Споделете 160

• 27 606
  • 738
  •   1
Отговори
# 300
Ух, че сладко!
След 16 ч, на работа ставам и секретар- телефонист, та слушам и не вярвам- може ли да се записваш за планов прием в болница с условия, далеч от лукса и да питаш: ко да нося- пижама, чехли....? И още, и още....

# 301
Ще се роди на Великден, ако пък не - на рождения ми ден 3 дни след това  Grinning
Не, не! Дала съм й поръчение да стиска до моя рожден ден, 06.06. Чудесно ще е да се роди лятно.

хахахахаха  Joy

Деси, много сладък куч  Heart Eyes

# 302
Кучето е супер.

Бу, забрави да заръчаш коя година.

Воайорската тема е много угнетителна. Като телевизия е, мамка му. Или както казва М. Твен, никой не е фалирал, подценявайки вкуса на публиката.

# 303
  • Москва
Кученцето е сладурче.

Днес се сетих, че преди 4-5 месеца винаги, когато погледнех небето се успокоявах и чувствах щастлива.. Сега не ми се получава... Криво ми е, но... Факт! ... Трябва да си пренаредя приоритети и да се съсредоточа над руския език, за да не се изложа в края на семестъра. Дали е вярно че колкото по-малко се тревожим и мислим за нещо, толкова по- лесно е всичко да се нареди?!  newsm78

# 304
Дали е вярно че колкото по-малко се тревожим и мислим за нещо, толкова по- лесно е всичко да се нареди?!  newsm78

Зависи от нещото. Теб какво те тревожи?

Пуснала съм пералнята без да сложа прах и като започнах да простирам го разбрах. Кога ще ме пусне заплеса?

# 305
  • Somewhere...over the rainbow - where troubles melt like lemon drops
Да не те плаша, Андже, ама едва ли ще те пусне  Joy

# 306
  • Москва
Анджелина, дяволите ме тревожат мен.. Някакво глупаво поведение продължаващо безкрайно много... Ама сама съм си крива, като ми пука.... Идва сесия, а аз и без това искам да си изтегля изпитите, че вкъщи вече броят дните до завръщането ми, така че явно е време да кажа " Да става каквото ще "

# 307
  Андже, ако те пусне заплеса, ще вземе пък да те хване склерозата  Hug Аз се примирих с моята разсеяност, откакто ми казаха, че е чар  Blush
Анда, ако ще е на 06.06, що не почакаш тогава до 2016 , че числата така сладко се нареждат  Mr. Green
Деси, кучето ти е сърцеразбивач Heart Eyes
И последно- изчезвам тази вечер на пиано бар, като обещах да не стане пиЯно бар  Crazy

# 308
  • До хладилника, който обичам
Азазело, да не те плаша, а и надали те изненадвам, но едно от най-дразнещите неща в руския университет ми беше, че всички чужденци ги третираха от малко до много снизходително, само мен не, Ну как же, раз вы болгарка, вам все понятнее и вы должны сдать все отлично! На мен не, че не ми беше понятнее, ама някак обидно е.

# 309
  • Paradise
Преди три месеца преинсталирах уиндоуса на лаптопа.
Всичко прекрасно до днес, когато звъни шефът по скайпа, но с включена камера.
И аз се явявам на екрана с главата надолу.
Доста отдавна не бях брала такъв срам (макар сега да ми е супер смешно).

# 310
  • Москва
Бу, така добре те разбирам.. Когато пристигнах тук знаех точно 5 заучени фрази и разни думички, но никога в живота си не бях учила руски ( песните и филмите не ги броя),а групата ми беше започнала да учи един месец по- рано. Обаче и до сега преподавателката ми твърде, че " Ты, когда приехала уже говорила " .. Следователно аз трябва да пиша без нито една правописна грешка ( е добре де,ама как да запомня от първия път думи, които цял живот съм писала без "ь" например? ), да говоря без нито една граматическа грешка.. Сто пъти опитах да обясня, че близостта между езиците на моменти ми пречи..Ама не се получи.  Та моята мила учителка много обича за всяка грешка да ми отреже оценката и да обясни колко съм глупава. Но най- добре се "представи" преподавателката по икономика. Каза, че от всички в потока аз говоря най- добре, ама нямам личен прогрес, защото езиците си приличали....  ooooh! Съгласна съм с теб- обидно е...

# 311
  • До хладилника, който обичам
Е, аз в интерес на истината съм учила руски (както повечето, по-големи от теб - още от яслата Simple Smile)) и съм завършила езикова с втори език руски, но това не попречи като кацнах на Шереметьево, с ужас да установя, че оня пушкински руски няма нищо общо с разговорния руски и позорно заревах с истински сълзи, когато митничарят ми казваше нещо, а аз не го разбирах грам (сигурно ме е питал имам ли какво да декларирам, какво друго да е...)
По-забавно е, когато ние им говорим на български и те с почуда разбират, че братя-славянье, славянье, колко да са славянье, ако нищо не ни разбират...

# 312
  • Москва
Аз митничаря на Шереметьево го разбрах, но вече бях толкова изплашена и изтощена, ( нямах представа къде ми е университетът нито кой ще ме посреща..Нищо) че просто отказах да контактувам с него.. Около две седмици живях в някакъв странен свят, в който разбирах какво говорят хората, но не можех и думя да обеля. Освен в поликлиниката, по време на диспансеризацията и все ме питаха или от коя република съм или кой от родителите ми е руснак... ..
А аз един път в час казах на друго момче от групата ми ( той е от Черна Гора, но е учил 8 години руски) думата " планетариум" на български и учителката веднага се развика, че говоря глупости, защото думата " планетарий е от мъжки род. Не издържах и най- безцеремонно и заявих да не ме учи как да си говоря на родния език  Embarassed

# 313
Азазел, защо Русия, след като не си знаела руски?
Мислех, че си от руския лицей, честно казано.
Не че подценявам висшето им образование, просто се чудя какво кара човек да отиде да учи висше на език, който не знае.

Много сладко кученце, Деска  Hug
Ние голям спор отспорихме преди 2-3 дни какво куче да си вземем.
Накрая милото въздъхна и каза, че по-лесно било все пак да си родим дете  Joy

# 314
Търся назаем флашка за няколко дни (моите три са развалени).
Някой има ли свободна?

Общи условия

Активация на акаунт