Споделете 160

• 27 630
  • 738
  •   1
Отговори
# 165
  • Paradise
Отдавна не бях ходила пеша толкова много, но пък ми хареса.
Остава да си възвърна позитивните мисли и настроение (което към момента е мн. трудно Tired)

# 166
Ами тогава те поздравявам с това, защото и на мен ми е такова.

# 167
  Поне да ви покажа какво снимах днес ...със сапунерката  Joy
Анджи, отидох да видя и онази сграда, за която ми писа... бях я забравила, а е  прелестна
  А детето...дано не само да не загуби самобитния си талант, а да става все по-добър с годините  Grinning

# 168
Бяхме в много готин ресторант, ядохме салата с манго и чили, пихме по една чаша френско вино...
и за пръв път присъствах на феномена 50 годишен с 20 годишна любовница/жена. Все си мислех, че това са нещо като легендарни фигури - говори се за това, но в действителност го няма, обаче ей на, имаше го Crazy

# 169
Ео, това е класика в жанра.

Ели, разкошна сграда е тази. Понякога я сънувам. Жалко, че е оставена на времето.

# 170
  • Пазете Гор
Еовин , мисля, че в обратната комбинация има повечке тръпка. Всъщност познавам само такава.

АнджИ, Ели, имам един много близък приятел, архитект. С него спорехме, от духовна гледна точка, защо и дали трябва да се поддържат старите сгради?
Според мене, а и донякъде според него, ако една сграда умира, значи умира и нейния дух, нейното време. Нейните хора. Тоест, ако се поддържа една сграда, то веднага я прави музей. Музеите са красиво място, но са музеи. Там няма живот, има история.

Тези красиви къщи, Елице, дали ни казват, че мястото на краситата е само в музея?

# 171
Има, има. Много старинни къщи сгради са реновирани и се използват за какво ли не.
Имат нов дух, нови обитатели и нов живот.

Например онази жълтата къща на Шишковата градинка във Варна. Офисът на фирмата, в която работех преди да родя Любо беше там. Работното ми място беше на последния етаж и се качвах по вита стълба Simple Smile
Сега е банка.
Т. е. могат да бъдат съхранени (ако щеш дори само фасадата), обновени и използваеми.

# 172
Аз съм на 30, Брус Уилис на 60 и трябва да споделя, че не бих му отказала  Grinning Преди десет години също.

# 173

Тези красиви къщи, Елице, дали ни казват, че мястото на краситата е само в музея?

Аз мисля, че тези красиви къщи, ни говорят, че все още не е късно да се освестим като хора.
       Часовникът цъка - тик-так, тик-так - къщите ни говорят "Все още сме живи. От вас зависи, хора да се спасите, като се вгледате в нашите очи, в уморените ни очи-прозорчета"

# 174
  Не знам..Днес гледах с особени очи града си, с момчето се вглеждахме във всяка извивка на къщите, радвахме се на балкони с ковано желязо и вплетени орнаменти..Ще ми се поне някои да съхраня на лист/платно и в паметта. А признавам, че съм фен и на модерното, макар се замислям, че не признавам нищо, ако не го обикне сърцето ми. Франкфурт на Майн е град почти сринат от бомбандировки..не мога да ви опиша с каква любов, старание е възстановена всяка стара къща, превърната е в уникат.

# 175
Липсва ми Германия. Особено като дойде времето, когато миналата година бях там. И странното е, че ми липсва и Швеция, без да съм била там, но напоследък толкова чета Астрид Линдгрен, че все едно съм била. И даже я сънувам, Швеция, не Астрид. И усещането в съня беше прекрасно.

# 176
Някой гледа ли Съдебен спор по нова тв в момента ? Shocked #Crazy

# 177
  • Москва
Искам във Варна. Да се разходя из морската, да тичам боса по хладния пясък.Не знам защо.. Може би просто морето ми липсва...
Според мен старите къщи трябва да остават живи.. Тук има много стари постройки (къщи, църкви..) и все красиви. Просто няма начин да ме убедят,че ако на тяхно място се издигнат модерни сгради ще е по-добре.  Peace

# 178
Искам във Варна. Да се разходя из морската, да тичам боса по хладния пясък.Не знам защо.. Може би просто морето ми липсва...
Според мен старите къщи трябва да остават живи.. Тук има много стари постройки (къщи, църкви..) и все красиви. Просто няма начин да ме убедят,че ако на тяхно място се издигнат модерни сгради ще е по-добре.  :peace:

Aбсолютно ! Peace

# 179
Сега пък аз ще взема под ръка моята сапунерка и ще ида да запчатам една красота, която видях вчера в края на моята улица.

И честит ни имен ден на всички цветя, дръвчета, тревички и други (като мен)   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт