"Вълци,вампири и ловци"-Тема 4

• 18 259
  • 724
  •   1
Отговори
# 630
  • Разпиляна във въображението
Вчера гледах Себастиян Роше, Балтазар, като пич в "Секса и града". Летеше от мацка на мацка.

# 631
Знам, бе, Джес, кой е ухапания, такава информация не може да мине покрай мен без да я отбележа.  hahaha Ма още не се гърчи, а? Ех...  Mr. Green

Скучен ми дойде и на мен тоя епизод на братоците. И отново, за н-ти пореден път, не им ли писна вече - огромно разочарование за Дийн, горката му душица, как не е плюл на всичко и да стане алкохолик на пълно работно време, не знам.  Crossing Arms

Може ли малко инфо за Wolf?

Ето малко инфо за Wolf.  Mr. Green Наистина учудващо малко, но пък каста говори сам за себе си.

# 632
Благодаря Пуци,аз този съм го гледала  Mr. Green Не съм разбрала, че става въпрос за филма,мислех, че е некъв нов сериал. Защото като написах Wolf в Замундата ми излезе някакъв стар сериал за вълци с Пол Уесли  Grinning

# 633
И аз това казах на половинката - не им ли писна да го нараняват. Направо не е истина. Като гледам промото - направо ще го съсипят бе ooooh!

# 634
И аз това казах на половинката - не им ли писна да го нараняват. Направо не е истина. Като гледам промото - направо ще го съсипят бе ooooh!

Да.  Confused Прекалено става вече, всеки иначе психически здрав човек би започнал вече да се срива, не знам как я мислят тая.

myri76, значи си готова за обсъжданията.  Mr. Green

# 635
  • София
Тая вечер трябва да го изгледам, че срамота. От утре ли ще обсъждаме?

# 636
Вчера гледах Себастиян Роше, Балтазар, като пич в "Секса и града". Летеше от мацка на мацка.

Какво, какво??? Къде това, сезон, серия? Върл фен на Сексът и градът да не го отчете това  ooooh!

# 637
  • София
сезон 1 епизод 9 http://www.imdb.com/title/tt0698690/ явно...

# 638
  • КиТ
Дневниците и братята тая вечер ще ги гледам,че бях запразнила,четях ви по диагонал да не се споиларам много Crazy,не че не знам долу горе какво ще стане Mr. Green

Тегля и Wolf утре ще го гледам,а обсъждането май от вторник почваше newsm78

Гледам и Thor излезнал в замундата нямам търпение и него да видя,че доста се рекламира,се нямам търпение да дочакам с по-добро качество филм Crazy

Деска вече с хубаво качество ли е :Аз съм номер четири да го повтарям Thinking

# 639
  • София
и аз загледах Тор, но изглежда бозав още...ще чакам...

Номер четири по скрийн сейвърите  изглежда достта по-добро качество... аз ще го изчакам на HD

Прийст  го рекламират вече, че е по кината...дано скоро и по торентите го видим Simple Smile

кръвта юни ли ще почва?

# 640
  • София
и аз загледах Тор, но изглежда бозав още...ще чакам...

Номер четири по скрийн сейвърите  изглежда достта по-добро качество... аз ще го изчакам на HD

Прийст  го рекламират вече, че е по кината...дано скоро и по торентите го видим Simple Smile

кръвта юни ли ще почва?

ИК започва на 26 юни. Тор го има по торентите, но не е с HD качество(най-вероятно ще го гледам на кино). А за номер 4 същата работа поне на мен не ми хареса качеството, но аз го гледах на кино. А в Приест участва и Стивън Мойер от ИК-то в ролята на Аарон.

# 641
  • София
Тор не  само че не e HD ами направо си е TS...т.е. пълна отврат....а номер четири  все пак са го качили във вариант ДВД рип не е зле.

# 642
Да, Аз съм... е с добро качество, но леееко се разминава звук и картина.

# 643
  • София
Изгледах половината Wolf, след малко продължавам с другата, засега ми харесва повече от ДракОла Mr. Green

# 644
Да, Аз съм... е с добро качество, но леееко се разминава звук и картина.
При мен си беше наред  Simple Smile и Алекс си беше наред  Whistling

Общи условия

Активация на акаунт