Тема Незабравима ( Unutulmaz ) 189

• 33 011
  • 742
  •   1
Отговори
# 90
Отдавна не съм поствала клипче с нашите .....герои.Толкова много се създадоха.......И  все красиви ,красиви.С тази магия.....и аз ви казвам лека нощ  bouquet Laughing Heart Eyes

http://www.youtube.com/watch?v=cm-fzoer7x0

Лека нощ,Боб,
поздравления за "Отговор "newsm51 newsm51 newsm51
а клипчето,което ни припомняш е чудесно,и песента на Кърач също!

Лека нощ и на Ради и Доритал!

# 91
Боб поздравления за ''Отговор'''! smile3525 smile3525 smile3525 smile3525 smile3525
Ради, снимките са върха! #Shocked #Shocked #Shocked  love001  love001  love001
Розичке , страхотно гифче! newsm09 newsm09 newsm09 newsm03 newsm03 newsm03 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

# 92
  • Монтана
Днешната дискусия за вината на Харун и Еда и за разрушителната сила на любовта пак ме накара да се замисля, особено след заканата на Мелда, че щяла да стане лоша! Като се връщам назад, все по-ясно ми става, че влакът на Гюлерови кривна в погрешния глух коловоз още в онзи момент, когато Мелда се посрами да каже на Харун къде живее. Оттам тръгна всичко и ето докъде стигна. Първо комплексите на Мелда, после тези на Джемил, който избра да се разори, за да скрие истината, че е беден и не може да се мери с Феяз. Историята между Харун и Еда само ускори нещата, които вече бяха тръгнали в посока, откъде връщане назад няма.

И си мисля, че в крайна сметка хорската злоба и завист, глупост и простотия доведоха до тази разруха, а не любовта между Еда и Харун. Задавали ли сте си въпроса как биха се развили нещата, ако Еда бе на мястото на Мелда. Щеше ли да се стигне дотук, щеше ли Джемил да се разори заради Еда, която му бе любимка. Щеше ли Еда да допусне това? Щеше ли тя да сътвори всички тези мръсотии на сестра си? За мен отговарът е еднозначен. Еда не отиде в света на богатите от комплекси и с комплекси. Затова успя и се пребори - защото търсеше любовта в най-чистия й вид, а другото не я интересуваше.
Подкрепям на 100 %.  newsm10 newsm10 newsm10Затова предложих и анкетата:Кой е виновен за разрухата на Гюлер?Аз  мисля,че е Мелда  и това са някой от причините само.
Знам, че няма да ви хареса но за мен Еда има голямо сърце и малък мозък. Sory

Ами то кога да се изяви Еда и откъм мозък. Тя оглупя от любов още в 1 епизод и досега й държи.
Както винаги-безкрайно точен,забавен и неподражаем!Удоволствие е човек да ти чете коментарите!За което -моето искрено признание!  newsm10 newsm10 newsm10 smile3501 smile3501 smile3501 smile3501 smile3525 smile3525 smile3525 smile3525

# 93
  • Варна
Бганио, поздравления за постовете ти днес- интересни мисли, мъдри умозаключения, споделям ги! Поздравявам те и за страхотното стихче- "море и равнина", много ми хареса! thumbsup

Лека нощ, рано, рано, bye че забравих да си платя НЕТа и всеки момент smile3553 Гледам разни работи, впечатлявам се, ето едно стихче от мен... Peace  

Добре дошла, любов!

Излязох от житейска буря,
която едва не ме унищожи...
Не съм си представяла дори,
че сърцето ми ще се съживи...

Че отново ще се влюбя безумно
и в нова връзка ще се втурна...
И пак ще бъда страстно обичана
и с най-нежни имена наричана...

Ще бъда за някого необходима,
най-важната и неповторима,
ще се чувствам щастлива жена-
за един мъж-единствена на света!...

Толкова много те обичам,
че ме плаши тая силна любов...
Такива изпепеляващи чувства
са неочакван благослов...

