"Вълци,вампири и ловци"-Тема 4

• 18 281
  • 724
  •   1
Отговори
# 15
  • срещу двата комина :)))
Чудни, чудни, чудни снимки!
Много обичам такИвИ!
Благодаря за анкетата и темата!

Чудя се сега за кого да гласувам!  smile3506

хахахаххахах smile3538 ей,половин час не мога да запомня нещо  hahaha

Видя черно - бял Мичо и се оплете  Mr. Green
ти мАни Мичо, ми  Робсън Грийн, и Раян Рейнолдс и Дийн ... ох , не мога повече, няма да ги гледам   341uu

# 16
  • В средата на времето
Моята троица е Смърт  Heart Eyes, Алистър и Люси, както му казваше Гаврилчо Grinning Ако имах повечко опции бих гласувала и за Гейб и Кас Peace

# 17
Не можах да се разпиша на първа страница, но и на втора е постижение, като се има предвид, че напоследък ако се класирам в челната десетка си е голЕмата работа.

Деска, мерсаж за новата тема и за прелестното оформление!  newsm51 Много се зарадвах като видях на опашката и моят тъй любим, но принадлежащ на друга  Wink, Колин. Ще го видим какъв вамп ще докара.

По анкетата - Кас, Гейб и Краули. Ако имах право на още един глас щях да бутна едно рамо и на Смърт, но просто не мога да пропусна някой от тези тримата.

Изи,  Hug! Обичам Леля Ог! Баба може и да е по-печената, ама Леля е по-тарикат Mr. Green.

# 18
  • София
поздрав Simple Smile

# 19
 bowuu bowuu bowuu Радвам се че ви е харесала  Hug Hug Hug

Поздрава е  Crazy  Heart Eyes

Тоз дединко много ме кефи,не като визия  Laughing ами какъв е добричък  Simple Smile  Crazy

# 20
  • В средата на времето

Много мерси Grinning Убавци Heart Eyes
Бе като се замисля, всички в анкетата от СПН заслужават глас.

Изи,  Hug! Обичам Леля Ог! Баба може и да е по-печената, ама Леля е по-тарикат Mr. Green.

Аз в момента ги харесвам само на цитати, защото още не съм прочела нищо за Вещиците, което е огромнейшен пропуск, но се надявам в скоро време да наваксам Grinning

# 21
Оффф, ми пак не ми стигнаха три опции.  Confused Уважих Краули, уважих Смърт, уважих и Сами, пък исках да уважа и Гаврьо. Да се брои, че него си го уважавам перманентно.  Mr. Green

Изи,  Hug! Обичам Леля Ог! Баба може и да е по-печената, ама Леля е по-тарикат Mr. Green.

Аз в момента ги харесвам само на цитати, защото още не съм прочела нищо за Вещиците, което е огромнейшен пропуск, но се надявам в скоро време да наваксам Grinning

Веднагически наваксвай, безценни са!  Mr. Green

Злате, кво говориш изобщо, леля Ог е връхТЪТ!  Mr. Green

# 22
Темата е прелестна! мерси, Мадър   bouquet

От мен глас за Луцифер, Краули и Смърт, за разлика от предните анкети в тази не ми стигнаха 3те опции.  Rolling Eyes

# 23
 Shocked Смърт, въпреки епизодичните си появи, за момента отвява всичко живо!
 Ей, някой почерпи ли за победителите в предишната анкета?

По повод езиковият казус: с удоволствие, Мури, но не в темата, защото ще е нагъл спам.

Ангеле, не бих могла да знам каква част от преводачите на филми днес са професионални езиковеди, ти знаеш ли, че да ми ги даваш за пример? Ако ми кажеш, че словосъчетанието "архангел Майкъл", оставяме Луци и Христос настрана, та ако "архангел Майкъл/Гейбриъл" ти звучи приемливо, аз нямам какво да ти кажа по въпроса, учебници бол - чети. Не защитавам "българщината" в случая, говоря за стандарти и въприети практики.

Последна редакция: вт, 12 апр 2011, 14:29 от ИрПуц

# 24
Аз само отбелязах ма не съм черпила  Mr. Green

# 25
Аз само отбелязах ма не съм черпила  Mr. Green

Ти няма нужда да черпиш, ти правиш новите теми.

Айде, наздраве за Суки и Ерик!  hahaha

# 26
Shocked Смърт, въпреки епизодичните си появи, за момента отвява всичко живо!
Ей, някой почерпи ли за победителите в предишната анкета?
Ерик и Суки са, нали  Crazy  Айде, честито  Mr. Green

# 27
Деска, а кой е тоя дединко?  newsm78

# 28
Наздраве  Mr. Green Те за втори пък печелят ИК или повече бяха??  newsm78

Дединкото е от Lost girl сериала  Simple Smile

# 29
  • срещу двата комина :)))
Наздраве  Mr. Green Те за втори пък печелят ИК или повече бяха??  newsm78

Дединкото е от Lost girl сериала  Simple Smile
мисля , че бяха повече  newsm78

Общи условия