Бял списък на хотели в страната - Тема 2

• 163 281
  • 737
  •   1
Отговори
# 690
Орловец е малко в графатата "безобразничене по нашенски"  Wink. По-новата версия на хотел тип Перелик. Не е особено уютен. Басейна му е миниатюрен. Храната не става. (Аз напоследък нещо все коментари за неставаща храна пиша..., ама и за Орловец си е факт ... ) Звездите са му нереални.
Абсолютно вярно  Crossing Arms Пресни отзиви от Орловец Пампорово .Отвън прелест,отвътре наистина с таите доста поовехтели  Naughty Банята с вана хубава но тук-таме по стъклата на ваната ръжда и мухъл.Не много ,но достатъчно да те подразнят...Иначе чистотата на ниво!Много беше чисто навсякъде,кърпи ,халати ,спално бельо -ок.Нашия пакет включваше само закуска,но на мен пък храната ми хареса доста -блок маса със голямо разнообразие :бекон ,домати ,краставици ,салам ,кренвирши,наденички ,два-три вида сирена,кашкавали,пържени филийки,яйца -сварени и пържени на очи,кроасани и бутерки,няколко вида зърнени закуски,прясно и кисело  мляко,сокове,и много плодове-банани с шоколад,пъпеш,грозде,грейпфрут и какво ли още не  #CrazyКафето също ми хареса  PeaceМного се изнервих на момичето което обслужва спа зоната.Отидохме с децата в басейна ,но тъй като ние бяхме голяма компания ,общо 15 човека ,четири семейства ,с по две и три деца ,а басейна е много ,ама наистина много миниатюрен и крайно недостатъчен за капацитета на такъв голям хотел  #Cussing out  Момичето стоеше постоянно на вратата на басейна и ни гледаше с презрителен поглед и най-накрая дойде да ни направи забележка че децата вдигат много шум  #2gunfire При положение ,че хотела беше почти празен ,нямаше други хора на които да пречим на почивката а и постоянно правехме забележка на децата да внимават и да се държат прилично.НЕ сме стояли безучастно и да ги оставяме да правят нещо нередно,но все пак са деца !Може би трябва когато човек си запазва място в този хотел да го уведомяват ,че щом има деца -по-добре да си ги държи вкъщи  Rolling Eyes Водата в басейна никак не е от най-топлите ,в самия хотел също не много топло.В стаите има радиатор ,вечерта явно усилиха централното парно и стана адска жега ,но когато излезеш от стаята и се окажеш в коридора на хотела си е направо студено.Може би наистина в този преходен период между есента и зимата ,трудно се посига еднаква и приятна температура,незнам зимата как е .Като плюс ,ше отчета уникалната гледка към връх СНЕЖАНКА ,наистина и спираща дъха  PeaceПерсонала ,като цяло беше доста любезен.

Принцеса Лея питах за ваучери казаха ми че ще има да следим информацията във сайта им.

# 691
  • до най-прекрасния мъж
Влизам да похваля хотел Уинслоу Хайленд, Банско. Преди седмица се върнахме от там. Ползвахме го само за нощувки, тъй като деня прекарвахме навън. Наехме едноспален апартамент за цена от 35 лв на вечер. Чисто, топло и уютно. Отоплението е с електрически конвектори във всяка стая, дори в банята и си регулирахме температурата според това в коя стая колко топло искаме да ни е. Апартаментът е оборудван със всичко необходимо за самостоятелно приготвяне на храна - хладилник, микровълнова, котлони, кана за вода, тостер, прибори и съдове за готвене и хранене. Правехме си закуска и вечеря в хотела. В дневната - диван и два разтегателни фотьойла, които разпънахме като лежанки за вечер пред ТВ-то, маса с 4 стола, тераса с удивителна гледка към Пирин. Спалнята - доста голяма и просторна, с двойно легло, гардероб и скрин. Подови настилки - паркет и теракот. Имахме даже килими! Страхотна тишина и спокойствие. Единствен недостатък - няма асансьори, но преживяхме качването и свалянето на багажа, все пак е еднократно. За СПА и басейн не сме питали, защото бяхме отишли с друга цел, но видяхме, че има и не работят - все пак бяхме извън сезон. Всички екстри, като СПА, паркинг в двора, интернет в стаите се плаща допълнително, съответно 8, 7 и 8 лв. за 24 часа, интернета в лобито е безплатен. Но така или иначе, нас ни устройваше перфектно, защото търсихме комфортно място за спане с възможност за приготвяне на храна, на приемлива цена, без посочените допълнителни екстри.
За хотел със страхотно СПА и всичко включено в цената - нощувка със закуска и вечеря, препоръчвам Лъки Банско. Там всичко е на ниво, но на нас ни идва скъпо - 134 лв на вечер за подобен апартамент за двама с включени закуски и вечери. Иначе СПА център, оборудване на стаите, тишина, спокойствие, обслужване, храна, детски кът - всичко е на супер ниво.