В този миг само бих искала,
да положа глава на гърдите ти
и така до теб притихнала,
да слушам как бие сърцето ти...

# 94
  • Монтана
А аз днес......се замислих ,колко сме различни. Thinking Thinking Thinking
Едни обичат....сметанов сладолед.Други само шоколадов.Краставици и домати .... или мръвка и бира.С различни очи....търсим доброто.......и с различни ръце го повдигаме от калта.
Различни сме.....когато мислим за обичта ,щастието и радостта.Такива сме непоправимо.....различни и автентични.Емоцията ,която носим в сърцата си....дали тя определя тази различност newsm78 newsm78 newsm78
Сега да не остана по назад.......от днешните стихоплетци Дани и Бай Ганьо -страхотни стихове newsm10 smile3521 smile3501 smile3525

ОТГОВОР

Защо ....очите ти докосват ме с тъга
От болката са сиви...зачервени
Аз искам блясъка ....да видя в тях
И омагьосан .....да съм пак и пак

Върни се .....моля те......
Не виждаш ли......че ме обичаш
Следи по устните ти още ...тичат
Безмълвен вик от страст и от копнеж
И после....всичко е усмихнато и тихо

Защо...душата си и нея лъжеш
Отдавна ....всичко....аз простих
Ела при мен и с обич целуни ме
Бъди пак моят ...слънчев стих

Не искам....бързо да решаваш
Защото ....аз не съм палач
Огледай се в личното си огледало
Избягай бързо....или протегни ръка

Боб,каквото и да напиша-малко и недостатъчно ще е!Съжалявам,но нямям думи!Приеми моето искрено възхищение и поклон пред таланта ти! smile3501 smile3501 smile3501 smile3501 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

# 95
Дани, поздравления за ''Добре дошла , любов''! newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

# 96

newsm03 newsm10 smile3521 smile3505 smile3501 newsm51 smile3525newsm51
http://vbox7.com/play:06bb822d txtloves Two Hearts Two Hearts

Последна редакция: вт, 12 апр 2011, 00:31 от didi 69

# 97

Поздравления и за стихотворението и за оформлението! smile3501 txtloves newsm51 txtloves txtloves

Дани,и "Добре дошла любов"е много хубаво! smile3525 smile3525 smile3525

# 98
  • Русе

Добро утро, незабравими приятели!
За успешен вторник и добро настроение, поднасям кафе !  bouquet

Поздравления към снощните поети от "Кръжок АВА" Боби Дани, за прекрасните стихове!А също и към Диди69,за поредното красиво оформление!
Много ми хареса и логичният пост на Бганьо, за верижната реакция на лъжата!Напълно я споделям!

# 99
Добро утро на форума! И приятен ден - отново с Масари! Бях я позабравила тази песен, но се случи да я чуя отново тези дни! И оттогава все си я тананикам! Със  слушалки  звучи много чисто и секси!
http://www.youtube.com/watch?v=iIR3gmgIX0w

