Бял списък на хотели в страната - Тема 2

• 163 609
  • 737
  •   1
Отговори
# 555
"Азалия" Св.св.Константин и Елена, бях там за дълъг уикенд преди 2 седмици, никакви забележки, храна чудесна, на плажа е, безплатни чадъри, хавлии за плаж, спа, аниматори, сладолед - за децата,  бар на плажа и непрекъснато има много вкусни неща за хапване, извън З, О, В, многооо чисто, прекрасна гледка, добро обслужване на персонала. За втори път бяхме там и сме много доволни.

# 556
Искам да похваля хотел Болярка в Мелник. Само там намерих места и после се ужасих от прочетеното в нета. Е направо си изкарахме страхотно и като цена и като условия и като отношение и като цена. Готвят страхотно , имат хубаво вино и градчето също си заслужава, има какво да се види там Peace

# 557
  • София
"Азалия" Св.св.Константин и Елена, бях там за дълъг уикенд преди 2 седмици, никакви забележки, храна чудесна, на плажа е, безплатни чадъри, хавлии за плаж, спа, аниматори, сладолед - за децата,  бар на плажа и непрекъснато има много вкусни неща за хапване, извън З, О, В, многооо чисто, прекрасна гледка, добро обслужване на персонала. За втори път бяхме там и сме много доволни.

Аз години наред след посещението ми в Азалия, не открих хотел, в който почивката ми да е по-хубава от тази в Азалия Simple Smile

# 558
Здравейте  , ние обичаме да ходим в Приморско  по евтино е , по спокойно е и плажа е чист водата също. Не знам дали сте ходили там но на мен ми харесва за 40- 50 лв. взимаме стая за трима .тази година даже пак сме там  .  Simple Smile Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 559
Хм, последното нещо, което ми хрумва като чуя Приморско е спокойствие  Mr. Green

# 560
  • София
Хм, последното нещо, което ми хрумва като чуя Приморско е спокойствие  Mr. Green

Ама тя тази новорегистрирана потребителка си хвали Приморско и хотела в още две-три теми. Аз обичам Приморско (макар че вече не стъпвам на море в БГ), но такива постове като нейните ми действат антирекламно.

# 561
Да, видях кога се е регистрирала.
Приморско го свързвам с море в периода преди да имам деца, та сигурно затова.

# 562
Брей стая за трима 40 лв , ти да видиш newsm78

# 563
  • Варна

По принцип е така,обаче без климатик  Mr. Green

# 564
  • София

Има, има, спали сме на толкова последно миналата година бяхме за уикенд. С климатик, тераса и т.н., но беше къща, не хотел.

# 565
Е вече и за реклами ли не се следи правопис? Поне като е реклама, да е читаво написана!  Laughing

Иначе и аз писах за Приморско и си го харесвам и ходим с децата всяка година, но не на такива цени де.  Peace

# 566
  • София

Има, има, спали сме на толкова последно миналата година бяхме за уикенд. С климатик, тераса и т.н., но беше къща, не хотел.
Ние миналата година спахме в един хотел за 28 лева на нощувка + 5 за климатик. Направиха ни и отстъпка за ранна резервация (месец преди почивката), така че ни излезе още по-евтино. Не беше мизерия, всичко беше чисто и на не повече от 2-3 години, така че сме доволни. И без това в тази стая ходим само да поспим няколко часа и да се изкъпем след плаж.

# 567
  • Резерват "Северозапад"
Мислех, че темата е за хотели, посетени и препоръчани Confused...
За различните дестинации има отделни теми.

# 568
.... темата е за хотели, посетени и препоръчани Confused...
За различните дестинации има отделни теми.

Peace

В противен случай темите се разводняват излишно и не са така полезни. Не оправдават самостоятелното си съществуване.

# 569
Здравейте  , ние обичаме да ходим в Приморско  по евтино е , по спокойно е и плажа е чист водата също. Не знам дали сте ходили там но на мен ми харесва за 40- 50 лв. взимаме стая за трима .тази година даже пак сме там  .  Simple Smile Simple Smile Simple Smile Simple Smile
Сори за офф-а, ама мразя да ме правят на балък. Потребител- жена, с имейл (дори не скрит) "иво митов незнам кво си". Аре моля  ви се! И аз съм се насочила към Приморско по мои си съображения, но не го тръбя в тема, която е предназначена за друго. И ако този потребител чете конкретната тема за Приморско, ще осъзнае, че има и по-изгодни оферти от 50 лева само настаняване в стая за трима.

П.П. Защо като дойде летния сезон и куцо, кьораво и сакато решава , че може да искара някой и друг заслепен клиент измежду ни???

Общи условия

Активация на акаунт