СТЪКЛЕН ДОМ (сезон 3) - ИЗКУШЕНИЕТО - тема 15

• 40 971
  • 740
  •   1
Отговори
# 660
  • Burgas, Bulgaria
Елена Петрова много се изложи,много съм разочарована.

# 661
Абе, около мене доста хора го правят и не ме учудва, че и някй известен го е направил.Добре е, че е без по-сериозни последствия. А Елена можеше да е по-сериозна на интервюто. Да покаже, че наистина съжалява. Ами ако утре някй пиян, недай боже, кара покрай нейните деца?

# 662
Вместо да се разкае искрено, Елена Петрова не спря да се усмихва докато обясняваше как едва ли не нищо кой знае какво не е станало. Съжалявала...То и онзи, който уби децата в Свиленград, ако оживее, ще се разкайва. Колко други популярни личности убиха хора при катастрофи, спомняте ли си - Христо Сираков, Калоянчев, Кирил Маричков, Стависки, а колко случаи има покрити...

# 663
Не мисля, че е станало кой знае какво. Един промил  алкохол си е точно 2 чаши вино. Колко хора, които са пили вечерта, на сутринта шофират, и имат повече и от промил алкохол все още в кръвта, но никой не ги спира за проверка.
И ако не беше популярна личност,  щеше ли така да се тръби за един промил?

# 664
  • София
Калоянчев мисля, че не беше пиян...за другите (освен Стависки) не съм сигурна. Аз съм потресена от веселяшкото й поведение на интервюто, все едно не се е качила да кара пияна, а са я хванали да краде пастичка от сладкарница.... 1,2 промила кръвна проба не е две чаши вино Naughty 

# 665
Еленчето просто много се изложи.Да ходи да се скрие някъде и препоръчвам.

# 666
Може и да не е 2 чаши вино, предположих само. Аз лично не пия и капка, ако ще шофирам, но не мога да съм  толкова крайна, че  да анатемосам някого за това, че е пил, хванали са го, и той не си е направил харакири от срам. По- добре ли би било да лицемерничи, да скалъпи някоя лъжа и да се оправдае? Жената си каза каквото мисли - сгрешила е, ще си понесе наказанието според закона и точка.

И не че защитавам каращите пили - да не остана грешно разбрана.
Но ми стана любопитно и се порових малко да видя на колко алкохол се равнява един промил :

Жена изпива 1 л. бира с алкохолно съдържание от 5%. Ако дадената жена тежи 55 кг., телесните й течности ще тежат 33 кг. Тогава нивото на алкохол в кръвта ще бъде 40:33=1,21 на хиляда.

Относно филма- не ми се вярва лошия да е кмета, много залюхан и отнесен ми се вижда , за да е в основите на такъв заговор.

Последна редакция: чт, 28 апр 2011, 13:56 от *Тедка*

# 667
Да не превръщаме темата за сериала "Стъклен дом" в тема, по която многократно се е писало във форума и която винаги завършва по един и същи начин - с ключ от модератор..... Peace

# 668
  • Разпиляна във въображението
Според мен този, който стои зад Тома е неизвестен. Има достатъчно пари, за да си набави и най-малките подробности. Има и агенции за това. Жеков няма пари. Набъркаха и европейските институции Shocked

# 669
  • Пловдив
Аз изпуснах нещо... Blush Дани какво направи с предложението от оная диз.фирма?Онзи му искаше акциите ли,какво?Накрая разбрах,че като звъннаха се оказа,че мъжа е уволнен преди 3г.

А...и тия копчета за ръкавелите дето Камен намери едното в БМВ-то на тати...къде ги беше виждал преди-у Тома или...

# 670
  • Разпиляна във въображението
Онзи каза, че може да съфинансира производството на автомобила си, но Дани заяви, че няма пари. Онзи подсказа, че има акции. На събранието стана дума, че Дани не е получил все още никакво предложение или не е направен опит за измама, но той се сети за предложението и после направиха справка и разкриха измамата.

Ръкавелите Камен ги беше видял в стаята на Тома.

# 671
Според мен този, който стои зад Тома е неизвестен. Има достатъчно пари, за да си набави и най-малките подробности. Има и агенции за това. Жеков няма пари. Набъркаха и европейските институции Shocked
Аз също мисля вече така. Жеков не е, нито кмета.

# 672
Хайде сега една клюка от мен - днес в един магазин във Варна видях Сияна и Сандра , много се изненадах , но искам да кажа че на живо са много красиви и двете , а Сияна е много слаба , явно на моя телевизор излиза малко по-дебела  Wink

# 673
  • Пловдив
 Mr. Green "това е защото телевизията по принцип удължава" / "Оркестър без име"/

# 674
а Сияна е много слаба , явно на моя телевизор излиза малко по-дебела  Wink

В последните епизоди е доста слаба и във филма. Със сигурност на живо е още по-симпатична.

Общи условия

Активация на акаунт