# 692
Похвалвам 2 хотела - Роял Касъл в к.к.Елените (уникален интериор на стаите + много добро обслужване) и Приморец в Бургас ( не до там оригинален дизайн, но класически + обслужване на много високо ниво) Simple Smile

# 693
  • г.Каварна
Тази седмица бяхме в къща за гости "Панорама" с.Аспарухово обл.Варненска, намира се точно на яз.Цонево. Страхотна гледка, къщата е нова, има детски кът, барбекю, всичко много ни хареса

# 694
Здравейте !Може ли някой да сподели мнение за Калина палас - гр.Трявна?Съвсем скоро ще почиваме там и ще се радвам да чуя отзиви  Wink

# 695
Здравейте !Може ли някой да сподели мнение за Калина палас - гр.Трявна?Съвсем скоро ще почиваме там и ще се радвам да чуя отзиви  Wink
Виж в темата за Трявна имаше мнения за хотела.http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=422897.0 има и тема.Моето мнение е отрицателно но е от преди 2години.

# 696
Виж в темата за Трявна имаше мнения за хотела.http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=422897.0 има и тема.Моето мнение е отрицателно но е от преди 2години.
mimi0585 много ти благодаря   bouquet

# 697
Все се каня да пиша и не ми остава време. Във форума няма много мнения за Хотел Пирин Голф&Спа....

Подходих доста резервирано, но решихме да прекараме един уикенд там и да го пробваме. А и имахме повод. Хотела не е голям, макар да внушава друго. Ако имате представа от комплекса, хотела се помещава само в едното крило (от всички 3 крила свързани с топла връзка) на основната сграда на комплекса. Стаите са обзаведени в алпийски стил, но доста по луксозно от Кемпински (поне според мен) и Катарино. Баните са невероятни, с хидромасажна вана и специален душ във всяка стая. Леглото беше 2/2 м., макар на мен да ми беше доста твърдо(пружинен е матрака) защото в къщи сме на латекс.

Закуската беше ок като качество, но ресторантчето(основния салон) се препълва когато хотела е пълен (както в случая, тъй като имаше голф турнир). Става неприятно, шумно, не успяваш да си намериш маса в основния салон. Имаше само двама сервитьори, които изобщо не смогнаха да сервират кафета и да почистват маси. Забавяха се сериозно с изнасянето на храна и се образуваха опашки около бюфета. Първата сутрин беше значително по-спокойно и тези дискомфорти ги нямаше. Беше много приятно и спокойно. Храната беше на високо ниво, като качество.

Вечеряхме в Гръцкия ресторант в Даун Таун. Хранили сме се там и преди и сега нивото на храната беше изключително зле, за разлика от предишните ни посещения. Съжалих, че не пробвахме ресторанта в хотела.

Спа частта се намира на ниво -1 и на практика е под всичките 3-крила на основната сграда. Личи си обаче, че основната им цел не е била да правят СПА хотел. Басейнчето(вътрешното) не е много голямо, а външните две са още по-малки. Но печелят, че са с топла вода и може да се къпеш навън докато има сняг. Има сауна, парна баня, тапедариум и релакс зона, които са ок. Няма джакузи или подобни водни атракциони, но това може би е заради факта че в стаите има хидромасажни вани.
Има големи зали за скоуш, тенис на маса, спортна зала, масажи и т.н. Не съм ползвала масажи, защото нямах настроение.

