КАРТИ ТАРО - 10

• 55 994
  • 757
  •   1
Отговори
# 675
Не знам тук ли му е мястото, но бихте ли ми казали как виждате нещата :
Въпрос: Има ли бъдеще връзката ни?

Отговор: ВИСШАТА ЖРИЦА
Коментар: VI МЕЧОВЕ
Съвет: III ПЕНТАКЛИ
Резултат: V ЧАШИ

Много ще съм ви благодарна ако ми ги разтълкувате Simple Smile)

# 676
  • София, Лагера
Момичета, сетих се да ви попитам как откривате времето в картите? Например на въпрос: Кога ще се случи нещо-си?

# 677
някакво неразположение у мен ,но каква е причината,защо ?
3п-3ж-луна

Ми на Луната:) Laughing Преди ноовлуние са вещерските нощи....

# 678
Момичета, сетих се да ви попитам как откривате времето в картите? Например на въпрос: Кога ще се случи нещо-си?
Почни с преформулиране на въпроси.Слагай времева рамка на питанките си. С времето - ще почнеш да усещаш  и времето в картите.Има бавни карти- 7 пентакли, Обесен, 4 меча,10 жезли,Звезда е една от най-бавните, но и тук всичко е ин дивидуално.Разбира се тези изброените - не вярвам някъде да са имали мигновенно проявление, но  пак ти ще можеш да си ги усетиш.

# 679

Не съм фен точно на тази подребда за такъв въпрос, но като гледам - май не.
Моят съвет е да си преформулираш въпроса - прекалено е ОБЩ - някакво бъдеще все има, нали?
Та ако е напр. "Каква е тенденцията в развитието на нашите отношения/връзка с Х" и просто наредиш три - четири карти,  не повече,  ще ти се получи по-добре.

# 680
Thinking усет,нужда,нагласа ... религията?- норма или свобода . до колко се намесваш в съдбата на някой,с какви въпроси си към таро, слушаш ли таро, и правилно ли разшиташ таро . на този въпрос с религията , могат да излезнат хиляди въпроси, а отговора и бил умишлено скрит преди столетия, така мисля...една религия уика , мился че няма нищо против таро...
 това е мое мнение.има други страшни неща,мисля,но не съм с такива познания,надявам влезна в света на тези отговори...
Съгласна съм с теб, а бе по света сума ти и диктатори са избивали хора и какви ли не още смъртни грехове са вършели, не смятам, че Господ един вид ще седне да ми се "сърди" на мен щото съм питала Таро Ще се награбим ли скоро с моето момче или Как е добре да се държа в дадена ситуация, когато съм объркана например. Най-много да се пита " какъв й е проблема на тази, че само това пита, що не почака малко и ще види" ....  Laughing Laughing Laughing       Аз съм в мир с Вселената по този въпрос, но винаги, когато задавам въпроси, добавям " за доброто на всички, които касае гледането" или нещо подобно.  Или също въпроса да е  напр. "какво ТРЯБВА и е ДОБРЕ да знам/няправя за еди какво си.." - изобщо правилното формулиране на въпроса е като правилната диагноза -  като е неточен той, и отговорите ще са объркващи.  

# 681
Eskar, какво стана? Дай малко обратна връзка, ако може, да видим познахме ли, не познахме ли?  Wink  newsm78

# 682

Не съм фен точно на тази подребда за такъв въпрос, но като гледам - май не.
Моят съвет е да си преформулираш въпроса - прекалено е ОБЩ - някакво бъдеще все има, нали?
Та ако е напр. "Каква е тенденцията в развитието на нашите отношения/връзка с Х" и просто наредиш три - четири карти,  не повече,  ще ти се получи по-добре.

благодаря за инфото : ))

А ето и новите карти на въпраса: Как ще се развият отношенията ми с Х?

излезе : асо чаши
              паж на пентаклите
              VIII мечове
              VII   мечове

благодаря отново Simple Smile

Последна редакция: сб, 19 май 2012, 15:22 от teko

# 683

паж на пентаклите
              VIII мечове
              VII   мечове

Интересни карти, 2 добри и 2 не - мисля, че ще има начало на любовни отношения, които обаче след това ще стигнат застой. Някой от вас двамата ще се отдалечи, възможна е раздяла.
Не забравяй обаче, дори и така да стане, нищо не е вечно и нещата се променят.
Съжалявам, че такова е тълкуването ми, не исках да те разочаровам. Дано пък да не съм права!

Последна редакция: сб, 19 май 2012, 21:12 от Jassmin

# 684
Eskar, какво стана? Дай малко обратна връзка, ако може, да видим познахме ли, не познахме ли?  Wink  newsm78
Не е приключил конкурса, още никого не са избрали  Simple Smile 

# 685

паж на пентаклите
              VIII мечове
              VII   мечове

Интересни карти, 2 добри и 2 не - мисля, че ще има начало на любовни отношения, които обаче след това ще стигнат застой. Някой от вас двамата ще се отдалечи, възможна е раздяла.
Не забравяй обаче, дори и така да стане, нищо не е вечно и нещата се променят.
Съжалявам, че такова е тълкуването ми, не исках да те разочаровам. Дано пък да не съм права!

благодаря ти тълкуването е правилно нещата вървят на там ... за жалост, но такъв е живота Simple Smile благодаря ти отново .... от скоро имам картите и не мога да ги  тълкувам  Sad приятен  ден  Wink

# 686
Келтски кръст
Какво ще ми се случи в личен план през юни месец?

1/2 крал пентакли + 6 чаши
3 умереността
4 (назад) звездата
5 (отгоре) светът
6 6 жезли (рицар жезли + колелото на съдбата + силата)
7 асо пентакли
8 слънце
9 8 чаши
10 4 чаши (крал жезли+рицар пентакли + справедливостта)

На фона на тези карти последните две - 8 чаши и 4 чаши сякаш са контрастни на цялата тази картина, която ми нарисуваха картите. Според мен е възможно да говорят за излизане от апатия. А допълнителните карти към последна карта са интересни.
Очаквам мнението ви по подредбата  Grinning

# 687
  • София, Лагера
shopkata, благодаря за отговора!  Peace

# 688

1/2 крал пентакли + 6 чаши
3 умереността
4 (назад) звездата
5 (отгоре) светът
6 6 жезли (рицар жезли + колелото на съдбата + силата)
7 асо пентакли
8 слънце
9 8 чаши
10 4 чаши (крал жезли+рицар пентакли + справедливостта)

Излизане от апатия и то на макс! 6Ч тук е фактора за промяна - някакво предложение или контакт с някого от миналото, може би си се надявала на това преди /Звездата/. Уравновесена си и с отворено съзнание, това води съвсем логично до 6Ж и РЖ, че и Съдбата - БРЕХ, голям заряд, голямо нещо!!!  Laughing Бравос! Wink Ще има какво да ти вдигне самочувствието - може рицаря да си ти, а може някой момък,  Simple Smile, не знам, ама което и да е, все е хубаво. Не знам позиция 9 с 8Ч на нея как си я нарекла при това гледане - като страхове и надежди, като ключ към промяна, като насока ли? Затова не мога нищо да кажа за нея, но след всички Жезли, Колела и Слънца, дето ги наредила, нормално е да се поизмориш и да си седнеш малко на д...то да пообмислиш нещата и ситуациите, и най-вероятно ще ти е нужно това, за да вземеш правилно решение.

Hug

# 689
  • плевен
Здравейте,ще помоля за малко помощ Praynig Какви чувства изпитва към мен С?
картите нямат позиции,просто така 3 изтеглени карти...

благодаря Peace

Общи условия

Активация на акаунт