Набор 92 - тема 2

• 37 785
  • 740
  •   1
Отговори
# 345
  • София
Сега сверихме и ние вече окончателно- оказаха се 2 грешки, т.е. 95 т. Ако е според критериите от миналата година  Joy супер:)
Браво   bouquet!
Математиката е супер- всичко е обективно и точно. Ние ще чакаме и по-субективни оценки  Laughing.

# 346
Сега сверихме и ние вече окончателно- оказаха се 2 грешки, т.е. 95 т. Ако е според критериите от миналата година  Joy супер:)

Поздравления. Това си е 6!  Hug

При нас - След по-сериозен преглед на решените задачи се оказва, че има 87 точки.
излязъл от матура и си решил проблемните задачи на ум.. ама там е блокирал
но все пак резултатът му е около 5,80  Simple Smile

# 347
  • София
Браво, Бо Simple Smile
Това е супер резултат:)
Значи, тази година са променени критериите и оценяването по мат.
От началото на матурите до миналата година последните 3 заадчи носеха по 15т. всяка. Сега те носят по 10т.
А малоумни задачи, като 20 например или 24 беше (тази със средната заплата), където няма никаква математика, а само деление и умножение- 4т.
И? Така се поощряват незнаещите, за да им се докарат повече точки, а се ощетяват знаещите.

# 348
  • София
Мами, а това е моето голямо вече момиче Simple Smile
http://imageshack.us/photo/my-images/36/mg6034.jpg/

# 349
Успях да отворих  линка за английския, само остана да се прибере момата и да провери какви ги е свършила днес  Peace

ganis, симпатяга е момичето ти и отлично се е справила    bouquet

Надявам се, че и останалите мамчета ще се похвалят с успеха на децата си! Hug

# 350
Мами, а това е моето голямо вече момиче Simple Smile
http://imageshack.us/photo/my-images/36/mg6034.jpg/

и умница, и красавица  Hug

и той ми каза, че имало задачи където нямало изобщо за какво да мисли, явно са тези задачи за които говориш

# 351
Малко извън темата за матурата  Grinning Опитвам се да намеря една песен - естрадна, от нашето време Grinning, на която текстът е следния:

Последен ден, последен час
очаквахме го тъй отдавна.
Учителите ни със нас
държат се вече като с равни.

Минута, две ще помълчим,
тъй както става на раздяла.
И грешките си ще простим,
тъй както всичко се прощава.

Припев:
До вчера бяхме труден клас,
а днес сме сякаш най-добрите,
В последния учебен час
защо ли всички ни обичат?

Една мама на абитуриент по напред в темата ме подсети за нея. Ако се сещате кой я пее, кажете ми моля!

# 352
Много ми е познат текста, ама не мага да си спомня мелодията...
 Thinking Whistling

разчуствах се като го чета... сякаш аз завършвам...

# 353
 Thinking Whistling

Пеех си я тази сутрин докато си пиех кафето вкъщи и очите ми се пълнеха със сълзи. Напомни ми времето на последните снимки в училище и лексиконите.....

# 354
 Thinking Whistling

Пеех си я тази сутрин докато си пиех кафето вкъщи и очите ми се пълнеха със сълзи. Напомни ми времето на последните снимки в училище и лексиконите.....

безгрижие, веселия и приятели ...  Heart Eyes

ще е хубаво да се разбере на кого е за да я чуя и припомня...

# 355
Вчера говорих с една позната, която е нещо като контрол на проверяващите матурата и тя ми каза, че окончателна скала за оценяване на работите още няма, докато не се види крайното ниво за випуска и тогава щели да я потвърдят  newsm78
Прозвуча ми типично по нашенски, за съжаление малко тука-има/ тука-нема  Sick
Дано имат късмет дечицата ни  Praynig

# 356
  • някъде из облаците
Вчера говорих с една позната, която е нещо като контрол на проверяващите матурата и тя ми каза, че окончателна скала за оценяване на работите още няма, докато не се види крайното ниво за випуска и тогава щели да я потвърдят  newsm78
Прозвуча ми типично по нашенски, за съжаление малко тука-има/ тука-нема  Sick
Дано имат късмет дечицата ни  Praynig
Ами според мен е нормално, защото трудността на матурите не може да бъде абсолютно еднаква всяка година. Аз мисля, че и да има някаква разлика, то тя ще е минимална. Миналата година скалата беше като по предната.
Между другото дъщеря ми остана доста изненадана от промяната на точките, на някои задачи. Бяха им казали, че са по 4т., а те се оказаха с по 10т. Разбра го чак след като видя отговорите. newsm78

# 357
Да се включа и аз. Днес беше изпращането на сина ми. Отидох в техникума да си го снимам и да погледам. Толкова му се радвах че не можех да спра да плача. Сега се чудя като го закараме с костюма до мястото от където ще тръгват за ресторанта дали ще успея да се усмихвам вместо да ми текат сълзите.
Да са ни живи и здрави децата и да имат мноооого късмет и мечти който да превръщат в реалност!!!!!

# 358
  • София
И на моето момиче днес беше изпращането. Онзи ден си купи една толкова лятна и свежа рокля и бели сандалки:)
Днес като я видях сутринта, направо не знам какво ми стана.. Сякаш някой ме хвана за гърлото.
Не отидох с нея, защото бях на работа. После ми показа снимки и пак ревах като магаре  Embarassed Simple Smile
Мами, много емоции ни се насъбраха, май?

# 359
  • София
ganis, много ти е хубава дъщерята  Hug Моят калпазанин каза, че последните задачи са го затруднили  Rolling Eyes Дано не му повлияят много на оценката  Praynig

Поздравления за постигнатите резултати на всички! Успех и занапред!

Общи условия

Активация на акаунт