Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Може ли самостоятелно заето лице да получи обезщетение за майчинство?
Как може да се управлява фирма, за да се получи майчинство?
Какви са препоръчителните стандарти за увеличаване на теглото по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Може ли самостоятелно заето лице да получи обезщетение за майчинство?
-
Как може да се управлява фирма, за да се получи майчинство?
-
Какви са препоръчителните стандарти за увеличаване на теглото по време на бременност?
Препоръчителните стандарти за увеличаване на теглото по време на бременност варират, но обикновено се препоръчва увеличение между 12,5 и 18 кг според местните стандарти. Важно е да се консултирате с лекар за индивидуалния случай, като се вземат предвид изходните килограми и текущата седмица от бременността.
-
Какви са препоръките за хранене по време на бременност?
-
Какви са някои предпочитания за храна по време на бременност?

. От вторник съм с едно главоболие и нищо не ми помага. Моля свеки да ми премери кръвното (тя е мед. сестра) и вика, че съм извън ритъм, аз се усещам цяла сутрин една отпаднала, от 2-ри до 3-тия етаж се качвам и не мога да си поема въздух сърцето ми ще изкочи. Отивам при личната, пулса ОК, леко ускорен, но кръвното 150/90 и айде беж към спешното на ВМА (че свеки там работи и се обади веднага) на кардиолог. Слава Богу всичко беше нормално, явно синдорма на бялата престилка съм развила и от притеснения съм вдигнала кръвното. Лекарката беше много внимателна, направи ми ЕКГ - всичко в нормите и аз се успокоих. Та специално към Кокетка, недей толкова много да се притесняваш за всичко, само си вредиш
Обадих се на АГ-то, той ми каза, че нормално да се случва понякога лека аритмия, защото сърцето работи по-бързо от нормално увеличи ми магнезия, кардиолога потвърди казаното и аз сега съм супер спокойна.
но за жалост аз по цял ден в офиса
но пък идват почивни дни и моят любим празник
Великден и аз съм с едно преповдигнато настроение. 

и отдавна не съм била сред близките си на този ден.
. Честито на узналите пола на бебчето си и честит рожден ден на cuni83
, пожелавам много щастливи мигове на всички ви.
ако ви кажа че вече хич не ми се работи, мислите са ми в съвсем друга насока, но.... още малко. Пожелавам Ви успешен ден и много успех със яйцата, ако имате някои нови идейки споделете ги с нас, а може и някоя и друга снимка да видим. 
!!! Да си жива и здрава, много щастлива, късметът да те съпътства навред и септември да гушкате едно хубаво пухкаво бебе
А иначе съветът на всички е Бъди спокойна! Ми как да съм спокойна, като ме подлудиха 

С тази глупава пипета си изцапах дамаската на единия кухненския стол
та сега с какво ли не търках.Така завърши моето творчество

Миналия път кои бяха?