Комплекса е уникален и изключително поддържан. Всеки един от "кварталите" с апартаменти(с изключение на Даун Таун) има басейн (малък, но дълбок) и зелени площи с уреди за децата. Ресторанта към Клуб Хауса има прекрасна гледка към игрището и кухнята му е много добра.

Като цена за момента беше ок, защото беше на промоция. Но лично смятам, че цена рецепция 200 лв. за двойна супериор стая е твърде надценено ниво на съотношението качеството на услугата/цена (както и в повечето БГ хотели).

Хотела е една верига с Катарино и още няколко ..... е няма общо с него и слава богу. Заслужава си.

Със сигурност лятото пак ще се върнем в комплекса за по-дълъг престой, като вероятно ще е във вила или апартамент.

# 698
  • София
Bliss, благодаря ти за този отзив Hug Ние вече няколко пъти ходим на разходка в Пирин голф, защото много ми харесва гледката и комплексчето, но никога не сме отсядали там, все съм си мислела, че не ми е по джоба, защото изглежда страшно напудрено отвън Wink Отсядаме в някои от долните хотели по улицата. Така, както го описваш обаче, ми звучи доста добре и ще го вардя и аз на промоция Simple Smile

# 699
  • Бургас
Да похваля хотел "Шато Монтан", гр.Троян: http://www.hotel-cm.com/
Обслужването е много добро. Персоналът е много усмихнат и вежлив, както на рецепцията, така и в ресторанта.
Храната е вкусна и на достъпни цени. Закуската е богата /бухти, палачинки, пържени филийки, овесени ядки, корнфлейкс, плодове/. Ако имате включена вечеря поръчвате измежду 8 примерни менюта. Обслужването в ресторанта е чудесно и след като поръчаш ти носят поръчката до няколко минути. Явно и в кухнята работят бързо и качествено  Grinning
Стаите са много добре обзаведени, чисти, банята е голяма и снабдена с всичко необходимо /2 кърпи за лице и тяло, сапуни, душ гел, шампоан/.
Нямам никакви забележки към хотела.
Цените също са повече от добри. Предлагат различни пакети с отстъпки. Ние бяхме за две нощувки и платихме 140 лв с включена закуска и вечеря.
Около самия Троян също има какво да се види - Деветашката пещера, красивите Крушунски водопади, Троянския манастир, Музея на занаятите в с.Орешак.

# 700
Момичета, имаме идея да прекараме един уикенд на Витоша... понеже от както има сняг се качваме и събота и неделя...
Въпроса ми е може ли да ми препоръчате някое хотелче горе...
Благодаря предварително.

# 701
Момичета, имаме идея да прекараме един уикенд на Витоша... понеже от както има сняг се качваме и събота и неделя...
Въпроса ми е може ли да ми препоръчате някое хотелче горе...
Благодаря предварително.
Ако имаш предвид района на Алеко, вариантите са ти х-л Хюндай, който е на 2-3 км. от Лалето и х.Алеко. Доколкото знам в хижата има реновирани стаи, които стават.

# 702
Благодаря, ще пиша впечатления после ако ги посетим... А към Ветровала и Офелиите имаш ли идея дали има за преспиване?

# 703
Здравейте,по повод споменаването на хотел Хюндай,миналото лято взех ваучер и честно съжалявах,от 3 нощувки останахме 1.Самата стая много вехта беше,миришеше ужасно на тютюн,по пода мръсно,стените мръсни,за банята няма да говоря,беше ни гнус да легнем на леглото и да се изкъпем,незнам кой ходи в този хотел,но мисля че по скоро младежки компании за забавление.

# 704
Здравейте ! Препоръчайте ми работещ в момента,не много скъп хотел в Бургас или Поморие !

Общи условия

Активация на акаунт