Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Може ли самостоятелно заето лице да получи обезщетение за майчинство?
Как може да се управлява фирма, за да се получи майчинство?
Какви са препоръчителните стандарти за увеличаване на теглото по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Може ли самостоятелно заето лице да получи обезщетение за майчинство?
-
Как може да се управлява фирма, за да се получи майчинство?
-
Какви са препоръчителните стандарти за увеличаване на теглото по време на бременност?
Препоръчителните стандарти за увеличаване на теглото по време на бременност варират, но обикновено се препоръчва увеличение между 12,5 и 18 кг според местните стандарти. Важно е да се консултирате с лекар за индивидуалния случай, като се вземат предвид изходните килограми и текущата седмица от бременността.
-
Какви са препоръките за хранене по време на бременност?
-
Какви са някои предпочитания за храна по време на бременност?

Всяка нова тема е все по и по хубава от предната.
Разгледах почти всички. И много вкусни! И прекрасни дечица! Ти сигурно си професионален фотограф? Аз съм любител и голям ценител на всякакви фотографии! 
еми и аз така ама здраве да е
бебчо само се прозяваше и плезеше и неискаше много да мърдоли.мери ми кръвното и ми е екстра.абе всичко друго засега е добре и ми каза засега да не пия витамини
Е, вече съм свикнала де, няма да се дам на някаква настинка или някакво вирусче 
.Държа ви под око да знаете,нищо че нямам време да пиша