Споделете 160

• 27 598
  • 738
  •   1
Отговори
# 315
  • До хладилника, който обичам
Азазел, защо Русия, след като не си знаела руски?
Мислех, че си от руския лицей, честно казано.
Не че подценявам висшето им образование, просто се чудя какво кара човек да отиде да учи висше на език, който не знае.
Предлагат изучаване 1 година на езика, както тукашното ИЧС, Ео. Когато аз отидох с документ, удостоверяващ, че говоря руски, другите чужденци от потока бяха учили руския една година, включително едно другарче, по произход индиец, но реално цял живот живеещ в Москва, който говореше руски както всеки руснак и като се напиеше, говореше само на руски, колкото и да се правеше на трезво, че английският или хинди са му по-родни Laughing

# 316
  • Пазете Гор
Най-дребната ми гювечоунищожителка днес е рожденичка.
Ех, как напоително се скарахме снощи с майка и!

Тая утрин един скорец си чоплеше орех, кацнал върху светофара. Зазяпах се в него и ме насвириха обилно. Една девойка, хубава много, спря специално, пусна стъклото и ме напсува виртуозно, с поне три подчинени изречения, с епитети и метафори. Така хубаво псуваше един горски от Бързия, Берковско.

# 317
Честита рожденичка, Куркума, и весел празник вкъщи!
Караниците рефрешват брака, да не ти пука.
Скорците много обичат счупени плафони на улични лампи за място за гнездене, и рани череши за ядене. Преди време разцепих една слива с дупка и гнездо от скорци, под гнездото имаше дебел слой костилки, идеално почистени, чак бели, минали през стомашно-чревния тракт на скорчетета. Есента пред нас на село се събираха дъртите и двете им люпила, на една бяла черница, да се угояват със сухи черници.

# 318
Aaa, ясно, Бу.
 Peace
Вярно, имах един познат турчин в СУ, който ми обясняваше, че минават първо през ИЧС.

# 319
Къде е Дедо?
Отдавна не съм го срещала насам.

Честита Рожденичка, Куркума!

У нас пролетните празници започват от утре  Grinning

# 320
  • Майничка
Честита ти рожденичка, Куркума!  bouquet

# 321
Дедо май се пресели у Фейсбука. Все по-често го мяркам там, и все по-рядко тук.

# 322
Честита ти рожденичка, Куркума! Така е, щерките май са голямата таткова слабост Simple Smile
Дедо е жив и здрав, повече седи в градинките и се радва на цветята, че и ние покрай него със снимките им. Чудя се как лаконично да разкажа една покъртителна вечер..В пиано бар с още 5 приятелки. Покъртително? Незабравимо? Емоционално? Или разбиващо-размазващо?

# 323
Да се похваля с новата продукция - акварелните са мои, другите са дело на Ането и баба й Simple Smile

http://www.facebook.com/media/set/fbx/?set=a.10150172334113180.3 … &l=ebd35c8917

Честита рожденичка, Куркума! Да е много щастлива!

# 324
  Анде, как не съм се сетила да рисувам с акварели в/у яйцата!  Shocked Отивам веднага да поправя пропуска, благодаря за идеята!  Hug
П.С Май наистина чакаш великия ден  Grinning

# 325
  • Казанлък of all places
Куркума,честит празник!
Споделям лош сън, нали може вече? Сънувах,че момчетата са изчезнали и никой не знае къде са.И много се страхувах,че никой не знае къде са...чак се събудих от паника. В 4 сутринта.
А в Ловеч е хубаво!

# 326
  • Пазете Гор
Може и да не съм прав, но ми се струва, че фейсбук и подобните мрежи ще заменят този форум, и изобщо този формат за общуване. Всяко нещо с времето си.

# 327
По-скоро няма.
Тук се общува по различен начин. Поне аз, де  Grinning

# 328
  • София
Честита рожденичка, Куркума!

И аз не мисля, че фейса ще замени форума. Нямам профил там, защото не ми харесва, предпочитам да общувам тематично и с непознати. С познатите си се виждам на живо.

# 329
  • Варна
Куркума, честита рожденичка! Да ти е жива и здрава!

И аз мисля като теб- след като от фейса вкараха опциите за отворени/или затворени групи/, които са си реално тематични форуми е въпрос на време.
Споделям, че вече съм в почивка, но не почивам защото следвам светлия пример на Лемън Деси и изнасям чувал, след чувал за радост на клошарите Simple Smile.

Общи условия

Активация на акаунт