Тема Незабравима ( Unutulmaz ) 189

• 32 961
  • 742
  •   1
Отговори
# 225
Изгледах сериала със закъснение! Хареса ми! Да знаете, че готвят нещо голямо!
И никак не мога свържа хепиенда с това, което гледах. Тия сцени на щастие в дома на Харун
и в същото време разрухата в къщата на Гюляр, затвора и Керем, страдащата Едже имат съвсем друго внушение!
Мелда защити убедително промяната в образа си! Когато си наранена и безкрайно самотна
се озлобяваш и търсиш утеха,  там където можеш да я намериш. Както  реванш и мъст, затова отива при най-големия враг на Харун! И  това го намирам за  разбираемо! Така повече
я възприемам, отколкото безволева и апатична!
Харун отново скри от Еда разговора с Арас и срещата му с Едже! Не разбрах Еда знае ли, че Бату е на свобода!
Арас – с тоя текстилен бизнес   ще стои много близо до Еда! Кое налага това!
Едже-Харун, Бату-Едже! Нищо не разбрах! Само ми направи впечатление как Едже се кротна
пред Харун, докато преди това буйстваше! Както и виновния и гузен поглед на Харун!
Скоро ще я видим на крака! Достойна и силна жена!   Има сили да скъса с Бату!
На Бату не му отива да се занимава със снимки и разни други компромати! Ще играе ва банк! Затова си мисля, че ще има нещо друго в кутията! Смъртоносно!

Последно, понеже прочетох поста ти , каламитси.
Имам чувството, че Бату е комбина с Мелда за изненадата за рождения ден, затова едва ли ще си позволи да предизвика смъртоносна опасност за Ямур. Той се забавлява да ги гледа и как страдат, тази снимка е достатъчен повод за съвмнения, обяснения...
Трансформацията на Мелда ми е непонятна. Да си с човека, който е засатрашил живота на племенницата ти и на сестра ти.Който е убил родителите на уж голямата ти любов, който е отвлякъл Ямур като бебе и още тогава едва не убил Еда, който е съпруг на бившата ти зълва...
Не знам що за сърце трябва да имаш да пренебрегнеш всичко това. Според мен това вече не е убедително, точно този нов образ на Мелда. Не разбирам защо... Но утре ще продължим... Hug

# 226
Незабравими, линк към 78 епизод със субтитри.
http://www.youtube.com/user/catgigi52?feature=mhum#p/c/475B3EA7D8860F4C
Качила съм първа и втора част- по другите преводите са малко.
Иначе това, което ми се изясни отчасти от този епизод е, че Арас отива при Едже заради Бату.Много нереални са тези ситуации с някакви отказани богатства, някакъв всемогъщ злодей.... Laughing

# 227
Според мен смърта на Джемил символизираше погребването на старата морална ценностна система.Затова и отделиха толкова много време и внимание на неговото погребение/за разлика от това на Феяз и Саадет/.Голяма значение има  какво искат да ни покажат от тук нататък.Може да решат да завършат с лош край и по този начин да кажат,че новите морални ценности не водят до нищо добро,че те рушат всичко по пътя си.А може да е с добър край и да ни казват,че начина на живот се променя затова и някой от ценностните системи също трябва да се променат./хич не ми се вярва/.Незнам дали се изразих ясно.Надявам се да сте newsm78 разбрали какво искам да кажа.

Аз те разбрах! Затова ту ми се привижда добър финал, ту лош! Най-голямата ценност в живота
на турчина е семейството! Когато там се наруши хармонията, да не чакаме нищо хубаво! И затова ми се струва, че не може да има промяна в тая ценност! Да разбиеш едно семейство в името на любовта! Невъзможна работа!

# 228
  • По света и в нас.
Благодаря.

# 229
И никак не мога свържа хепиенда с това, което гледах. Тия сцени на щастие в дома на Харун
и в същото време разрухата в къщата на Гюляр, затвора и Керем, страдащата Едже имат съвсем друго внушение!
Мелда защити убедително промяната в образа си! Когато си наранена и безкрайно самотна
се озлобяваш и търсиш утеха,  там където можеш да я намериш. Както  реванш и мъст, затова отива при най-големия враг на Харун! И  това го намирам за  разбираемо! Така повече
Харун отново скри от Еда разговора с Арас и срещата му с Едже! Не разбрах Еда знае ли, че Бату е на свобода!
Едже-Харун, Бату-Едже! Нищо не разбрах! Само ми направи впечатление как Едже се кротна
пред Харун, докато преди това буйстваше! Както и виновния и гузен поглед на Харун!
На Бату не му отива да се занимава със снимки и разни други компромати! Ще играе ва банк! Затова си мисля, че ще има нещо друго в кутията! Смъртоносно!

Имам чувството, че Бату е комбина с Мелда за изненадата за рождения ден, затова едва ли ще си позволи да предизвика смъртоносна опасност за Ямур. Той се забавлява да ги гледа и как страдат, тази снимка е достатъчен повод за съвмнения, обяснения...
Трансформацията на Мелда ми е непонятна. Да си с човека, който е засатрашил живота на племенницата ти и на сестра ти.Който е убил родителите на уж голямата ти любов, който е отвлякъл Ямур като бебе и още тогава едва не убил Еда, който е съпруг на бившата ти зълва...
Не знам що за сърце трябва да имаш да пренебрегнеш всичко това. Според мен това вече не е убедително, точно този нов образ на Мелда. Не разбирам защо... Но утре ще продължим... Hug
Мелда показа истинския си образ! Такава, каквато я познаваме!

