Набор 92 - тема 2

• 37 866
  • 740
  •   1
Отговори
# 420
hahaha Joy Joy

Ето защо винаги съм казвала, че жив автор не трябва да се дава на изпит. Naughty Горкият Далчев... ooooh!, добре, че не може да прочете ученическите препоръки....депресията не му мърдаше наистина Joy

Абе, ако не бъркам Далчев е починал късните 80те ?

# 421
hahaha Joy Joy

Ето защо винаги съм казвала, че жив автор не трябва да се дава на изпит. Naughty Горкият Далчев... ooooh!, добре, че не може да прочете ученическите препоръки....депресията не му мърдаше наистина Joy

Да, през 1978г. И точно затова казвам, че е добре, че не може да прочете написаното от зрелостниците по негов адрес Joy по тази причина и не трябва да се дава жив автор, как ще прочетеш такива коментари за себе си и после ще продължиш да пишеш поезия или каквото и да е.... Confused Само мъртви класици на матурата, поне не могат да прочетат написаното Joy Joy

# 422
hahaha Joy Joy

Да, през 1978г. И точно затова казвам, че е добре, че не може да прочете написаното от зрелостниците по негов адрес Joy по тази причина и не трябва да се дава жив автор, как ще прочетеш такива коментари за себе си и после ще продължиш да пишеш поезия или каквото и да е.... Confused Само мъртви класици на матурата, поне не могат да прочетат написаното Joy Joy

Аз пак неразбрала,както винаги  Embarassed
Само дето някои от зрелостниците не са наясно, че човекът отдавна го няма  Joy Joy Joy

# 423
 Joy Joy Joy
Това направо е култово:

Цитат
- Далчев е много нещастен. От четене е нямал време да има любима, да се ожени, да създаде семейство и деца. Не е късно да се вземе в ръце и да оправи живота си, не да се оплаква

Само не знам дали повече ми се иска да се смея с глас, или ми идва да ревна на глас... Rolling Eyes Mr. Green

# 424
Joy Joy Joy
Това направо е култово:

Цитат
- Далчев е много нещастен. От четене е нямал време да има любима, да се ожени, да създаде семейство и деца. Не е късно да се вземе в ръце и да оправи живота си, не да се оплаква

Само не знам дали повече ми се иска да се смея с глас, или ми идва да ревна на глас... Rolling Eyes Mr. Green

+1

# 425
  • някъде из облаците
Най-накрая и аз да си отдъхна, както се казва "всяко чудо за 3 дни" Joy
Страхотни снимки сте качили, всички са толкова красиви, лъчезарни, приятно е да виждаш усмихнатите им лица. Пожелавам да са живи и здрави децата, да имат късмет и само 6 в живота.  Hug

Ето и моите момичета
http://bgsharing.com/images/81210310036334843421.jpg

Последна редакция: сб, 28 май 2011, 22:13 от valha

# 426
valha, абитуриентката ти е прелестна - повече сбъднати мечти в живота й пожелавам!

И трите сте големи чаровници  newsm10

И на мен ми е прелюбопитна статистиката в проценти от матурата по БЕЛ заради Далчев.

# 427
а резултати вече дали няма някакви?

чета редовно,но не пиша  Simple Smile

# 428
Резултатите от матурата ще излезат най-рано на 6 юни.

# 429
...щото разбрах,че ДО 06.06 трябва да излязат.... Simple Smile

# 430
  • София
http://ganisdaughter.snimka.bg/graduates/bal-mai2011.596315

Ето ни и нас- абитуриентката, моя милост с бяла блуза и всички наши близки и приятели:)

# 431
Много стилна рокля, разгледах и останалите деца, всички са елегантни и толкова щастливи. Grinning Хубав празник е балът Grinning надявам се, че за всички ще остане един от най-слънчевите спомени.  Grinning Много успехи на всички деца в живота!  bouquet

# 432
  • някъде из облаците
Благодаря KrIvOnDeLa.  Hug Бях се притеснила, че другата ми дъщеря няма да успее да излети от Лондон заради вулкана, но ни се размина. Joy

На мен също ми е интересна статистиката, но на точките, а не на крайния резултат. Но такава май не правят  newsm78. Спомням си когато държаха изпитите за кандидатстването в гимназиите, задачите по математика им бяха много по-лесни от предните години. Страхуваха се, че гимназиите няма да запълнят бройките  Joy
Миналата година оценките излязоха 2-3 дена преди крайния срок.

# 433
  • Талант на 2012,2013 г.
ganis, много хубава дъщеричка имаш!   bouquet

Като слънчице е. Мама с бялата блуза и къдравата коса ли е? newsm78

valha, прекрасни момичета... И абитуриентката е много нежна...    bouquet

# 434
  • някъде из облаците
Благодаря ти Карма  Hug, младежа ти е страхотен и много отговорен, което на тази възраст не се среща често, поздравления   bouquet, пожелавам му успех и много късмет.

ganis, сега видях снимките, много е хубава и лъчезарна, успех и само усмивки в живота   bouquet
 Успех на малката ти дъщеря на изпита  днес Praynig

Последна редакция: пн, 30 май 2011, 09:21 от valha

Общи условия

Активация на акаунт