Халит Ергенч и новата продукция "Великолепният Век" ( Muhteşem Yüzyıl) тема 12

• 55 559
  • 739
  •   1
Отговори
# 675
 Joy Joy Joy
Върнахте ме в младите години Heart Eyes Grinning
"Кавказка пленница"беше един от любимите ми филми, и "Диамантената ръка" с Юрий Никулин newsm78

# 676
  • Атлантис, Галактика Пегас
 Joy Joy Joy Joy Joy
если б я был султан...... был бы холостой.  Peace
Велика е песента.  Mr. Green

# 677
 Grinning Мдааа,и аз много я тача  Flutter И още по-вярна е,като си спомни човек за Махито. Mr. Green

# 678
Да ви поздравя и аз с нещо любимо

# 679
Ох, ще ни се скарат че заспамихме темата с руски песни.  Thinking Whistling Hug
Беше ми приятно все пак. Иска ми се да по говорим за любовта на Хюрем и СС ако има такава и кой как я вижда.  Peace

# 680
Когато беше СС на поход към Белград- Хюррем си "говореше" с майка си - и й каза ,че обича Сулейман Peace
Яд ме е ,че турския СЕМ им дръпна ушите и ни лишиха от любовни сцени между Хюррем и Сюлейман ooooh!

Последна редакция: чт, 21 апр 2011, 16:40 от Lilims

# 681
Макар и да не коментирам в темата  с удоволствие я чета смятам, че интеликтуалното ниво на участващите в нея е много високо,няма препирни стигащи до скандали.От тук научих много неща за живота на хората по време на ВВ.Благодаря на всички   bouquet
http://www.youtube.com/watch?v=0uuT4Dn6aac&feature=related

Последна редакция: чт, 21 апр 2011, 16:51 от trendafilka

# 682
Kordelia Може и да е имало любов наистина между историческите Роксолана и Султан Сулейман. Flutter Във всеки случай от написаното до тук е ясно,че когато тя умира той много е страдал,а и докато е била жива -той други жени не поглеждал/може би само в началото/.

Истината във филма обаче за мен поне..е малко различна.Защото тя попада там не по своя воля и при това твърде млада,виж,ако го бе видяла на улицата.... newsm78 Но на сърцето си не можеш да заповядаш.Така се е случило.А дали е Стокхолмски синдром-дори и това е възможно.Защото  и в началото говорехме,че любовта на Хюррем е спорна,всъщност се е борила да оцелее.Но може би и двамата са си трябвали един на друг,а любовта е нещо  съвсем друго от  една потребност. Flutter

Колкото до руските песнички-и те са по темата-дали е добре за един султан да има  повече от една жена или да е ерген например. Crazy Mr. Green

И да не е твърде сухо,ето един виц по темата:

‎- Защо в арабските страни са на сух режим?
- Инстинкт за самосъхранение. Представи си да се напиеш, да се прибереш пиян и да те посрещнат десет жени с точилки!

# 683
 Десет няма да са... четири.  Peace Joy Joy JoyИбрахим да ме поправи, но Корана мисля че позволява четири съпруги? или три. Да са с еднаково финансово положение, да може да ги издържа?  newsm78
прекрасен текст за Роксолана в този клип

Последна редакция: чт, 21 апр 2011, 16:55 от Kordelia

# 684
Ако са от ранга на Махито-и една стига Party

# 685
Ако са от ранга на Махито-и една стига Party
хич не му трябва нито една, ако питаш мен.  hahaha

# 686
Аз вече свърших тази работа рано,рано.
Нали трябва преди изгрев слънце?До сега и аз винаги
в събота боядисвах,но този път спазих обичая.

.

# 687
nadejda2639  Flutter Прекрасно!Браво!  bouquet

Специален поздрав за всички Роксоланки в темата.
http://www.youtube.com/watch?v=TuaOi8aQlVI&feature=related

# 688
Мисля, че имало любов и то каква! Разтърсила е цялата империя. След 150-годишно прекъсване е имало и султанска сватба.

Ако някой може да обясни защо се е оженил за нея, променяйки установената традиция ще се радвам да чуя доводите. За мен това е любов, за която си готов да преобърнеш света.

Имало е много султани и много жени, но за никоя друга любима жена не се говори толкова много. Това не може да е случайно.

# 689
НАДЕ Hug Hug Hug
Няма да ги ползваме Heart Eyes Те са само за украса Peace Grinning

Общи условия

Активация на акаунт