Споделете 160

• 27 627
  • 738
  •   1
Отговори
# 195
Може ли поне тук да си позволя да изокам - каква хубава българска дума - който я е измислил жив и здрав да е - точно от изокване имам нужда.
Та...защо, дявол да го вземе, и аз не съм така красива както тази Диляна Попова? Струва ми се, че животът е много по-лесен ако влезеш с начална скорост.

# 196
  • Paradise
Вълк, подсети ме, че ей на хората като кажат - ще видиш еди кое си ама на Връбница..или да бе да, на Връбница ще стане.

аз знам израза така "на вЪрба в петък", т.е. никога няма да се случи (Връбница никога не е в петък)

С нетърпение чакам празниците; имам нужда от почивка (най-вече психически).

Естер, със сигурност имаш други качества, с които превъзхождаш Диляна Попова (която и да е тя).
Наблегни на тях Wink

бтв, коя е Диляна Попова (или да питам клюкаря Гугъл)?
Показаната жена от снимката на Вълка не ми харесва.

# 197
Защо реши, че е по-красива? http://mamita-bg.com/wp-content/uploads/2011/03/dilyana-popova_kliuki.bg_.jpg

Ео, щом те умиляват вече бебешки нещица, време ти е - поеми щафетата от бременелките.

# 198
Пу-пу, старост-нерадост, имам чувството от одеве, че изразът не беше само на Връбница, а то верно, че в Петък. Благодаря, Пипс.
Благодаря и за другото. Сещам се поне един параметър по-който бия Диляна Попова, както стана очевидно от филма, но то даже изобщо не иде реч и нужда да се сравнявам. Ама пуста суета и лакомия ли е, не знам...

П.П. Диляна Попова и аз току що я свързах име с образ (по принцип е фотомодел), но сега играе в този филм Love.net и не мога да си изкривя душата - добре играе.

Да, в Гугъл като я напишеш излизат снимки и инфо, или пък на сайта на филма също. Но Вълкът е изровил от някъде от компроматите снимка. И аз по-скоро говоря за лице, а не толкова за тяло. Ох...

# 199
Егати майко мила, Естер ( така казва детето, без Естер де:) . Диляна Попова ми е възгрозна.

# 200
Оле, стига бре, верно ли. Аз признавам си не бях запозната много с нея, само я бях чувала, а сега във филма я намирам за красива. В лице най-вече, подчертавам.

А Еото се умилява от бебешки неща откакто я познавам, а тя твърди, че и от десетина години по-рано  Laughing

# 201
Тоз форум съвсем ми обърква представите за /не/красиво и грозно. Кво ти пука, естерсита, важното  е да си секси Laughing
НАздраве за празнуващите!

# 202
Вълк, извинявай, май тази дето си дал си е съвсем редова снимка от набора на чичо ни Гугъл, но ето една от филма http://www.themovielove.net/templates/default/frontend/img/act/dp/04.jpg - просто има някак си правилни черти и чар според мен... Embarassed

# 203
  • тъгата в мен
Нищо не разбрах от Цветница.Реанимирам.
Разходих си сврачата опашка вчера до Пловдива града..Бях забравила колко е хубаво.

# 204
  • София
Та...защо, дявол да го вземе, и аз не съм така красива както тази Диляна Попова? Струва ми се, че животът е много по-лесен ако влезеш с начална скорост.
Всеки живот е лесен, ако вървиш в твоята посока. Външността няма нищо общо, ако не работиш само и единствено с нея.

Дренка Ако си сверяваш часовника с форума и други престави ще ти се объркат.  Laughing

# 205
Знам, знам, че прозвучах мнооого повърхностно и като от виц за блондинки (но по душа), каквато явно съм, но ей на понякога такива ниЗки чувства са ми присъщи. И не че, животът е песен ако си Диляна Попова, а по-скоро ако знаеш, че изглеждаш красив просто ей така, по подразбиране, сякаш вървиш през живота с много повече увереност и самочувствие, което пък вече сигурно отваря по-лесно врати...Ама малко вече залитнах към онзи виц за момъка дето се бил, бил със Змея и накрая Змеят го попитал - Абе, ти за какво се биеш? - Ами да пия от водата в оазиса! - Ами, пий, бе! Що се биеш?!

# 206
  • София
Върви и ти уверена, че си красива, имай самочувствие. Красотата е в това да се обичаш. Hug

# 207
  • Москва
Естер, да ме прощаваш, но на мен пък Диляна Попова ми е антипатична...Пък и е далеч от моята представа за красиво...
Споделям вечерен "сблъсак" в асансьора.... По-добре да лягам преди да съм се замислила над случката...

# 208
Не знам дали се похвалих, но успях от около месец да спра с гризнаето на ноктите, и дори вече може да се каже, че имам 2 мм маникюр. Това направо си е голяма лична победа. А понеже не съм свикнала се драскам като новородените по лицето без да искам  Laughing В края на седмицата мисля да отида и на професионален маникюр за да ми ги направят наистина красиви и да ги защитя още повече от себе си. И тогава вече, ех живот, здравей, здравей, Диляна Попова ряпа да яде... Joy

Горката Диляна Попова сега зарад мен ще излезе, че всъщност изобщо не била красива. Разбира се, аз лично я намирам за хубава, чаровна и нежна, но едва ли изобщо може да се сравнява например с Моника Белучи. И кой знай дали сега милата Диляна не си мисли - ех защо не бях Моника и т.н....

# 209
И кой знай дали сега милата Диляна не си мисли - ех защо не бях Моника и т.н....
Само в случай, че мисли изобщо  Mr. Green
Простете, не я познавам, просто се изкуших. Естерсита, преди ден два в СО точно това писах, че самочувствието няма общо с красотата, и че до най красивата жена стои мъж, комуто е омръзнала.

Извън това, и всички останали shits в живота ми, след толкова писане и купуване и бъркане и печене, френските ми макарони вместо изискани и вкусни сладки се превърнаха в не толкова изискани, но все пак вкусни ъъъъъъ...курабиеподобни  купчинки.

Общи условия

Активация на акаунт