Бял списък на хотели в страната - Тема 2

• 163 580
  • 737
  •   1
Отговори
# 480
  • София
Да изкажа адмирации към Хотел Каза Арт в с.Орешак - Троян! Превъзходна храна, невероятна завладяваща атмосфера и изключително любезно обслужване  Simple Smile Препоръчвам ви го най-горещо!

И аз много го харесвам, а пък хотелът е в черния списък. Явно си е до човек, какво предпочита

# 481
Аз лично останах възхитена от прекараният уикенд там и мога да кажа само хубави неща за Каза Арт.

# 482
Хотел Каза Арт наистина е много добре направен хотел! Ние попаднахме в Орешак случайно и решихме да нощуваме там, но в този хотел нямаше места, та спахме на друго място. Вечеряхме обаче там - за храната нямам думи, наистина страхотна! Обслужването също беше отлично. Ние само имахме лошия късмет в ресторанта да има 2 млади семейства с мнооооого пискливи деца, които постоянно се търкаляха на земята, а родителите изобно не се съобразяваха.
Но за хотела съм с 2 ръце!

# 483
Не знам какво да кажа или от кое да започна по-точно  Rolling Eyes

Хайде да е с хубавото  Wink
Стаята, тип студио, е голяма и удобно обзаведена (има кухненски бокс с мивка, котлони, микровълнова и хладилник, но няма никакви съдове, освен 2 водни чаши).
Сравнително чисто (мивката в банята не беше добре почистена, а под ти ви шкафа се виждат трохи).
Много добър интернет.
Басейнът има детско отделение, което е една идея по-топло.
Има паркинг.
Персоналът също е сравнително любезен (тоест, като ги питаш нещо, ти отговорят любезно, но няма да ти кажат първи "добър ден", например).
Няколко вида хубави десерти.

Иначе:
Бойлерът в банята капе, при това върху печката, с която се отоплява помещението. Предвидливо е сложена една празна саксия отдолу, която от време на време изливаме, за да не прелее.
Храната, по-точно изборът й е направо оскъден, специално за олл инклузив оферта. По-конкретно, на обяд имаше избор между 2 основни ястия. Само един вид салата и само един вид супа. Само бял хляб. А на вечеря, ни предложиха същите 2 ястия от обяд, плюс още 2 и остатъка от същата супа. Но имаше и още 2 вида салати, в интерес на истината.
Обикновено кафе в лоби бара по 2,50 (може и аз да съм стисната, но за хотел насред нищото, ми се видя множко.)
Водата в басейна си беше откровено студена, не повече от 22-24 градуса. На рецепцията помолих да проверят и да направят необходимото, да стигне обявените и обещани при резервацията над 30, но това така и не се случи. Стана леко по-топла, но не и като да стоиш и просто да се киснеш.
Навсякъде в спа центъра има разлепени предупредителни бележки за глоби - за скачане в басейна, за самостоятелно пускане на сауната и парната баня, за които пък навсякъде е разлепена информацията, че се ползват само с предупреждение на рецепцията 30 мин. по-рано  Shocked Въпреки това, ние няколко пъти ги посетихме без уговорки и си работеха.
Детската стая е доста тягостно помещение с прозорци високо горе.

Доста се поколебахме дали да не освободим още днес, тоест след 1 нощувка и да се преместим, но ни домързя, а и гаранцията, че ще попаднем на по-добро място за тия пари е минимална.

Гнидка, ама това з акой хотел е всъщност, че не си написала Simple Smile

# 484
  • София
какъв е този цитат от преди 2 години Simple Smile Как го изрови

# 485
какъв е този цитат от преди 2 години Simple Smile Как го изрови

Aми, започнах да чета наред, че избирам хотел и попаднах на този Simple Smile Интересно ми стана Simple Smile

Търся някакво по-ново инфо за Имението, че само една стара тема намерих. Може да са се "поправили", знам ли...

# 486
А и нещо друго - собственикът е голям симпатяга и е ерген.

Ти да видиш!

# 487
Самоцитирирам се  Wink
За хотел Грийн Ууд, също щедро препоръчан тук...

# 488
  • Пловдив
Нещо за х-л Астра Велинград?

# 489
  • София
Привет момичета
може ли някакви отзиви за СПА хотел Нарцис- Банско
http://www.visit.bg/winter/photel.php?hotid=936
Мъжлето ще ми прави подарък за Рожденния ден/за пет дни/,но мисля и детето да си вземем...та като всеки типичен Телец...въпреки че е подарък и изглежда много добре като оферта ...нещо ме човърка...

Може ли някой който е ходил да сподели  Praynig Hug

# 490
Може ли отзиви за хотел Атриум,Елените. Преди няколко сезона четох доста разнородни коментари. Ако, някой е бил там миналото лято ще се радвам да сподели. Благодаря!

# 491
Привет момичета
може ли някакви отзиви за СПА хотел Нарцис- Банско
http://www.visit.bg/winter/photel.php?hotid=936
Мъжлето ще ми прави подарък за Рожденния ден/за пет дни/,но мисля и детето да си вземем...та като всеки типичен Телец...въпреки че е подарък и изглежда много добре като оферта ...нещо ме човърка...

Може ли някой който е ходил да сподели  Praynig Hug

Не съм ходила, но прочетох коментарите във сайта на Визит от линка, който си посочила. Съветвам те и ти да го направиш, ако още не си  Wink

# 492
  • София
Знаеш ли- хора всякъкви....и коментари всякъкви...
чесно не ги бях чела преди да го постна,но това ми попадна първо в Гугъл.... и него хванах...
Но все пак ако някой има мнение ще се радвам да го чуя
 Hug

# 493
Това не е ли тема за споделяне на добър хотел ???

# 494
  • Бургас
Комплекс "Боженци", с. Черневци, Габрово. Страхотно място!

Общи условия

Активация на акаунт