Набор 92 - тема 2

• 37 831
  • 740
  •   1
Отговори
# 645
  • софия
Нашата е публикувана

# 646
  • София
И нашата е публикувана. Честно казано не знаех, че ги сканират.
Бо_, задължително ли е кандидатстването онлайн или оптимизирате транспортните разходи? Аз те съветвам да се свържеш с училището и да попиташ на какъв етап са вашите дипломи.

# 647
  • Пловдив
В училището, в което работя, дипломите на 12 клас и свидетелствата на 8 клас бяха сканирани преди да им ги раздадем - значи било е в периода 15-16 юни, защото на 20 юни ги раздавахме. Ако не са били сканирани досега, интересно ми е как тепърва ще се качат, освен ако в МОН не бавят нещата.

# 648
И нашата е качена. С всички подробности  Shocked
А каква е целта?

# 649
  • Пловдив
Преди известно време пишеше нещо за този регистър дипломи, но убийте ме, не помня каква им беше целта - вероятно да не се фалшифицират

# 650
Нашата също е качена  Peace

# 651
Здравейте мами-момичета! Ние минахме тестове,изпити, и сега очакваме класирането.....но тъй като не бяхме сигурни в доста доброто представяне,писахме най-желаното от нас на IIIто мястооо....сега дали иманачин да ни класират /или да изберем/  IIIто желание,при положение,че сме приети в Iво или IIро желание newsm78....някой каза, че се класирало всяко желание-какво ли означава това и може ли по него да се прави избора?
Хубави почивни дни,момичета/не харесвам думата "уикенд"/  Grinning

# 652
E-e-e ти пък!
Може ли да правиш такива грешки. Като че ли не си преминала през седмокласна истерия!
Как на по-задно класиране ще го класират на по-предно място.

Хайде - дано греша или пък напрово дано го приемат по 3-то желание!  Praynig

А къде кандидатства?

# 653
 АМВР Симеоново....ами  и в еуфорията около подготовка на документите/щото ги подготвихме и подадохме за 2 дни 8документа,вкл и свидетелство за съдимост ит.н./, и несигурността в успеха- и сега стигнахме до тук-да умуваме какво може да се направи.....Отнякъде чух,че всяко желание се класирва....това не е ли предимство,в случая? ВСъщност  бала за Іте 2 желания е 34, а той покрива 29,2 , но са много малко кандидатите с бал над30-няма да покрият нужния брой за нашите Іво и ІІро желание, но дано пък успеят, всъщност  Praynig.......
 А другото ни уни е ВИНС Варна- Туризъм, кандидатства с оценките от матурите и предварителния изпит по БЕЛ.....  Simple Smile

# 654
  • някъде из облаците
я се пробвайте и споделете - само нашата диплома ли не е публикувана?

И нашата е сканирана, по принцип след като подпишат децата дипломите, подписва ги директорката, сканират се и се изпращат в МОН.  Това става преди да ги раздадат.  Thinking Обадете се и питайте, според мен това се прави заради фалшивите дипломи, така всеки може да провери има ли такава диплома.
Успех в класирането  Laughing

# 655
...по ІІІто желание,нали Laughing Praynig Peace

# 656
И нашата е публикувана. Честно казано не знаех, че ги сканират.
Бо_, задължително ли е кандидатстването онлайн или оптимизирате транспортните разходи? Аз те съветвам да се свържеш с училището и да попиташ на какъв етап са вашите дипломи.

просто влязох в сайта на варненския ТУ и погледнах за онлайн кандидатстването и си помислих, че дори и на място да се отиде с документите, то дипломата трябва да е публикувана за да приемат док. Всъщност се оказа, че не е така. Днес момчето ми се записа за кандидатстване с дипломата си и не е било необходимо тя да бъде на сайта на МОН.

само за справка - до този момент са подали документи над  15 000 души за около хиляда и нещо места.  Shocked

а от чисто любопитство ще се обадя в училището да попитам кога ще я публикуват.

# 657
Бо_, той он-лайн ли си е подал документите?
Не мога да го схвана това с дипломите. По-скоро го намирам безсмислено и предпоставка за злоупотреби.

# 658
Бо_, той он-лайн ли си е подал документите?
Не мога да го схвана това с дипломите. По-скоро го намирам безсмислено и предпоставка за злоупотреби.

Във Варна синът ми си подаде документите направо в университета. Вчера отиде с оригинал и ксерокопие на дипломата и са му приели ксерокопието - сравнили са го с ориг. и това е било достатъчно. Но същия университет изисква, ако си подадеш док. онлайн, то дипломата задължително да е качена в сайта на МОН. Факта, че сме от Варна ни помага.  Wink

Обаче - ние кандидатстваме и в София. Там вече подаваме онлайн /пращаме сканирана диплома от наша страна/. А от университета в София искат и да се носи на място ориг. на дипломата между 11-15.07 за да видели че е истинска. Вижда ми се безсмислено щом всички дипломи трябва да са качени на сайта на МОН и могат да си сравняват колкото искат.
Сега ще се разкарва за да покаже дипломата, после ще се разкарва за да се записва... 

# 659
По повод дипломите... току-що установих, че е качена и дипломата за завършено основно образование на малката ми дъщеря, която трябва да е издадена миналата година.  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт