Тема Незабравима ( Unutulmaz ) 189

• 32 952
  • 742
  •   1
Отговори
# 165
Боб, днес отново си във вихъра си... newsm51 newsm51 newsm51

# 166
Привет отново.
Боб поздравления за "Покана"  smile3501 smile3501 newsm51 newsm51
Вени благодаря за кафенцето но виж кой се е възползвал също

hahaha hahaha hahaha
За мен ще е чест и предизвикателство , ако мога да гостя и Серхан с БГ-кафе! Ще му щръкне перушината! newsm62 newsm62 newsm62
Вени, внимавай само да не щръкне и нещо друго,че тогава спасение няма... Blush Blush Blush hahaha hahaha

# 167
   Един сватба - друг брадва

Тарък без хляб май ще остане -
отпуснал се е край Нильош,
забравил е , че враг не дреме,
охранител май е лош...

С птичките ,Лисица пуснал
коварен план да си крои;
Бату - змията пък изкустен
палячо бил...Я виж го ти?!

Какво в кутията е скътал,
дали подарък е това
или пък бомба е набутал...?!
Ще видим в утре вечерта!
newsm51 newsm51 newsm51

# 168
# 169
# 170
Поздрав с една страхотна песен на Sarit Hadad 

# 171
Колкото Йозлем е жизнерадостна, разчупена и отворена, толкова Серхан е в другата крайност-капсулиран отвсякъде.
Предаването на тази водеща е много еднотипно и скучно. Какви въпроси на фенове е подбрала-като от лексикон за тинейджъри.  Да беше провокирала Йозлем и Серхан, да ги предизвика да направят нещо, да беше им задала въпроси с които да ги накара да мислят. Вероятно, затова не бърза да си излъчва заснетия материал, защото няма нищо актуално-със същия успех може да си го излъчи и след два месеца или да гледаме онова предаване от къщата на Арсланлъ и днес. Тогава беше питала Йозлем дали готвела, а сега за кого би се омъжила doh Аудиторията на Незабравима да не е само от тинейджъри Crossing Arms

Здравейте!

Весела, преди една година нашата Зейнеп от Нова тв посети Серхан и Йозлем на снимачната площазка и директно им зададе въпроса, правейки паралел между тях и Халит Ергенч и Бергюзар Корел от "1001 нощ"... Тогава Йозлем се скри зад Берксан, а Серхан се разсмя и деликатно отклони въпроса... В края на миналата година АТВ даде възможност на почитателите на сериала да задават въпроси на актьорите чрез анкета, като изрично предупредиха, че питания от личен характер ще бъдат игнорирани. Това предаване е магазинно, и се занимава с филмовите продукции на канала, нищо повече. За мен Серхан и Йозлем са двама души от плът и кръв с всичките позитиви и негативи на едно човешко същество, а това, че са екраните ни всяка вечер не ги задължава да свеждат до знанието ни същинския си личен/интимен живот.

С всичко написано по-горе като факти съм запозната, но не съм удовлетворена от интервюто, защото не научих нищо ново.  Няма лошо да искаш повече.  Wink На някои от отговорите, водещата можеше да върне с въпроса "Защо?" и без да навлиза в личното им пространство. Това е моето мнение, така мисля аз.

“За мен Серхан и Йозлем са двама души от плът и кръв с всичките позитиви и негативи на едно човешко същество...."
Разбира се, че това е така. Ако ме упрекваш, че съм охарактеризирала Серхан и Йозлем - защо да не мога да го направя? Форумът е кръгла маса и всеки има право на мнение. Е, така ги видях аз.  Съвсем чистосърдечно се изказах. В интерес на истината нямам големи (дори почти никакви) симпатии към Йозлем, но в случая не мога да кажа на бялото-черно и обратното за Серхан.

Последна редакция: вт, 12 апр 2011, 19:47 от vesela :)

# 172
Вени поздровления към кака Сийка .Уникална е. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes  bouquet  bouquet  bouquet
Мокси прекрасно оформление .  bouquet Heart Eyes  bouquet
Доритал не бях чувала тази песен на Sarit Hadad но ми напомня на една наша на Сашо Роман ако не се лъжа.Обаче като се има в предвид ,че в това отношение взаймстваме повечко чуждото нищо чудно да сме и взели музиката . newsm78 Но аз лично харесвам Sarit Hadad 
така ,че много ти благодаря за тази песен.  bouquet Heart Eyes

# 173
Вени, поздравявам те   bouquet

# 174

Ей,Боб, то заразно се оказа твоето стихче! hahaha И Кака Сийка да не остане назад...?! Party

Един сватба - друг брадва

Тарък без хляб май ще остане -
отпуснал се е край Нильош,
забравил е , че враг не дреме,
охранител май е лош...

С птичките ,Лисица пуснал
коварен план да си крои;
Бату - змията пък изкустен
палячо бил...Я виж го ти?!

Какво в кутията е скътал,
дали подарък е това
или пък бомба е набутал...?!
Ще видим в утре вечерта!
Вени,право в 10.Поздравления smile3501 smile3501 smile3501 newsm51 newsm51 newsm51

# 175
Вени поздровления към кака Сийка .Уникална е. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes  bouquet  bouquet  bouquet
Мокси прекрасно оформление .  bouquet Heart Eyes  bouquet
Доритал не бях чувала тази песен на Sarit Hadad но ми напомня на една наша на Сашо Роман ако не се лъжа.Обаче като се има в предвид ,че в това отношение взаймстваме повечко чуждото нищо чудно да сме и взели музиката . newsm78 Но аз лично харесвам Sarit Hadad 
така ,че много ти благодаря за тази песен.  bouquet Heart Eyes

Мария,не съм слушала Сащо Роман и затова незнам за коя песен говориш.Радвам се ,че ти е харесала.Аз също много харесвам Сарит Хадад.

# 176
Боб,Уинона поздравления  smile3501 Страхотни стихчета   bouquet

# 177

">#at=72[/video]

# 178
# 179

Общи условия

Активация на акаунт