"Няма радост по-голяма, две черти да види Януарска мама"

• 32 642
  • 729
  •   1
Отговори
# 75
Честито на Sun^shine и Мечтание  bouquet
Вълнувам се наравно с вас.
Лека и безпроблемна бременност ви пожелавам Hug Hug

# 76
Хайде няма ли днес някой да се похвали с двете чертички!

# 77
Момичета, запис и от мен при вас   Grinning Днес сутринта видяхме двете чертички Simple Smile Терминът ми е на 4 Януари. Дано сме си късмет! Аз имам едно момченце на 2 години и половина, но след него имах две неуспешни бременности Sad Надявам се и вярвам че този път всичко ще е наред  baby_neutral Затова противно на всички мои суеверия се записвам тук  Wink

# 78
  • В две тъмни очички
Mamma Mil
Стискаме палци! Пожелавам ти една прекрасна бременност и красив финал  Hug

# 79
Честито на мама Мил!Всичко ще е наред!

# 80
И аз днес видях  EFP  Термина ми е на 3 Януари, обаче страх ме е и да се зарадвам,че имах една неуспешна бременност преди 2 год. която приключи с кюретаж  Cry
Дано всичко да е наред този път  Praynig
Мечтание,  Sun^shine и Mamma Mil честито и на вас, и януари да се радваме на здрави бебчета    Hug Hug
Стискам палци  всички желаещи да видят двете чертички newsm17

# 81
Аз се чудих дали да се "хваля",ама...айде съвсем тихичко и под секрет да кажа,че днес сутринта видях 2 чертички,но втората беше доста бледа,ама важното е,че я има...Още повече,че аз си направих теста 4 дни преди МЦ.Трябва да ми дойде около 03.05,а не както смятах аз около 6,че МЦ ми е 28-дневен,последния ми цикъл беше на 06.04.
Ако бебето е станало,то това трябва да е било коло 18-20.04.Точно тогава започнахме да правим опитите за бебе.
Не смея да се радвам още...а и нещо чувствата ми започнаха да се раздвояват...Много избързахме с опитите за ново бебче и ми е малко гадно...

# 82
Мони, прегръщам те.......Дано е за добро.......Не се обвинявай, а дано радостта ти стане пълна януари месец.........

Биби, Мама Мил, успех и на вас!

Вили, стиснала си го този тест здраво и аз нямам търпение да дойде май месец........

# 83
Поздравления на sweet_monii и *Bibi*. Стискам палци всичко да е наред!

Мисля че разбирам какво ви е, но когато имаме повод да се радваме, трябва да се радваме ...
За съжаление лошите неща идват и без да ги каним. На мен ни беше много тежко след неуспешните опити и на моменти си мислех че не искам да пробваме просто за да не се повторят неприятните преживявания ...

Ех, това взе да става тъжно, а са ни нужни положителни емоции и радостни мисли!

Мечтание, Сън^shine - поздравления и на вас Simple Smile

Леко бременеене на всички и чакаме нови чертички!

# 84
Малко плахо се записвам и аз в януарската темичка Simple Smile  Днес за пръв път видях  EFP и много се вълнувам!!! Щях да чакам до датата на МЦ, но не издържах и направих теста 3 дни по-рано. Калкулаторът изчислява термин на 8 януари! Бъдещи и настоящи мамчета -  Hug

# 85
Честито на новитепопълнения януарки!Дано всичко е нарад!как ме зарадвахте!Я кажете момичета какви тестове правихте,че толкова ме сърбят ръцете.Последното МЦ беше на 31март-та затова ви питам.Толкова искам да е положителен,но и малко ме е страх,че февруари имах една почти невидима втора черта(ама нещо май се прецака със закрепването).

# 86
  • В две тъмни очички
Браво момичета!!! Цели 3 разкрили се днес  Hug На всички веи , лека и безпроблемна бременност желая  Hug

# 87
Здравейте, момичета, аз още не се записвам, че малко ме е страх...
И този път (четвърти подред) стана от първия месец на опити. Имам момченце на 2 години, два аборта през последните 6 месеца - един в 12 седмица (мисед) и един още в 5та след тежко боледуване. Малко ме е страх вече да се записвам, затова само искам да ви помоля да ми стискате палци Simple Smile
Всъщност "цикълът" ми се очаква след 4 дни, но аз, както винаги, правя ли правя тестове от рано... Simple Smile

# 88
viola78, аз правих най-обикновен евтин тест-лентичка, марка One Step, чувствителност 10 mIU. За сега имам бледа втора черта, на 10 ден след О. Ох, дано всичко е наред  Praynig
Тестовете поръчах от интернет (Амазон). Успех!!!

Невидимо дете, както и за всички нас в темичката fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover 

# 89
  • В две тъмни очички
Невидимо дете стиснати палчета! С теб сме момиче!!!

Общи условия

Активация на акаунт