"Столичани в повече" - тема 2

• 54 966
  • 735
  •   1
Отговори
# 450
Аз пък колко време го търсих в гугъл и накрая попаднах на форума ,и тук ми отговориха доста бързо  Simple Smile Simple Smile Laughing Laughing Hug

# 451
Аз пък колко време го търсих в гугъл и накрая попаднах на форума ,и тук ми отговориха доста бързо  Simple Smile Simple Smile Laughing Laughing Hug
музика се търси най- лесно в ютюб. Аз използвах асоциацията: валс-слушала съм го, значи е известен валс-най-вероятно Щраус, И чрез Щраус попаднах на Чайковски- микс от най- известните им валсове и о, чудо  Mr. Green

# 452
вече ако имам проблем с музиката ще се обръщам към вас определено   Laughing Laughing Simple Smile Hug

# 453
Да ви следя, и ние го гледаме.

# 454
От снощи  съм фенка на сериала - захванах го като един вид "заместител" на "Забранена любов", който вчера приключи, изгледах първите 3 серии и съм очарована: доста по-интелигентен сюжет, играта на актьорите е къде-къде, макар че напоследък и в "Забранена любов" бяха почнали да надобряват, но в първите около 2/3 серии беше направо смешно дървеното представяне.

# 455
Много ми харесва и на мен сериалчето, присъединявам се  Simple Smile Замислен е много добре според мен, реалистично, хумористично...не ми допадът напъните за криминални сериали като Под прикритие например или преиграванията в Стъклен дом ....

# 456
Много ми харесва и на мен сериалчето, присъединявам се  Simple Smile Замислен е много добре според мен, реалистично, хумористично...не ми допадът напъните за криминални сериали като Под прикритие например или преиграванията в Стъклен дом ....
Peace и на мен:)

# 457
  • София
Записвам се и аз в темата Simple Smile
Заради Иван Юруков започнах да го гледам, но взе че ми хареса.
Руслан е уникален просто и жена му, фаворити са ми. Laughing
Славея също, огън жена. На Кръстьо Лафазанов пък много му отива да играе мъж под чехъл.
Мария ми е смотана, нещо не мога да я харесам, и като каже "Димее" Laughing

# 458
Nas ни дразни Димо като каже Мимеее.

# 459
# 460
Искам да попитам нещо относно саундтрака на сериала. Чия е музиката, която пускат на по... хм нежните да кажем сцени? Не тази, която дават, когато започва всеки епизод, има една друга, по-бавна, нежна и меланхолична. Във всяка серия я има. Дано някой ме разбере.  Simple Smile

# 461
  • Fort Worth, TX
Тя му вика Димчее.. Wink

# 462
  • софия
Мен Димето си ме дразни и нищо да не каже.... Twisted Evil

# 463
Мен Димето си ме дразни и нищо да не каже.... Twisted Evil

И аз едвам го изтърпявам #Crazy

# 464
Не мисля, че Славея ще даде на Йордан да се откаже от кандидатурата, те вече са във война.

Не само това - нали вече сума ти пари дадоха по тази кандидатура. От къде ще ги избият иначе? Ще е интересното ТЯ да иска да се откажат, а на него да му се е усладило да е кандидат-кмет!

Права си, доста пари пръснаха, а и ако е станало нещо между пи арката и Йордан едва ли ще иска да се оттегля  Laughing. Това червило на яката му от къде ли беше  Laughing?

Образите на Мимето и Димо умишлено са направени малко по-ограничени(не глупави), като хора живяли дълго в малко населено място, а Андрей е интригуващ и вълнуващ за нея с всичко което е  видял и преживял, освен и с първоначалната им тръпка.

Общи условия

Активация на акаунт