И никак не мога свържа хепиенда с това, което гледах. Тия сцени на щастие в дома на Харун
и в същото време разрухата в къщата на Гюляр, затвора и Керем, страдащата Едже имат съвсем друго внушение!
Мелда защити убедително промяната в образа си! Когато си наранена и безкрайно самотна
се озлобяваш и търсиш утеха, там където можеш да я намериш. Както реванш и мъст, затова отива при най-големия враг на Харун! И това го намирам за разбираемо! Така повече
я възприемам, отколкото безволева и апатична!
Харун отново скри от Еда разговора с Арас и срещата му с Едже! Не разбрах Еда знае ли, че Бату е на свобода!
Арас – с тоя текстилен бизнес ще стои много близо до Еда! Кое налага това!
Едже-Харун, Бату-Едже! Нищо не разбрах! Само ми направи впечатление как Едже се кротна
пред Харун, докато преди това буйстваше! Както и виновния и гузен поглед на Харун!
Скоро ще я видим на крака! Достойна и силна жена! Има сили да скъса с Бату!
На Бату не му отива да се занимава със снимки и разни други компромати! Ще играе ва банк! Затова си мисля, че ще има нещо друго в кутията! Смъртоносно!
Последно, понеже прочетох поста ти , каламитси.
Имам чувството, че Бату е комбина с Мелда за изненадата за рождения ден, затова едва ли ще си позволи да предизвика смъртоносна опасност за Ямур. Той се забавлява да ги гледа и как страдат, тази снимка е достатъчен повод за съвмнения, обяснения...
Трансформацията на Мелда ми е непонятна. Да си с човека, който е засатрашил живота на племенницата ти и на сестра ти.Който е убил родителите на уж голямата ти любов, който е отвлякъл Ямур като бебе и още тогава едва не убил Еда, който е съпруг на бившата ти зълва...
Не знам що за сърце трябва да имаш да пренебрегнеш всичко това. Според мен това вече не е убедително, точно този нов образ на Мелда. Не разбирам защо... Но утре ще продължим...