Тема Незабравима ( Unutulmaz ) 189

• 32 949
  • 742
  •   1
Отговори
# 270
Благодаря на Милена Д за превода!
Тоя Арас май затова отиде при Хаят за новия бизнес! Приел е плана на Бату! Това обяснява всичко!

Да, със сигурност затова се набутва при Хаят.
А изглеждаше мъжага... всъщност на мекотело вече ми прилича...

Добро утро и приятен ден на всички ! Hug

# 271
# 272
# 273
Добро утро!Срядата пак дойде...честита да ни е  Party
ПОжелавам ви усмихнат и слънчев ден и не по-малко приятна вечер  hug

Милена,благодаря за преводите   bouquet

# 274
  • София
Добро утро! Желая ви спорна сряда и да се кефим максимално довечера. И един поздрав по този случай.

На гости в сряда

По Великденските пости
нечакани ми идват гости
Клоун с остър синузит
Доста странен е на вид
Прави тикове със нос
С перука е, но къдрокос
Пристига с лелка под ръка
Даряват снимки от бохча
След тях деца една кохорта
да похапнат сладка торта
И така в уречения час
към тортата посягам аз,
но се чува силно „Бум”!
Стана май голям зулум!
Всичко това и много още
ще гледате до късни нощи
Чакаме ви пред екрана
Бъдете там и без покана
Благодарим ви, че сте с нас
До довечера в Унутулмаз!

Последна редакция: ср, 13 апр 2011, 09:54 от bganio

# 275
  • София
Благодаря на Милена Д за превода!
Тоя Арас май затова отиде при Хаят за новия бизнес! Приел е плана на Бату! Това обяснява всичко!

Да, със сигурност затова се набутва при Хаят.
А изглеждаше мъжага... всъщност на мекотело вече ми прилича...

Добро утро и приятен ден на всички ! Hug

Абе аз от самото начало не го харесвам тоя Арас, ама си трая, за да не дразня излишно харесващите го.

# 276
Добро утро!

Поздравления за Вени,Боб и Дани и техните стихотворения   bouquet  bouquet  bouquet

Благодаря на Милена   bouquet за преводите,на Рекси   bouquet за разясненията и на Златна рибка   bouquet  за субтитрите

Приятен ден на всички!

# 277
Добро утро! Желая ви спорна сряда и да се кефим максимално довечера. И един поздрав по този случай.

На гости в сряда

По Великденските пости
нечакани ми идват гости
Клоун с остър синузит
Доста странен е на вид
Прави тикове със нос
С перука е, но къдрокос
Даряват снимки от бохча
да похапнат сладка торта
И така в уречения час
към тортата посягам аз,
но се чува силно „Бум”!
Стана май голям зулум!
Всичко това и много още
ще гледате до късни нощи
Чакаме ви пред екрана
Бъдете там и без покана
До довечера в Уунутулмаз!

smile3501 smile3501 smile3501 smile3501 smile3501

# 278
  • София
Не успях да прочета всичко, което сте написали или коментирали, затова се извинявам, ако някой вече е обърнал внимание на това, което ще кажа:
1. Странни са тези жени Ниса и Мелда. Бату първо изнасили Ниса, а тя след това се омъжи за него. След това изнасили Мелда, а тя се върна при него в някакъв животински унес. Голяма част от нас съжаляваха Мелда след изнасилването и смятаха, че въпреки всичко, което е сторила на Еда, не заслужава такава участ. Е, оказа се, че си е заслужила всичко, че и повече.
2. Като гледах фрагментите от новата серия ми направи впечатление, че Ямур много странно гледа клоуна /Бату/. Беше стресната и малко уплашена. Дали няма да го познае?... или по-късно да се сети кой е в същност.

Естествено, в Ямур е вече последната ни надежда. Май само тя остана със всичкия си и при това здрав разум.

# 279

На гости в сряда

По Великденските пости
нечакани ми идват гости
Клоун с остър синузит
Доста странен е на вид
Прави тикове със нос
С перука е, но къдрокос
Даряват снимки от бохча
да похапнат сладка торта
И така в уречения час
към тортата посягам аз,
но се чува силно „Бум”!
Стана май голям зулум!
Всичко това и много още
ще гледате до късни нощи
Чакаме ви пред екрана
Бъдете там и без покана
До довечера в Унутулмаз!

Здравейте и лек и успешен ден ви желая

Ох бганио много ободряваща покана. Така се чувстваме не чак толкова болни от синдрома Незабравима  hahaha hahaha hahaha

# 280
  • Русе

На гости в сряда

По Великденските пости
нечакани ми идват гости
Клоун с остър синузит
Доста странен е на вид
Прави тикове със нос
С перука е, но къдрокос
Даряват снимки от бохча
да похапнат сладка торта
И така в уречения час
към тортата посягам аз,
но се чува силно „Бум”!
Стана май голям зулум!
Всичко това и много още
ще гледате до късни нощи
Чакаме ви пред екрана
Бъдете там и без покана
До довечера в Унутулмаз!

Председателю, чудесен стих, отново! smile3501 smile3501 smile3501 newsm74 newsm74 newsm74 smile3521 smile3521 smile3521

# 281
  • Русе
Милена, благодаря ти за преводите! Hug Hug Hug  love001  love001  love001 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

Не знам защо, но не очаквам бомба в кутията! Thinking Има прекалено много хора, а Бату има лична вендета към Арсланлъ. Очаквам някакъв намек, че Харун не е недосегаем , нещо като подигравка към него! Лично мнение.

# 282
Милена, благодаря ти за преводите! Hug Hug Hug  love001  love001  love001 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

Не знам защо, но не очаквам бомба в кутията! Thinking Има прекалено много хора, а Бату има лична вендета към Арсланлъ. Очаквам някакъв намек, че Харун не е недосегаем , нещо като подигравка към него! Лично мнение.
Мила според мен има снимка там

И на снимката е баща му как се жени за леля му. Защото гледах някъде имаше Ямур как гледа някаква снимка учудена.

# 283
Това Бату да раздели Еда и Харун ми се струва толкова несериозно и баламско, и затова не мога да го повярвам!
 И с тия бележки в букетите  как се вързаха всички, просто не е истина!

# 284

Добро утро в най-хубавият ден от седмицата!
Бганьо, Боб, Дани, Вени, поздравления за вчерашните стихове!   bouquet    bouquet    bouquet
Благодаря - на Рекси за разясненията, на Златна рибка за субтитрите и на Милена за преводите!  smile3525 smile3525 smile3525
Бганьо, за "На гости в сряда"!  smile3501 smile3501 smile3501
И аз мисля като Вени, че Бату в кутията не е сложил бомба, а иска да покаже на Харун, че отново го е надхитрил.
На фона на това, че Арас знае, че Бату иска отново да го сбижи с Еда, изглежда доста съмнително, че Арас спря Еда да се обади на Харун по телефона. Според мен Арас не знае какво иска - да не бъде маша в ръцете на Бату, а същевременно се оставя да се носи по течението.
От разговора между Арас и Еда в хотела оставам с впечатлението, че Еда знае, че Бату е избягал.

Общи условия

Активация на акаунт