# 230
Според мен Бату не е в комбина с Мелда! Действат самостоятелно! Не са на този етап да разкрият намеренията си до такава степен един пред друг!

# 231
  • София
Добър вечер  Hug Минавам много набързо и ще се опитам да отговоря на някои въпроси  Laughing
Златна рибке -съседките(клюкарките),виждайки халката на Еда се възмущаваха как можело така,да се ожени,а баща й бил току що починал.Арас поиска да се занимава с текстилен бизнес и помоли Хаят за помощ(реално искаше тя да ръководи нещата,като човек врял в тази сфера).За Бурак много няммам спомен,но май дрънкаше някакви работи за фирмата и Еда му каза че не я интересува това да се разправя с Харун,тогава той й показа снимката като очакваше да я стресне,но тя отново му каза прави каквото искаш,не ме интересува(Бурак разчиташе,сплашвайки Еда да си върне мястото в холдинга от където Харун го изгони и каза че ще откупи и неговите акции).
Каламитси и ти отново не си разбрала някои събития-Харун не скри от Еда за посещението си при Едже,напротив каза й че ще ходи да я види,дори Еда изяви желание и тя да отиде,но Харун й каза по-нататък.Засега не дават Харун да е казал на Еда че Бату е на свобода,но в хотела  при Арас тя се усъмни че това е негово дело,т.е на Бату.Арас поиска помощ от Хаят,а не от Еда за проекта си с текстилния бизнес.Относно Харун-Едже-той й каза че те с Еда са й простили,защото е спасила детето им.Едже е много агресивна към всички,но няма сила да скъса връзката с брат си,може би не нарочно но точно нейните думи предизвикаха новия план на Бату  ooooh! ooooh! ooooh!

# 232

Аз те разбрах! Затова ту ми се привижда добър финал, ту лош! Най-голямата ценност в живота
на турчина е семейството! Когато там се наруши хармонията, да не чакаме нищо хубаво! И затова ми се струва, че не може да има промяна в тая ценност! Да разбиеш едно семейство в името на любовта! Невъзможна работа!
Излиза , че семейство и любов са две несъвместими неща според турската ценностна система . Mr. Green Mr. Green Mr. GreenЖалко, много жалко.............................

# 233

Не мога да си изясня какво ще цели Бату относно Харун, Еда и Яамур. newsm78
От една страна се пъне да ги убива, от друга обещава на Едже да й върне всичко загубено, а за нея това са Харун и Яамур? newsm78 Значи само Еда е излишна newsm78
Шантава работа е да ликвидираш сестрата на възлюбената си, но като се вгледаш във всички взаимовръзки ще ришиш, че с право хората одумват Гюлер. #Crazy Много мъка и фантасмагории в семейство Веселушкови. Shocked

# 234
Незабравимке, нямам нищо против да оневиняваш Еда! Просто съм на различно мнение от теб!
Колкото до моя любимец не намирам грешки в него! Само в последната серия ме ядоса, че  остави Тюркян да забаламоса Ямур! Но ще плати за това!

# 235
# 236
Рекси, благодаря ти за бързите разяснения. newsm51 smile3525
Интересен е разговорът на Арас и Хаят.Намесваха и Еда.

# 237
Добър вечер  Hug Минавам много набързо и ще се опитам да отговоря на някои въпроси  Laughing
Златна рибке -съседките(клюкарките),виждайки халката на Еда се възмущаваха как можело така,да се ожени,а баща й бил току що починал.Арас поиска да се занимава с текстилен бизнес и помоли Хаят за помощ(реално искаше тя да ръководи нещата,като човек врял в тази сфера).За Бурак много няммам спомен,но май дрънкаше някакви работи за фирмата и Еда му каза че не я интересува това да се разправя с Харун,тогава той й показа снимката като очакваше да я стресне,но тя отново му каза прави каквото искаш,не ме интересува(Бурак разчиташе,сплашвайки Еда да си върне мястото в холдинга от където Харун го изгони и каза че ще откупи и неговите акции).
Каламитси и ти отново не си разбрала някои събития-Харун не скри от Еда за посещението си при Едже,напротив каза й че ще ходи да я види,дори Еда изяви желание и тя да отиде,но Харун й каза по-нататък.Засега не дават Харун да е казал на Еда че Бату е на свобода,но в хотела  при Арас тя се усъмни че това е негово дело,т.е на Бату.Арас поиска помощ от Хаят,а не от Еда за проекта си с текстилния бизнес.Относно Харун-Едже-той й каза че те с Еда са й простили,защото е спасила детето им.Едже е много агресивна към всички,но няма сила да скъса връзката с брат си,може би не нарочно но точно нейните думи предизвикаха новия план на Бату  ooooh! ooooh! ooooh!
Благодаря за поясненията! Но не мога да се съглася, че Едже е провокирала новия план на Бату!
Нали и при отвличането имаше подобна хипотеза: викала и затова се озлобил Бату! Съвсем ясно- ще скъса с Бату! Затова в момента я показват при Арас!

# 238
# 239

Не мога да си изясня какво ще цели Бату относно Харун, Еда и Яамур. newsm78
От една страна се пъне да ги убива, от друга обещава на Едже да й върне всичко загубено, а за нея това са Харун и Яамур? newsm78 Значи само Еда е излишна newsm78
Шантава работа е да ликвидираш сестрата на възлюбената си, но като се вгледаш във всички взаимовръзки ще ришиш, че с право хората одумват Гюлер. #Crazy Много мъка и фантасмагории в семейство Веселушкови. Shocked
А бе, тая история с Бату издиша отвсякъде!  

Общи условия

Активация на акаунт