СТЪКЛЕН ДОМ (сезон 3) - ИЗКУШЕНИЕТО - тема 15

• 40 957
  • 740
  •   1
Отговори
# 690
  • au bout du monde

Мммм аз си мисля, че и жена му и сина му са загинали, ако не съм разбрала значи има възможност и да е тя  Rolling Eyes

Жена му е жива. Тя го е напуснала след смъртта на детето.

# 691
Не беше син, а дъщеря и се казваше Мария мисля.  Crazy

Уффф голяма съм блейка  Embarassed...

Значи...може и тя да е...има логика  newsm78

# 692
  • Велико Търново
Не беше син, а дъщеря и се казваше Мария мисля.  Crazy
А жена му се казва Катрин.

Затова и доста се стъписа, когато видя името на консултантската фирма на Тома:

След което сподели и с баща си за евентуалната връзка с двете имена (от 05:47 до 06:32):

">#t=345s[/video]

# 693
# 694
  • Разпиляна във въображението
Днес си мислих, че може Елена да е забъркана. Наистина нищо не разкриха за онзи с когото тя разговаря по телефона. Може да се е побъркала, защото трябва да играе роля пред останалите, а това не е малко стрес.

# 695
Днес си мислих, че може Елена да е забъркана. Наистина нищо не разкриха за онзи с когото тя разговаря по телефона. Може да се е побъркала, защото трябва да играе роля пред останалите, а това не е малко стрес.
Има нещо вяарно в това,което козваш.... newsm78 Thinking

# 696
А може Елена изобщо да не се е побъркала, просто да играе newsm78

На мен пък този сезон повече ми харесва, особено като актьорска игра. Или пък вече съм им свикнала на играта newsm78 и не ми прави такова лошо впечатление като 1 сезон.

# 697
Да де, ама ако е Елена защо онзи доктор я заплаши да продава акциите, иначе щяла да свърши в лудница. Това го видяхме само ние, зрителите,  а не някой от съдружниците, които в началото даже и не и повярваха. Тоест не е била целта да бъдат заблудени те,  а да бъде заплашена Елена. А защо ще е я заплашват, ако тя върти всичко?

# 698
  • Разпиляна във въображението
Моментът с доктора съм го пропуснала. Нещо не гледам филмът както трябва напоследък. Има ли възможност да й се е сторило?

Както и да е. Все още държа обаче на мнението си, че "главният" не сме го виждали. Вижте, за помагачите му може и да го променям Wink

А и друго се сетих. За Елена де. Тя е като внедрена - влага 10 млн в МОЛ-а като го спасява. После продава уж акциите си, но нищо не губи. Може да се цели ефекта на доминото - тръгва един и другите след него. Утре ще видим Wink

Последна редакция: нд, 01 май 2011, 17:19 от Miriel

# 699
Ами първата или втората серия беше, по-скоро първата. Бяха в дома на Елена с Ваня, преди това Елена получи някаква криза, извикаха лекар. В момента, в който Ванчето беше в другата стая, докторът го каза това на Елена за акциите.  В началото не помня на кого каза Елена, но никой не я взе на сериозно. Чак после Камен се замисли как тя можело да е първата  жертва на Тома и отиде да говори с лекаря, който пък по мое мнение не изглеждаше съвсем чист. Та така...не и се беше сторило.  Peace

# 700
# 701
http://www.btv.bg/shows/tazi-sutrin/videos/video/619654273-Kakvo_shte_stane_sas_sem_Atanasovi_ot_Staklen_dom.html   От 05.35 Тези думи на Елена се опитвам да разбера .На моменти си мисля,че тя има нещо общо но пък тя вече беше замесена един път.

# 702
http://www.btv.bg/shows/tazi-sutrin/videos/video/619654273-Kakvo_shte_stane_sas_sem_Atanasovi_ot_Staklen_dom.html   От 05.35 Тези думи на Елена се опитвам да разбера .На моменти си мисля,че тя има нещо общо но пък тя вече беше замесена един път.

Ами , това , което ми направи най- голямо впечатление: Елена Атанасова винаги постига целите си, при нея няма такова положение, че да не  ги постигне!

# 703
Цитат
След кратко разследване, проведено от Ставрев, шефът на охраната в мол "Витоша” - Благой, е  разкрит. Камен и Чарли хващат охранителя в дома му и успяват да измъкнат от него информация за Тома. В епизода на "Стъклен дом: Изкушението” в понеделник, 2 май,  ще стане ясно, че съмненията на съдружниците към Димитър са били безпочвени и те си обещават да имат доверие един в друг. Много скоро обаче обещанието е нарушено заради новината, че един от тях се е съгласил да продаде акциите си. Всички подозрения са насочени към Елена. Наистина ли тя е готова да се откаже от дяловете си в мол "Витоша” или това е поредният психологически трик на Тома, зрителите ще разберат съвсем скоро в поредния епизод на сериала.

Погълнати от своите проблеми, Камен и Боряна осъзнават, че трябва да положат усилия, за да спасят любовта си. Камен подготвя на съпругата си романтична изненада, за която търси помощ от Албена. Непредвидени обстоятелства обаче ще объркат плановете му.

Ставрев бележи успех в още едно разследване - този път у дома. Той хваща тъща си Павлина, че се преструва на болна. Не е лесно обаче да убеди Ваня в това свое откритие и между тях назрява конфликт. Напрегнати продължават да бъдат отношенията и в семейство Сарафови. Елена е взела категорично решение да поиска развод, но цената за това е жестока. Какво ще предложи Виктор на съпругата си като замяна на свободата й и каква е неприятната новина, която Алекс получава, зрителите ще разберат на 2 май от 20 ч., в "Стъклен дом: Изкушението” по bTV.

http://www.btv.bg/seriali/glass-home/novini/story/1631898338-V_S … mol_Vitosha_.html

# 704
Не смятам ,че Елена има нещо общо.Ако искаше можеше просто да духне с парите и дори нямаше да се остави да попадне в такъв капан с брака си.А и щом е в състояние да прости на Христо такава измама,и все още да стои в една стая с него и да си говорят,не смятам че е толкова лош човек.Тя се промени и то към добро според мен,надявам се да продължи да е достатъчно силна ,за да не пие повече хапчета.Продължавам да си мисля за Николай и Методи,че имат пръст в тази работа Peace

Общи условия

Активация на акаунт