СТЪКЛЕН ДОМ (сезон 3) - ИЗКУШЕНИЕТО - тема 15

• 40 958
  • 740
  •   1
Отговори
# 675
а Сияна е много слаба , явно на моя телевизор излиза малко по-дебела  Wink

В последните епизоди е доста слаба и във филма. Със сигурност на живо е още по-симпатична.
Много е хубава, женствена, с хубав бюст и стегнато тяло. Много се обръщат след нея по улицата и има защо. Heart Eyes

# 676
Радина в Търси се по БТВ след малко 11,00

# 677
Гледах я! Просто е прекрасна!! Най - добрата и готина актриса в "Стъклен дом" и една от най - добрите актриси изобщо.  Heart Eyes

# 678
  • au bout du monde
И на мен ми хареса Heart Eyes

Ако някой иска да гледа.

http://vbox7.com/play:d3691edb
http://vbox7.com/play:75a88963
http://vbox7.com/play:60a62dd0

# 679
Уникално скучен и муден е 3тия сезон на "Стъклен дом".

# 680

newsm09 Въпрос на лично мнение, но тук сме се събрали фенове на сериала!  Peace

# 681

newsm09 Въпрос на лично мнение, но тук сме се събрали фенове на сериала!  Peace

И аз също съм фен на сериала.Гледал съм всичките епизоди до момента,но не ми харесва новият сезон - въпрос на лично мнение.
Peace!

# 682
  • Пловдив
Радина ме впечатли страхотно в "Търси се" - ми явно е силен и противоречив характер...но все пак се иска доста кураж за да говориш така за странностите на характера си. Хареса ми много, личеше си, че е искрена

# 683
  • София
Абе фенове сме, ама е прав човека, ужасно скучен и муден е.

# 684
На мен пък последната серия ми се видя раздвижена и от началото на новия сезон - най-интересна.
Харесва ми, че все още има много неизвестни, пораждат се разсъждения. Харесвам сериала и с удоволствие го гледам.
Като критика бих посочила играта на Елена Петрова, но това не е нещо ново, в старите сезони пак така си беше. Колкото ми харесва на външен вид, толкова не ми допада като актриса.  Не ми харесва и Алекс, нито как играе, нито като образ, нито никак. Но това си е въпрос на вкус и възприятие. 
Като цяло с нетърпение чакам новата серия.  Simple Smile

# 685
запис и от мен-темата е трахотна и адмирации за труда на авторката  bouquet
От фенклуба на сериала съм и аз Wink Wink
Може би сте го дискутирали,но ще се върна към това че много ми се ще да се получат нещата между Чарли и Сиана,лично мен Дани ме дразни-а и не го приемам като възмъжал и пораснал-само мнение Peace
Иначе не мисля, че Жеков или кмета са зад Тома-според мен ще е нов персонаж.

# 686
Някъде четох предположения, че зад Тома стои уж загиналата съпруга на Каменчо...въпреки, че на мен не ми се вярва. Другото, което е ключово е последния епизод от 2-ри сезон...тогава когато Елена се качи в новия джип (след като открадна парите на Сияна) звънна на някого по телефона и каза "Всичко е готово".... newsm12

# 687
Е то на Камен нали уж детето му беше загинало при катастрофа, а със жена си се разделили след това. Да няма и някоя друга загинала съпруга.  newsm78

# 688
Е то на Камен нали уж детето му беше загинало при катастрофа, а със жена си се разделили след това. Да няма и някоя друга загинала съпруга.  newsm78

Мммм аз си мисля, че и жена му и сина му са загинали, ако не съм разбрала значи има възможност и да е тя  Rolling Eyes

# 689
Не беше син, а дъщеря и се казваше Мария мисля.  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт