"Столичани в повече" - тема 2

• 54 909
  • 735
  •   1
Отговори
# 555
ааама  и той, а у дома на мен се  карат, че само съм "забърсвала" коша.
Благодаря ти   bouquet тъкмо го намерих на сайта и видях края и аз.

# 556
Гълъбинчето май ще я обърка много скоро...  Laughing
И това  "има ли в менюто ви водка с утеха"..  голям смях.. много ме радва на Руслан жена му. Както и предният епизод фантазиите където Андрей я щракаше с апаратчето..  Joy 
Такъв смях не съм се смяла от много време.
Иначе музиката я докарват почти като на Американ бюти..   thumbsup     

# 557
Ааа, бабЕто много ми харесА. Май наистина е фанка на Андрейчо.  Mr. Green
Димето е като тихите води - много опасен - и данъчната декларация изнамерил,  и паричките прибра, и Мимето на екскурзия ще води.  Mr. Green
А Йовка не си изигра добре козовете.  Sad Милата толкова изоставена и неразбрана се чувства.  Cry

# 558
Йордан, който се старае да е people friendly: "Аз не забравям, аз всичко записвам: Антон - дърво, Павлина - кучка."  Joy

# 559
  • Пловдив
Йордан, който се старае да е people friendly: "Аз не забравям, аз всичко записвам: Антон - дърво, Павлина - кучка."  Joy

Joy           Joy                Joy

# 560
Страшни са им диалозите, евала, много свежарски  Peace
Бабет е моя човек...образ голям, как разбра коя е любоФта, и как забива Димчо, супер е!!!!

# 561

Димето е като тихите води - много опасен - и данъчната декларация изнамерил,  и паричките прибра,

това вече е повод, да загуби Мимето. 
Стоянка Мутафова е страхотна  Peace и като актриса и като образ я харесвам много.

# 562

Joy  Това беше много яко.  Joy
И още когато питаше оня човек (при който водата течеше едва-едва): "друг проблем?" , а той му отговори "съпругата ми" ( тя го викаше, той не и` обръщаше внимание, накрая, за да се оттърве от Йордан му я посочи един вид с извинение, но се получи много хубаво двусмислие)  Joy

# 563
  • КиТ
Йордан, който се старае да е people friendly: "Аз не забравям, аз всичко записвам: Антон - дърво, Павлина - кучка."  Joy

Joy           Joy                Joy

Само после,като стане кмет  и да не обърка нещо с обещанията,че така ми се струва така с една дума като ги редеше Thinking

Иначе бабето и за мен е за Адрейко от далеч й личи,нещо Димчо като брат стои на Мимето Rolling Eyes А и да питам нали Галабина и Павел(нали така се казваше актьора на Христо Гърбов) са имали връзка,да не се окаже че Марийка е от Павел и да са брат и сестра Crazy,че ще отиде на ЗЛ Mr. Green

# 564
Радко (нали така се казваше брат й) е по-голям от Мимето.

# 565
На страницата на филма във фейсбук видях да се коментира ,че това бил последен епизод за този сезон  Rolling Eyes  Дали е вярно? Ако е така ще съм много разочарована.... 

# 566
  • Враца
следващият епизод ще е последния.

# 567
Надявам се септември да продължат сериите.

# 568
  • Луната ни пази
Пишете де, че новата тема чака Mr. Green

п.с. Мелодийката ми е вече ринг-тон  Mr. Green Heart Eyes
Слаши, аз от самото начало звъня с нея! Как са се обръщали след мен.....Simple Smile

# 569
  • Пловдив
Надявам се септември да продължат сериите.

Ееее,ти пък чак септември!

Общи условия

Активация на акаунт