Бял списък на хотели в страната - Тема 2

• 163 492
  • 737
  •   1
Отговори
# 660
  • София
аууу ужас.Отказвам се от него.Незнам на кой хотел да се спреме,тъй като ще сме с две малки деца(едното от което е бебе)искам да е спокойно мястото,стаята да е чиста и топла и храната да не е отврат. Идей??

Аз съм доволна от Рила.
И Айсберг е хубав и Лион, но Рила си е класика.

# 661
  • София
Аз последните 2 лета пращам бабата с децата в Рила. Доволни сме от всичко.

# 662
  • Бургас
Здравейте, мисля да посетя Комплекс "Рибарската Хижа" в Родопите - http://www.vipoferta.bg/o145afa94. Ако има някой ходил в хотела, ще се радвам за отзиви.

# 663
  • Стара Загора
Здравейте, мисля да посетя Комплекс "Рибарската Хижа" в Родопите - http://www.vipoferta.bg/o145afa94. Ако има някой ходил в хотела, ще се радвам за отзиви.
Преди година две и аз  мислех  да ходя - помня, че имаше много лоши отзиви във форума и се отказах. Пробвай с търсачката. Или питай в темите за колективно пазаруване или съседната за Родопите.

# 664
Предложете ми хубав хотел или нещо за 1-2 нощувки в района на Велико Търново. Аз се спрях на Аквая ,но не намирам отзиви.

# 665
аууу ужас.Отказвам се от него.Незнам на кой хотел да се спреме,тъй като ще сме с две малки деца(едното от което е бебе)искам да е спокойно мястото,стаята да е чиста и топла и храната да не е отврат. Идей??

Хотелът е голям,просторен,с голямо фоайе,детски кът,закрит паркинг и страхотна тишина.Намира се на 100 м от писта Ястребец 3 и там(пред хотел Ястребец) има и детски лифт само за 5 лв картата.Не се чака кабинка и може да платите карта за възрастни само за 3те Ястребеца-доста по евтина.Не се налага да карате кола.Най-хубавото на хотела е огромното спа-голям басейн,джакузи,парна баня,турска баня,сауна ,фитнес и тн.Ако искате апартамент с децата попитайте,защото се дават в комплекса от собственици на добра цена.Има и два ресторанта,но за храната не съм сигурен-не ми е направило впечатление да е много добре или много зле.

# 666
Предложете ми хубав хотел или нещо за 1-2 нощувки в района на Велико Търново. Аз се спрях на Аквая ,но не намирам отзиви.

Действай смело! Ще останете доволни. Чист, уютен, ресторант с обедно меню и сносни цени, промоции.
Всичко е точно така, както е описано в сайта. Ако имаш въпроси, питай.

# 667
Не се чака кабинка и може да платите карта за възрастни само за 3те Ястребеца-доста по евтина
Извинявай, да попитам това някаква екстра за гостите на х-л Ястребец ли е? Защото вече 2 сезона отделна карта за Ястребец експрес, т.е. за трите ръкава Ястребец, няма.

# 668
# 669
Споделете някой добър хотел в Хисаря. Със семейството ми смятаме да отидем до там през някой близък уикенд. По-миналото лято бяхме в Аугуста, сега искаме друго място, но по-възможност  с вътрешен минерален басейн. Благодаря
Аз също се интересувам, .... спешно Rolling Eyes

# 670
Сана Спейс Peace

# 671
Много благодаря! Супер изглежда, но без вътрешен басейн сега,..... не ми се мисли. А за Гайтани, какво ще кажеш, или .... друго с вътрешен басейн. Е и цената ме вълнува.
Опс.....извинявам се......имало басейн.

# 672
Миналата седмица бяхме в хотел Галери,Хисаря-много съм доволна.
Относно поста на Rah777-няма голям вътрешен басейн за плуване и не отговаря на изискването ти.На мен обаче всичко ми беше точно.
А за Гайтани, ще споделиш ли, или нямаш инфо. Благодаря.

# 673
  • София
Не знам нищо за Гайтани.Даже при разходките ни, не го видях къде се намира.

# 674
  • Edinburgh-UK
Здравейте.Благодаря за предложенията ви.Резервирах за Лион -Боровец за декември месец дано да останем доволни после ще пиша дали сме доволни.

Общи условия

Активация на акаунт