Бял списък на хотели в страната - Тема 2

• 163 644
  • 737
  •   1
Отговори
# 525
Наскоро посетихме този комплекс http://www.trakiec-bg.com/index.php/bg/ Много приятни място, подходящо е и за семейства с деца. Малкият свикна с конете ( в началото изпитваше страх) иска пак да отидем. Имаше и състезания, уикенда мина много бързо. Хотелската част е много чиста и спокойна. Peace

Хареса ми комплекса! Като го гледам е явно извън селото. Освен Старосел, Хисаря нещо друго в района има ли, което да е интересно, защото освен езда, май друго няма какво да се прави в самия комплекс? И още, скъпо ли е в ресторанта за изхранване? Благодаря ти!

# 526
Да, намира се малко преди началото на селото. Ние ходихме едната вечер до Хисаря, Пловдив също е много близо, може да отскочите до там. Прекарвахме времето си сред състезанията, лятната градина и ресторанта. Сауна и парна баня не сме посещавали. Времето мина бързо, почти не го усетихме. Бяхме три семейства с малки деца  Crazy (4 - 7 годишни). В неделя ни разрешиха късно освобождаване на стаите. Храната в ресторанта беше вкусна. Мисля, че е добър вариант за уикенда, наистина повече време би доскучало  Peace

# 527
Моля, придържайте се към темата!  Naughty

Имам питане към модератора извън темата.Как и от какво се определят публикациите? Мисля,че бях писала на лични ,но не получих отговор

Трябвало е да питаш тук.
А още по-добре прочети тук.

Благодаря за отговора!   bouquet Добре е човек да пита, въпреки ,че не е където трябва   Embarassed

# 528
  • Варна
Изключително доволна,току-що завърнала се от "Риу Хелиос"-Обзор,страхотно обслужване,целия персонал се държаха любезно към всички българи в хотела,един минус,алкохола в инклузива е водичка,но всичко останало беше ОК Peace

# 529
 newsm74 за СОЛ Несебър Бей,Маре и Палас...супер база , децата не искаха да си тръгваме.

# 530
  • ВАРНА
inka777 може ли да споделиш нещо повече за хотел Сол Несебър Палас,обслужване,храна,анимация!Предварително ти благодаря!

# 531
inka777 може ли да споделиш нещо повече за хотел Сол Несебър Палас,обслужване,храна,анимация!Предварително ти благодаря!

Палас, Маре и Бей: Две години подред ходихме там. Обслужване, разнообразие и изобилие на инклузива, и анимация нямат грешка. Страхотна им е базата, всичко им е супер, но е доста скъпичко. Лошо впечатление ми направи само, че се плащаше за интернет и паркинг и безжичния им не стигаше по-нагоре от 1 етаж. При положение, че е толкова скъпо, можеха да са безплатни.

# 532
  • ВАРНА
БебОле  благодаря ти, ние имаме резервация за Сол Несебър Палас!Единствено и нас не ни се понрави,че се  заплаща за паркинг,въпроса е да има места за паркиране,мисля,че за 5 звезден хотел е малко недопостимо,да беше си включен в цената,на хората няма да им прави впечатление,но явно политиката на веригата Сол е такава,това да му е кусура  Grinning

# 533
  • Резерват "Северозапад"
Акватоник Велинград - много приятен хотел Heart Eyes - препоръчвам, макар че има някои дребни забележки Peace.

# 534
  • Пловдив
Здравейте, може ли мнение за Ескада бийч Ахтопол?

# 535
  • У дома, при моето семейство
Тъкмо и аз за него щях да питам. Добре изглежда, а цената много ниска - нещо ме съмнява?

# 536
  • Пловдив
Тъкмо и аз за него щях да питам. Добре изглежда, а цената много ниска - нещо ме съмнява?

В нета има смесени отзиви, но май повечето са положителни. Така или иначе ние август ще ходим и после ще се отчета с мнение.

# 537
  • Пловдив

В нета има смесени отзиви, но май повечето са положителни. Така или иначе ние август ще ходим и после ще се отчета с мнение.
Да, повечето отзиви за положителни. И ние ще сме там-последната седмица на юли.  Grinning
Цената е ниска, защото хотела все пак е 3*, а не 4, както повечето хотели All Inclusiv.
Не знам дали сте гледали снимки, как ще изглежда новия ресторант и басейн.
http://www.facebook.com/media/set/?set=a.563529233681318.1073741 … 399686&type=3
http://www.facebook.com/media/set/?set=a.563528143681427.1073741 … 399686&type=3
Може да заповядате в темата за Ахтопол, там коментирахме, а и има доста момичета, които ще са там юни месец и скоро ще има отзиви. http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=702418.0

# 538
  • България
Търся мнения за хотел или семейна къща в Несебър....

# 539

Похвалвам хотел agata beach ahtopol  Hugстрахотен е

Общи условия

Активация на акаунт