Споделете 160

• 27 605
  • 738
  •   1
Отговори
# 270
  • София
Е, и аз не смятам, че любовта първоначално е единствено интернетна, а се замислих в тази посока. Дали интернет е разглезил мъжете до край? /недейте сега да чувате музиката на Сексът и градът, въпросът е сериозен Laughing/  Отдалечила съм се години от темата и нямам наблюдения, та се опитвам да науча нещо, нещо да предположа и така.

# 271
Сексът и градът е неудачен за случая, имаше един филм за една връзка между преподаватели, тя по английска литература - той по математика. Преподаватели на студенти.
 И в един семинар по литература стана въпрос за първата целувка, и музиката, която влюбените чуват.
А те се целунаха за пръв път по-скоро сутринта, един пич ги гледаше от горните етажи, разбра, че ще се целунат, и сложи една грамофонна плоча.

# 272
  • Москва
  Ако няма да скачаш гола във фонтана-давай Simple Smile Чувствам се прекрасно, откакто почнах да обръщам повече внимание на импулсите си Simple Smile

Хах, Елинор, няма да скачам във фонтан, че рискувам да прекарам няколко дни в приятната " компания" на местните милиционери....
Всъщност мислех да ударя един публичен шамар или да се самопоканя на гости за един разговор... И в двата случая не съм сигурна, че разговор ще се получи, но на мен може малко да ми помине....

# 273
Естерсита, не знам, не бих направила нищо, но аз съм си аз. Освен това, отдавна ми омръзна да ме заговарят по улици и спирки, ама съм и на възраст вече Simple Smile. Не се знае, може пък и ТОЙ да е....
Андже, успех в борбата! Обикновено избягвам второ мнение, нито съветвам, но ей- на, намерих човека, който мисли като мен, та заобикалям хирургията/засега/.

# 274
  • под дъгата
Ако е писано, пак ще се срещнете, естер, не го мисли толкова.

# 275
  • София
Сексът и градът е неудачен за случая, имаше един филм за една връзка между преподаватели, тя по английска литература - той по математика.
Неподходящ е, много ясно, затова и пиша да не се асоциира изречението с него, защото прилича на въпрос от там.

Добре, че Дренка е споменала Анджи, та видях за стрептококите. И аз бих морила тези гадини. Само, че не е лошо и останалите да дадете по едно секретче, за не си ги завъртите след лечението отново.

Дренке Hug Да я заобикаляш и за в бъдеще, даже да не се налага да се мисли по въпроса. Hug

# 276
  • Paradise
Много сте ми интересни, като кажете, на възраст съм вече.

Естер, слушай вътрешния си глас! Действай! Смело напред!  Wink

# 277
Надник- дали Анда е родила?

Сподел - украсата за Сватбата с голямо с:

Чал - засега.

# 278
Уеуе-мауе.

# 279
Така е, нашите принцеси докато блеете, вижте хората какво правят  Crazy

# 280
 Laughing
Е те тия ходят от как са пълнолетни, там нямахме шанс  Joy

# 281
  • До хладилника, който обичам
Еее, ама вие постарахте ли се барем? Не видях никога питане "седях през един стол от Хари в Аскът, трябваше ли да му се усмихна или не?"

# 282
Разбира се, че щях да се усмихна, най-малкото на слизане.
Ако не друго, да му стане приятно на човека, че го заглеждат. Такива дребни неща стоплят сърцето.

Алиса, очевидно не съм Simple Smile

# 283
Еее, ама вие постарахте ли се барем? Не видях никога питане "седях през един стол от Хари в Аскът, трябваше ли да му се усмихна или не?"
Ех, аз като ходя в Аскът, от тия шапки и с това късогледство дори не виждам къде се разхождат принцовете и на кои столове седят, пфу  Mr. Green

# 284
Естер да продължава да дзяпа през прозореца  Whistling

Имам предчувствие за май. Още малко. Моят месец  Grinning
хубаво време човек да ограничи форума  Sunglasses

Анда, не пожела на Цветница да се роди девойката. Великден чака  Grinning

Последна редакция: ср, 20 апр 2011, 14:33 от Анджелина

Общи условия

Активация на акаунт