Тема Незабравима ( Unutulmaz ) 189

• 32 945
  • 742
  •   1
Отговори
# 180
Добър вечер! Hug Hug Hug

Боб,Вени,страхотни стихотворения! newsm51 newsm51 newsm51

Мокси,прекрасно оформление! newsm51 newsm51 newsm51

# 181
Ех, ех, не съм й мерил на Еда коефициента на интелигентност (то и други работи не съм й мерил), ама едно само ще ви кажа. Понякога се чувствам същия глупак като нея - знам, усещам завистта, злобата, лошотията около мен и кои са носителите й, но пак ме прекарват. Не че искам тука да се самообявя за най-големия добряк на света (въобще не е така), ама не мога да съм лош с лошите и това е положението. Ще крещя, ще викам, ще беснея, но открито. Не мога да им схвана номерата на лошите и не мога да им играя играта.
Не е същото!Според мен КИ няма отношение към това, за което пишеш!Не става въпрос и за глупост, защото ти много добре осъзнаваш, че нещо те работят! Но не реагираш адекватно, което е въпрос на други черти от характера! Да кажем имаш някакви вътрешни задръжки, които не ти позволяват да отвърнеш на простака по-просташки.И сравнението с Еда не е подходящо, защото тя не разбира, че я манипулират и прецакват! Нещо като безкрайно доверчива , та чак тъпа! Най-близките хора могат да я изманипулират и въобще да не се усети! Защо обаче е такава само в семейството си, но не и  към  Харун,  който винаги е бил  безкрайно почтен,  уважителен  и честен към нея! И за награда може да го бастиса по всяко време! Това вече е гавра,непростимо и незаслужено! Никога не мога да адмирирам такова поведение на една жена! И затова  си пиша, че Еда  е глуповата и простовата!

# 182
  • Русе
Здравейте,Незабравимковци!  bouquet
Най-после сядам при вас на раздумка! newsm44
Благодаря за хубавите думи относно закачката ми!  love001
Весела,разбира се ,че можеш да се изказваш мнението си! Peace Аз не видях нищо,което да  обижда, нито пък засягаш личностно някого!И няма никакво значение дали харесваш само единия артист, герой. Ти го правиш винаги с такт и уважение към друго мислещите! smile3521 На твоето мнение съм относно интервюто - едно голямо нищо!
Дори, чудесни клипове и снимчици!  love001 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

# 183
  • Русе
Привет отново.
Боб поздравления за "Покана"  smile3501 smile3501 newsm51 newsm51
Вени благодаря за кафенцето но виж кой се е възползвал също

hahaha hahaha hahaha
За мен ще е чест и предизвикателство , ако мога да гостя и Серхан с БГ-кафе! Ще му щръкне перушината! newsm62 newsm62 newsm62
Вени, внимавай само да не щръкне и нещо друго,че тогава спасение няма... Blush Blush Blush hahaha hahaha
Ааааа,Мокси! Тук в България - спасение дебне отвсякъде! newsm62 newsm62 newsm62

# 184
# 185
# 186
  • Русе

Здравейте!

Весела, преди една година нашата Зейнеп от Нова тв посети Серхан и Йозлем на снимачната площазка и директно им зададе въпроса, правейки паралел между тях и Халит Ергенч и Бергюзар Корел от "1001 нощ"... Тогава Йозлем се скри зад Берксан, а Серхан се разсмя и деликатно отклони въпроса... В края на миналата година АТВ даде възможност на почитателите на сериала да задават въпроси на актьорите чрез анкета, като изрично предупредиха, че питания от личен характер ще бъдат игнорирани. Това предаване е магазинно, и се занимава с филмовите продукции на канала, нищо повече. За мен Серхан и Йозлем са двама души от плът и кръв с всичките позитиви и негативи на едно човешко същество, а това, че са екраните ни всяка вечер не ги задължава да свеждат до знанието ни същинския си личен/интимен живот.
Лусими, знаем по принцип колко напористи са журналистите, да не кажа нетактични понякога! Вярно е, че всички искаме да узнаем още малко ту за сериала, ту за живота на любимците ни. Ама и тази водеща едни въпроси зададе...мани,мани! Едно голямо нищо! Но поне за малко си ги видяхме извън сериала, непосредствени, усмихнати - различни. Peace

# 187
  • Русе
Добър вечер! Hug Hug Hug

Боб,Вени,страхотни стихотворения! newsm51 newsm51 newsm51

Мокси,прекрасно оформление! newsm51 newsm51 newsm51

Хехе,Пепел от рози! Нов аватар? Rolling Eyes newsm10 newsm10 newsm10

# 188
Доритал страхотни снимчици и клипчета . lovekiss lovekiss lovekiss lovekiss lovekiss

# 189
# 190
# 191
# 192
# 193
# 194
 Чак сега успях да изчета вчерашните постове,и по-точно "дискусията",както я нарече Бганьо за вината на Еда и Харун.Направи ми впечатление,че доскоро спорехме за вината на Еда,и вината на Харун поотделно,а сега дискусията се прехвърля за вината на Еда и Харун като едно цяло ,за  всички нещастия на останалите герои  във филма.
Подкрепям всички постове на Бганьо в тази връзка.
Каламитси,учудваш ме с мисленето си и заключенията си по тези въпроси.
Ще засегна само един поставен от тебе въпрос(цитирам по памет)-Ферда ли беше причината Джамил да умре,и защо сценаристите решиха така?
Ферда беше капката,която преля чашата в душата на Джамил,а сценаристите решиха той да умре(според мен),защото неговите закостенели възгледи нямат бъдеще.Уби го не "грешната"любов на Ферда,а невъзможността му да приема промените.Единствено към Еда и Харун,може би от гузна съвест,може би заради Ямур,прояви донякъде търпимост,и то пак с ултиматум да се оженят.
Джамил умря(освен по икономически причини-да се спести още един хонорар-шегичка!),защото не можа да разбере собствените си деца,и не можа,за разлика от Тюркян,да понесе този товар.

По отношение на Арас-както беше казала Вени преди много време-защо все слагаш каруцата пред коня?

Аз мисля,че ние прекалено сериозно и задълбочено се опитваме да тълкуваме всичко,което се случва в този филм.И понякога се чудя,дали сценаристите влагат чак толкова смисъл във всяко действие,или просто гледат филм да става,и серии да има.

Момичета,отново поздравления за стихчетата от днес-талантите тук са уникални! txtloves txtloves txtloves txtloves txtloves
Поздравления и благодарности и за снимките и клипчетата! newsm51 newsm51 newsm51

Последна редакция: вт, 12 апр 2011, 21:45 от nezabravimka

Общи условия

Активация на акаунт