# 100
По фрагментите:
Благодаря на Рекси за преводите и скорошно оздравяване!
1.Мелда ще излезе по-голяма мръсница, чудовище, егоистка и т.н. от Едже!  Противно на много постове и очаквания! Трябва ревизия на позиции!
2.Четем и коментираме избирателно. Нито дума за Арас! А той,човекът  още храни надежди за Еда и според мен Назан ще го подкрепи! В смисъл да не се отказва, да бъде по-активен в борбата за Еда, защото Харун няма сам да се откаже!И като знаем  какви са плановете на Бату, Арасчо няма да има нищо против тях! Вече е в паяжините му, но само е обезпокоен от това.....Нищо повече! И Еда ще му помага в текстилния бизнес, както Хаят и е помогнала!Глупости на квадрат. Затова в резюмето се споменава за нови проблеми между Еда и Харун заради  Арас! Извън оная комедия в хотелската стая! Отново трябва корекция на позиции!
3.Ниса определено ме изкефи! Харесвам решителни жени, а не такива, които се люшкат
напред-назад! Само не знам дали това е моментно състояние или ще  докара нещата докрай! И какво има в предвид с тези закани!
4.Еда няма никакво право да иска сметка на Мелда, че се е влюбила в неподходящ човек!
Това важи с обратна сила и за нея! Казано най-общо! Дали ще се влюбиш в годеника на сестра си или в един престъпник, и двата обекта за еднакво неподходящи!
5.От резюмето – ще се отвори кутията на Пандора! Какви истини ще изскочат от там!
-Мелда е била женена за Харун!
-Мелда е влюбена в Бату
-дали обаче Еда ще каже за фалшивата бременност на Мелда! Няма да каже! Нямам спомен тя да си е признала за някаква лъжа!
-лъжата на Тюркян  като бумеранг ще се стовари върху най-невинното създание – Ямур. Къде да търсим вината за това – в лошотията на Мелда или в премълчаването
на истината от Харун, Еда, Тюркян и другите! Второто е първопричината!
6.Правилно решение на Мелда да напусне къщата! Но няма да го направи!

Последна редакция: вт, 12 апр 2011, 07:18 от kalamitsi

# 101
Добро утро Незабравимки!Желая Ви приятен и спорен ден!

Поздравления за БОБ и "Отговор" и ДАНИ за "Добре дошла любов" smile3501 smile3501 newsm51 newsm51 newsm51
ДИДИ 69 ,много красиво оформление на стихчето на Дани "Любов" smile3501 newsm51 newsm51
Розичке ,страхотно гифче  smile3501 smile3501 newsm51 newsm51

# 102
# 103
Днешната дискусия за вината на Харун и Еда и за разрушителната сила на любовта пак ме накара да се замисля, особено след заканата на Мелда, че щяла да стане лоша! Като се връщам назад, все по-ясно ми става, че влакът на Гюлерови кривна в погрешния глух коловоз още в онзи момент, когато Мелда се посрами да каже на Харун къде живее. Оттам тръгна всичко и ето докъде стигна. Първо комплексите на Мелда, после тези на Джемил, който избра да се разори, за да скрие истината, че е беден и не може да се мери с Феяз. Историята между Харун и Еда само ускори нещата, които вече бяха тръгнали в посока, откъде връщане назад няма.

И си мисля, че в крайна сметка хорската злоба и завист, глупост и простотия доведоха до тази разруха, а не любовта между Еда и Харун. Задавали ли сте си въпроса как биха се развили нещата, ако Еда бе на мястото на Мелда. Щеше ли да се стигне дотук, щеше ли Джемил да се разори заради Еда, която му бе любимка. Щеше ли Еда да допусне това? Щеше ли тя да сътвори всички тези мръсотии на сестра си? За мен отговарът е еднозначен. Еда не отиде в света на богатите от комплекси и с комплекси. Затова успя и се пребори - защото търсеше любовта в най-чистия й вид, а другото не я интересуваше.
Любовта във филма от първата серия, та до последната е съпътствана от безброй лъжи! Тя се роди, израсна и разцъфтя сред  лъжи! Това е големия порок на тази любов!И големия грях! Харун/Хакъ, сгоден/несгоден, лъжата на Еда за концерта и т.н. И  всичките
изречени лъжи удължиха проблема, преследваха героите, те се самозалъгваха и живееха с илюзии и в заблуди! Не коментирам съображенията и личните причини на всеки за това! Само принципно! Колкото до Мелда, не я намирам за виновна в цитирания случай – тя много рано си призна лъжата пред Харун, и това беше единствено  от желание да започне на чисто с него! Затова мисля, че не любовта  като чувство, а лъжите около нея са разрушителни!
Най-много лъжи и грешки сътвори Еда! Затова не смятам, че тя е невинна! След нея са Мелда и Тюркян! Отново не коментирам причините за това! Всички са жертви на обстоятелствата!

# 104
Добро утро Незабравими,успешен ден от мен!:)     

Общи условия

Активация на акаунт