Хайд Парк 6

• 53 764
  • 1 529
  •   1
Отговори
# 90
  • Западен парк
Аз само набързо може ли да се намеся в разговора ви?
Вие наистина ли ставате толкова рано, дори и в почивен ден? Предполагам - да. Май часовника на БГ-Мамма е по българското време. Децата ли са причината или възрастта? Питам защото господ ме е дарил с поспаливи като мен деца, но ако е от ЕГН-то ми остават май 2-3 годинки проспани зори.

Сисли, ако четеш - в понеделник идваме. Предполагам около 10:30 ще сме в града.

# 91
  • Вън от пространство и време
А, и ние не сме от посрещащите изгрева на слънцето. Между 8 и 9 се излюпваме в почивните дни. И децата ги навикнахме на излежаване.

# 92
при нас причина за ставането рано е Алекс.Сега даже си поспива до към 7ч,което е поносимо.Преди половин година се събуждаше към 5,3-6ч и беше убииствено.В 11 ч вече мислех че е минал цял ден.Особено за зимата е Sick

# 93
госпожо монк, егенето е...
аз едно време преди 12 просто ставах с ужааааааааааааааааааасен зор. мама и тя спи до много късно, цялата рода е такава. татко беше от ранно ставащите.
будя се към 4, но зи налагам да не ставам, та придремвам ако имам късмет до 6. ако съм легнала късно, към 12 запчват да ме болят кокаляците.
тъй като до скоро мъж ми се грижеше основно за детето, нямах проблем с времето за мен. обаче сега съм поела освен едни 4 часа, които той е с нея по площадките, всичко останало. тя става в 8, аз дотогава съм изпила 2 кофи кафе и съм овършала половината къща, а и с вас съм си писала. тези 2 часа сутрин са си моето време. засега поспивам и следобед, но не повече от час и половина. изкарвам с по 8 часа сън приблизително, което си е напълно ок.

майка ми е на 70 и е неуморна. просто бъка от енергия. не съм я виждала освен кгато спи да седи някъде и да претака. все нещо тръгва да върши и се тълпи и суети наоколо. дано да съм се метнала на нея, движението те поддържа млад, а ранното ставане поне за мен е полезно.

браво на иван, форест. умно дете. оная тиква не се ли засрами...

Последна редакция: сб, 16 апр 2011, 21:53 от matakosmata

# 94
  • София
аз пък изпитвам неудържимото желание да удуша ситната... тъкмо брат и се покротна, тя започна с номерата в събота и неделя  ooooh! единственото хубаво е, че като й се карам не изпитвам чувство на вина, като при големия  Close

# 95
  • Варна/UK
Няма празник, няма делник - в 7 дребния е станал smile3514 Спи ми сеееее.

И тук искам да честитя именните дни на нашите красиви цветя! Здраве на всички вас и на вашите семейства! Hug
Вчера си взех поредния изпит и то с петица, а бях толкова шашната и мислех, че ме скъсат, че нямах много време за четене... Пък и беше труден за четене материала.
Дребният се събуди сополив и с кашлица и вече не издържам. Беше в нас три седмици, че да го стабилизирам след престоя в болницата и след седмица в градината - болен smile3511

# 96
Минавам да ви поздравя на бързо за Цветница  bouquet
заслужавам порицание, но си бях дала почивка от форума брат ми си беше дошъл за три седмици, Бобо беше ваканция и т.н. зарязах компютъра, иначе Fussii я гледах Hug
да кажа каква я свършихме, нали от доста време се каним да отидем до дома, но пък Боби все отказваше и в петък  го посетихме - Бобо се колебаеше  и ние му казахме че така или иначе сме се нагласили и ще ходим, а той ако иска да дойде с нас - ако ли не - да остане с баба си и малкия у дома, в крайна сметка се реши. А там го заведоха при децата, върна се мокър от игра и в колата заяви - "утре може ли пак да отидем...", че си намерил приятелчета. Знам че си го изживява по свой начин, имаме си разговорите, но мисля че не сбъркахме.......сега сме му обещали, като съберем още играчки и други неща - пак да го заведем

# 97
Почерпих ви в поздравителната тема, моята желирана торта взе, че стана, направо не е за вярване Simple Smile

# 98
  • Някъде в България
Честит празник, Кудку! М-мммм, много вкусна торта! За плувнали плодове добре изглеждат Hug Ай сега напиши рецептата, че и ние да се облажим Grinning

# 99
  • София
Кудку, не знам какъв е повода, ама честито.
И още нещо - щом имаш време да правиш торти, не си за ожалване  Mr. Green

ПП малиииииииии, честит имен ден  ooooh!

# 100
кудку, наздраве, голяма да пораснеш Hug
има жената имен ден ма фоксо, казва се дистелка Mr. Green
дистел на немски е магарешки бодил Joy

ае за всички един поздраффффффффф
http://www.youtube.com/watch?v=YNl0bH584ic&feature=related

Последна редакция: пн, 18 апр 2011, 07:44 от matakosmata

# 101
Благодаря, благодаря, да ви се връща. А тортето е толкова лесно, че направо свят ще ви се завие. Вземате един компот и го желирате в една форма, после желирате две кисели млека и ги изсипвате отгоре, накрая редите един ред нарязано руло и оставяте да се желира и млякото. Накисвате в топла вода формата и обръщате.

# 102
Кали 7,и теб съм те запомнила че празнуваш.Нали имаш името,към което имам най-много пристрастия.Ако майка ми не го беше сменила след осиновяването сега щях да празнувам и аз Laughing

# 103
  • Варна/UK
ku[d]ku[d]yaka, изглежда вкусно и лесно, и ще го направя. Оф, писна ми с това мрачно време... Малкият уж вчера имаше сополи, а днес е ок е е на градина. Сега ще ошетам в нас и тръгвам по улиците. Като казах "шетане" се сетих за един стар виц

Двама млади се взели. Първата вечер - нищо, втората вечер - нищо и така цяла седмица. Момчето споделило с баща си, пък той решил да говори със снахата. Казал и, че не може без с..с, млади са и това е важно за връзката им. Снахата му отговорила:"Аз навремето съм се е...а, е...а, сега ми се шета"

# 104

Общи условия

Активация на акаунт