Тренировки в домашни условия - Тема 14

• 51 337
  • 734
  •   1
Отговори
# 405
Привет, приятелки!
Аз съм фен на Боб Харпър и това е много яко, правила съм го!
Сега редувам както писах, Боб Харпър - Мейн Уоркаут с Джаки - екстрийма и винаги слез силовата добавям и по едно кардио!
Има ефект!

# 406
Здравейте, мацки!
Приемате ли прясно-започващи спортистки в темата ?  Embarassed

# 407
Здравейте .... аз съм абсолютно начинаеща ...
исках да ви попитам според вас кое е по-ефективно за сваляне на килограми, за начало, каланетика или тае-бо?
Мерси предварително Thinking

# 408
Аз от Тае-бо съм много доволна, нищо, че в последно време не съм го играла  Embarassed.
Относно Каланетиката не мога да кажа нищо, защото никога не съм се занимавала с нея. Но има достатъчно момичета тук, които могат да споделят своя опит.
Тук е мястото да благодаря на всички мацки, от които научих за Bob Harper, Jackie Warner, Shaun T...
Благодаря, страхотни сте!!!  bouquet

# 409
Здравейте .... аз съм абсолютно начинаеща ...
исках да ви попитам според вас кое е по-ефективно за сваляне на килограми, за начало, каланетика или тае-бо?
Мерси предварително Thinking
Както не веднъж са казвали момичетата тук...килограми се свалят с диета, спорта само спомага. А относно въпроса ти тае бо-то е кардио и затова гори повече, но трябва минимум по 3 пъти в седмицата поне едночасови тренировки. Моята програма е редуване един ден тае, един каланетика и...има много добър ефект! Успех Hug

# 410
Здравейте, мацки!
Приемате ли прясно-започващи спортистки в темата ?  Embarassed
Естествено, че приемамеееееееее.....но разбира се само сериозни Laughing

# 411
Благодаря ви момичета за информацията . Аз сега съм на диета ( трудно е да се каже точно коя защото сама си я съчинявам  Laughing ) и сега дори си купих и започнах да пия липозан по 2 таблетки 3 пъти на ден. Сега  и със спорта надявам се да се  получат нещата още по добре Simple Smile
Усмивки от мен

# 412
здравеите. много ме инересува програмата "идеален ханш" от 1ва страница, но не мога да я изтегля от замунда - нямам регистациа, а в момента не може да се регистрирам. може ли някои да я ка4и в dox. ще ви бьда много благодарна Simple Smile))

# 413
  • Бургас
Записвам се и аз да следя, колкото и тъпо да звучи.

И да питам нещо елементарно ...  Embarassed Има ли ограничения дали да се пие вода преди или след тренировка?  Rolling Eyes

# 414
Записвам се и аз да следя, колкото и тъпо да звучи.

И да питам нещо елементарно ...  Embarassed Има ли ограничения дали да се пие вода преди или след тренировка?  Rolling Eyes

не няма,това беше старо схващане,сега се препоръчва и преди и след,и по време на самата тренировка на малки глътчици ,не наведнъж ,да не ти забълбука корема докато тренираш Simple Smile

Добре дошли на всички!  bouquetЗахващайте се,спорта е голяма работа,ще видите ефект и ще ви се отблагодари...но ви чака яко работа Sunglasses bowuu Mr. Green

# 415
  • Варна
Момичета, може би вече е обсъждано Embarassed, но с колко килограмови гири тренирате и колко са тежки гирите на Джаки? Аз съм начинаеща. Също да питам, вие като си изтеглите тренировките и си ги пускате  на ДВД ли, или направо от компютъра си ги гледате? Как точно ви протичат тренировките  newsm78? Мерси предварително  bouquet!!

# 416
166 час каланетика. yes

# 417
Момичета, може би вече е обсъждано Embarassed, но с колко килограмови гири тренирате и колко са тежки гирите на Джаки? Аз съм начинаеща. Също да питам, вие като си изтеглите тренировките и си ги пускате  на ДВД ли, или направо от компютъра си ги гледате? Как точно ви протичат тренировките  newsm78? Мерси предварително  bouquet!!

незнам колко са на Джаки,аз тренирам с двукилограмови,преди 4 месеца бях сравнително
 начинаеща и моя тренер ми каза направо с 2кг да запо4вам Simple Smileпоозорвах се малко в началото,а сега мисля че трябва да сменям тежестите.С 1кг няма да имаш много голям напредък според мен,нека и другите да се изкажат.
Ами избираш си удобно време през деня,обличаш се удобно,маратонки,слагаш си постелката на земята,приготвяш си гирите и пускаш лаптопа срещу теб и затваряш вратата! Simple Smileаз ставам много сърдита някой ако влезе и ми се мота в краката Twisted Evil Joy

Днес 40мин-то Джаки след почти 2 седмично прекъсване

# 418
Аз тренирам Джаки с 2.2 кг дъмбели и тренирам рано сутрин, за да не преча!
И аз не обичам да ми влизат и те знаят и общо взето не ме безпокоят!

# 419
Приключих първата седмица от новата програма, доволна съм.

Общи условия

Активация на акаунт