Хайд Парк 6

• 53 754
  • 1 529
  •   1
Отговори
# 75
не, няма набухвател.

# 76
Аз я правих тази вкусотия преди време. Стана ...ммммммм... Радвам се, че пак пусна рецептата, че не я бях записала. Hug

# 77
висоооооооооки сини планинииииииииииииииииии. ръцръцръц.
ха, добро утро. аз съм станала преди час. стига спали бе.
днес ще копая и ще плевя. невенът, слънчогледите и доматите ми тръгнаха. ще взема отсега да запазя на пазара една сергийка. и кошници за реколтата трябва да купя.
на да се почерпите
http://www.youtube.com/watch?v=qvC4cxaITCI&feature=related

# 78
Ааааа, такива да ги нямаме... Аз съм станала преди час и половина hahaha

Ха, добро утро и от мен!

Мате, ти ФейсбукО имаш ли???

# 79
йессс. irena gruhner

бобкас, ти ме изпревяари с едни гърди, утре обаче пак ще си ги мерим.

# 80
  • София
а с рецептата за козуната как стоят нещата newsm78

# 81
  • Някъде в България
Добрутро! И ние се излюпихме, но докато си изпием млякотооо, гърнето и тн. то дошло пладне. Имам си аз една страничка и си копирам рецептите на нея, че съм веки дърта и не повня.  Hug

# 82
аз още се чудя дали да се пробвам с козунак.Машина все още нямам,а се страхувам като го меся да не ми останат пръстчетата вътре Laughing.За една нова година исках на майка ми рецепта за питка(тя беше голям майстор).Каза ми и затвори тел,след 5 мин ми звъни да ходя да купя хляб за всеки случай Joy

# 83
аз в едно блажно тюфтерче си ги записвам...дето по страниците му има поне една манджа за дояждане..

фокси, до ден-два имаш рецепта. чакай първо да видя коя беше добра, че не се сещам последните по коя ги правих.

хахаха, кристти, имала е трогателня вяра в кулинарните ти умения.

# 84
само мъж ми ми вярва, понеже съм по-добра от майка му Laughing.Забравих да кажа,че свеки като си беше тука ме пита какво правя.Отговарям и че правя баница,а тя ми вика да не се хабя,а да ходя да им купя Joy

# 85
uffffffffff, posle ste kaв wideoto

# 86
 Crazy ллллаааааааатрааааалалала ааа прибрала съм се точно когато другарката Мата е станала - обишшшам целия свят - всииишшшки са ми пррриатлиии - а всъшност не пия, обатше другите се намотаха ужасно Twisted Evil

# 87
Аз пък съм вече луда калинка. МъжО е на работа, аз съм сама с двамата и са станали от 6:30. Не са яли, големият е полудял, дребният изпи половин литър вода, другият половин литър е по дрехите му. Аз правя желирана торта с портокали. Играх си да редя портокалите на цветенце и като сложих желето и те плувнаха и от цветенцето нищо не остана. Не мога да ги изведа двамата, защото не мога да ги озаптявам сама, трябва някак да отида до магазина за мляко и сметана за тортата, обаче не мога. Изобщо много ми е весело. Криво-ляво направих едно фрикасе, ама няма изгледи да го ядат. Ще карат на обикновени бисквити цял ден май.
Дано поне спят на обяд, щото иначе ще се гръмна.

Изчезвам, защото ще се сбият за едно надуваемо пони.

# 88
моята днес ме би. после си сложи рога, после яде палачинки, после ми подаде един изключително голям и гнусен сопол...
аз направих пак филе по японски, направих палачинки, изпрах, сега влизам във ваната и после отиваме при клер да беснеят изродчетата. филето и палачинките правих преди да приема щедрия и дар.

фусси, аз откакто не пия уснанових, че ако празнувам цяла нощ, после определено все едно съм пила. май не е от голямо значение. много е гот да купонясва човек. аз си имам мой ден и ходя при една приятелка. събираме се старите колеги и го удряме на живот. отивам с преспиване и обикновено два дни е голяма веселба. лошото е, че те пушат трева, а аз не понасям и след два часа се трупирам, защото пасивно и аз пуша.

# 89
  • Вън от пространство и време
Аз за купон с преспиване или поне до сутринта мога само да си мечтая в близките поне 5 - 6 години....

А ние бяхме на първо състезание по математика. Мислех, че младежът ще си излезне веднага какъвто е бързак с домашните, обаче седя и писа почти час и казва, че всичко е решил. Ще видим като излязат резултатите какви ги е натворил. Поне видя какво е, не се панира, даже с усмивка и зареян поглед на истински математик слезе по стълбите. Беше изгладнял като че ли от концлагер излиза.

Преди състезанието пътувахме с автобус. Качваме се и Иван отива при шофьора да си купи билетче. Прочете надписа че това става само при спрял автобус и чинно зачака с левчето в ръка да стигнем до спирка, за да поиска билетче. Обаче една млада напориста дама го поизбута, подавайки нейното си левче за билет и нашият се обърна към мен: "Много е лошо да си неграмотен, мамо. Добре че вече се научих да чета." Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт