Лятото не е много далече, ще си имаме Септемврийско човече!

• 21 720
  • 703
  •   1
Отговори
# 660

много са готини, и аз днес мисля пак да се позанимая с такива неща Wink вчера правих тези http://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/216097_1889664195 … 804_7776745_n.jpg, но днес мисля да разнообразя с мъниста и други фигурки.

леле, angel_sin link, какви красоти твориш, браво на теб  smile3501 smile3501 smile3501   Аз съм съвсем начинаеща, от вчера Simple Smile И това, което съм показала, не е мое, просто за демонстрация на кливинга, аз далеч не съм толкова добра newsm78
това е от мен http://izabeladukova.snimka.bg/hobby/hobi-kliving.586839.23133477

Успех на всички, които са на прегледи  Hug

# 661
Няма страшно, Кокетка, всичко ще е ок,  ще видиш. Междувременно всички ще стискаме палци да се окаже фалшива аларма и да те успокоят докторите съвсем скоро! Praynig Praynig Hug Hug

Честита ти дъщеричка, Ив!

Лека ви нощ на всички, мами! Стискайте ми палци аз утре да се оттърва да си тръгна от работа и да успея да ида на лекар... и да имам хубави новини утре вечер! Боже, дано всичко е наред...

# 662
Ей много момиченца. Браво на нашите татковци. Те големи художници ще излязат Laughing. Предлагам да преброим колко са момченца и колко момиченца до тук. Май превес ще имат принцесите. Да са ни живи и здрави дечицата, това е най -важно. Нашата кака като разбра, че ще е момиченце и каза на мъж ми: Нищо тате следващия път момченце. Представяте ли си, и това от устата на почти седем годишно хлапе. Направо ме разби. Аз за второ едва се навих пък за трето трябва да настъпи световна война. Но си е хубаво с две и повече деца - спор няма и не съжалявам за избора.
Кокетка миличка, на мен като ми казаха предната седмица че имам контракции и че ще трябва да лежа и почивам просто все едно ме вързаха за леглото. Аз също не мога да лежа по цял ден, не го спазвам да си призная, пийвам си хапченцата, свърша някоя друга домакинска работа, полягвам и после пак. Така че миличка не се притеснявай, почивай си, мисли позитивно и се поглезвай - то сега ти се е паднало и си смени докторката. Като четох това което беше написала за нея, направо ми идеше да я хвана за косата и ................ Спокойствието е най важното по време на бременност. Тя това като не може да ти осигури, какво остава за нещо по сложно. Тегли и една ............. и споко.

# 663
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Благодаря ви мамчета.Аз винаги тайно съм си мечтаела да имам момиче,обаче вътрешно усещах,че ще е момче.Само фризьорката ми отсече-момиче.Ей позна бе!Ама бях се примирила,че пола не е проблем.Миленка той Усмивката е много културен и нежен.Спи до късно.Ей такъв зет ми трябва да не юрка щерка ми да става рано да му прави закуска и кафе.Хубаво си мечтая аз ама кой ли ме пита.Кокетка няма да се предаваш!

# 664
  • София
най вероятно утре ще ми вземе микробиология и цитонамазка. Иначе съм вкъщи , сготвих набързо и се отдавам на мързелуване.

Милен_ка каква цитонамазка на бременна жена????!!!!! Боже мой и ти ще им разрешиш да ти я вземат??? Не знам какви са тези АГ-та.........................Та нали затова преди да забременеем ходим всеки 6 месеца на профилактика.............не знам аз знам от моето АГ, а то е капацитет в областта, че на бременни не се прави цитонамазка. Секрет да.....и цитонамазка дори може да се допусне, но само в случай, че някой нещо види и не му хареса ..... УСПЕХ мила

# 665
Дианче, то така и ще стане - колкото и да ги предлагаме нашите момчета, Рада като каже "не", какво да правим  Grinning Честит ти рожденник! Да ти е жив и здрав и много да те глези  Grinning

Иве, честито момиченце и да знаеш, че за сега тук момчетата са повече, така че списъка със зетьове ще е дълъг  Grinning

Кокетка, я стига си се нервирала и притеснявала. Всичко ще бъде наред. То в този форум вече през какво ли не минахме, ама ей на - преборваме се с проблемите успешно, така че и ти ще се справиш. Просто тук положителната енергия е много и няма начин всяка тревога да няма щастлив финал. Възползвай се, да погледаш хубави филмчета, да четеш книги и списания, да се наспиш дъъъълго и хубаво. Даже ще ти предложа филм - гледала ли си "The notebook" (Тетрадката). Ако не си, горещо ти го препоръчвам - много красива любовна история, без да е сладникава, даже леко тъжна, но прекрасна. Аз на твое мято бих изгледала и всичките части на Карибски пирати - точно един ден ще ти запълнят Grinning, както и малко анимация, например "Monsters, Inc." (Чудовища ООД)  Grinning

# 666
И аз като изоставам с пола и не мога да се предложа. 

Ето това ме разсмя до сълзи  Grinning Спокойно Миленка, нали знаеш, че в живота много често последните стават първи, така че може да ти дишаме прахта след време  Grinning

# 667
  • София
Момичета, препоръчайте ми хубаво хотелче в Пловдив, 10х

Мога да ти препоръчам хотел Експо в Пловдив, който се намира много близо до центъра, има място за паркиране и е доста новичко, чистичко и приятно. Аз лично спя винаги там от около година, взимам си студио на последния етаж и е много уютно и приятно, а повярвай ми съм половината време по хотели и съм станала спец. За Пловдив само този хотел мога да препоръчам, всичко друго е снобария с невероятни цени, а тук говорим за поносими суми.

# 668
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
ТАРА и аз съм останала с убеждение,че момчетата са повече.Миленка споко, тайно се надявам да имаш момиче,да има разнообразие.

# 669
Здравейте мили мами!
Отдавна не съм писала, обаче ви изчитам (колкото и да пишете). Чаках да минат при мен критичните изследвания и почти бях се примирила че ще се наложи амниоцинтеза защото когато се очаква да родя ще съм на 35г. Днес обаче беше щастлив ден за нас със таткото Heart Eyes Кръвните ми изследвания показаха риск 1:1000, в последствие детайлният ултрасаунд добави още толкова и резултатът беше риск от 1:2000 и след съвет със genetic counselor  (не знам в БГ дали има такъв) и независим лекар прегледал резултата от ултрасаунда ни посъветваха да не рискуваме с амниото при такива добри резултати. Йеййййй! Много се успокоих че бебчо е здрав и вече мога да се наслаждавам на момента Simple Smile

И накрая - имаме си МОМЧЕНЦЕ! Heart Eyes

# 670
Честито на Ив и Joy :)Simple Smile И на мен ми е интересно да видя как се движи съотношението момченца/момиченца Simple Smile

Мамита, аз сега стгам багажа, къпя се..привеждам се в подходящ вид за СТОЛИЦАТА и тръгваме :П

Много ви целувам, взимам Пц-то, ще ви следя изкъсо!

# 671
  • В Рая - срещу облаците, вдясно на слънцето
Добро утро,момчиета!
Аз да ви кажа какви ги сътворих от вчера... Забравих (!!!), че днес се боядисват червени яйца и не купих боички - мислех днес да купя. Еее, добре, ама... вчера готвих и останах с... 2 яйца  Embarassed Сутринта влиза мъжлето в спалнята и ми търка бузките с не какво да е, а със зелено яйце  Joy Само такъв цвят намерил миличкия. Та се посмяхме колко съм завеяна   ooooh!
А вчера излязох да се разходя и не бях минала и 500м и нещо ми се прищипа нерв ли, жила ли, не знам, ама сега куцам  Sad Като стъпя на десния крак е някаква ужасна  болна от Д-то чак до края на крака. Ако някой знае как се лекува, нека каже, че много боли  Hug

# 672
най вероятно утре ще ми вземе микробиология и цитонамазка. Иначе съм вкъщи , сготвих набързо и се отдавам на мързелуване.

Милен_ка каква цитонамазка на бременна жена????!!!!! Боже мой и ти ще им разрешиш да ти я вземат??? Не знам какви са тези АГ-та.........................Та нали затова преди да забременеем ходим всеки 6 месеца на профилактика.............не знам аз знам от моето АГ, а то е капацитет в областта, че на бременни не се прави цитонамазка. Секрет да.....и цитонамазка дори може да се допусне, но само в случай, че някой нещо види и не му хареса ..... УСПЕХ мила
Евита, мен ми правиха в първия месец във Франция и понеже имах проблем там даже искат през 3 месеца да ми вземат за наблюдение. Цитонамазката за бременните се полага по здравна каса даже.
Аз честно казано не виждам нищо страшно особено на тоя етап вече  Thinking . И да и аз си я правя доста често, защото както казах имам проблем  Confused .
 Миленка, уви аз съм поела ангажимент вече, но сутринта като ставах се сетих,че ще видя емооо Simple Smile и много се зарадвах. Такъв е мъничък и сладичък , само да го гушкаш   Heart Eyes  Heart Eyes Heart Eyes

Иве,честито момиченце Simple Smile Heart Eyes
Кокетке, отдай се на заслужена почивка, пък ако гледаш "Тетрадката" се зареди с многоо кърпички.
Ренке, приятно пътуване Simple Smile

И аз днес съм на среща с малкото Simple Smile, тез дни малко ядове брах и чак се притесних,че съм си уморила детето  Tired .

# 673
Здравейте,
вчера бях на ФМ - бебето е момиче - потвърди се на 100%. Иначе всичко е наред, тежи според техния ултразвук - 380гр,  и термина се измества с няколко дни напред - през август.
Така че нищо чудно да си имаме августовска девойка Simple Smile)))) а ако реши много да избърза - както сина ми може да бъде и Лъвица!

Хайде да боядисваме сега яйца! И да не забравите че първото яйце трябва да е червено!

Желая на всички слънчев ден!

# 674
  • Велико Търново
Здравейте, любими!  Hug
 Да се похваля- вчера страхотни покупки си направих, за бременни на мн изгодни цени и набелязах мебелите за детската стая.
 И да се оплача - тази нощ такър кръст ме боля, че не съм спала. И то не гръбнака ами там където се намират ммай бъбреците отстрани. на гръбнака. И сега не съм сиг кръст ли ме боля или бъбреци. Вие имате ли такива оплаквания  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт