Отговори
# 75
Aaaa, eто какво е обяснението за Биг Мама, да не стана Биг Шушулка?!? Той Джо ще я стопли, нали е малкият кавалер на мама  Heart Eyes

Айде честит априлски сняг! Трябваше снежинки да сложа вместо пилета  Joy

Радвам се, че ви харесва темата, но много повече съжалявам за тъжните новини, наистина не исках да ви разстройвам и затова премълчах, но вие сте много наблюдателни...

За стайния термометър - изнудих ММ да купим цветенцето на Авент за баня и стая  hahaha

# 76
Прави са старите хора,да казват ,че докато има буквата "р" в името на месеца може да се очаква снеговалеж! Mr. Green

# 77
  • Сопот, Пловдив
Когато има буква р, да имаш нещо на гърба, казва баба ми.  Mr. Green

# 78
Щък, права си за това което казваш. Аз също чета любителски и говоря за вибрации на букви и имена...не за хороскопи и предсказвания разни Laughing Защото вярвам, че има връзка между името и съдбата на един човек......поне от примерите, които имам покрай себе си.
Сега се сещам за една от нашите мами (не помня името, но помня, колко беше ядосана като заговорихме един път за хороскопи разни), която разказваше как една от известните бг гледачки....гадае към БТВ...не й помня името. Та тя направила хороскоп на мъжа й, и онази скочабра им наговорила една камара глупости и как трябвало да чакат със сватбата, да минели някакви неща, за да се изчистела кармата на единият от тях..... и сега чакат да дойде датата, за да се оженят, макар че са сгодени и се обичат от камара време и си живеят заедно и чакат и бебе.....Ама ако човек им се подаде може луд да го направят.

А какво беше това със снега....трябва да вали при мен, а то вали в София...странно, мнооого странно!
Пожелавам ви лека нощ, с малко ставания до "любимото място" и максимална почивка! Simple Smile

# 79
Добро утро!
Биг мама не е родила и няма намерения. smile3534
И не бях на терасата а на разходка с Петя,а вие направо сте  smile3530, на терасата останах през  нощта,забравих да я затворя. Rolling Eyes
Шушулка незнам дали станах,но висулка със сигурност.Честит ви априлски сняг. cold
Честито на новите бебета и техните майки Дени,Зори и Нарина!   bouquet  bouquet  bouquet
14 април имен ден на Мартин и Мартина! Честито!  bouquet
И едно поздравче

.
Хубав ден!  bouquet

Последна редакция: чт, 14 апр 2011, 10:51 от big mamma

# 80
Добро утро  Hug.

Днес искам да ви почерпя с една закуска в леглото по случай именния ден на ММ:

И да добавя, че името Мартин май станало много модерно  newsm10.

Лошо време - спира ми разходките. Днес май ще си правим компания. sohappy

Забравих да добавя специално за Ройс - тези които ходим често на прегледи си ги плащаме. Аз съм сигурна, че моя доктор се презастрахова, но така и на мен ми е по-спокойно и затова си трая и си ходя и си плащам. Така съм преценила, че ми е добре. Ти не се притеснявай - нашите майки въобще не са ходили на запис на тонове и пак сме живи и здрави.

Последна редакция: чт, 14 апр 2011, 09:05 от vania_svet

# 81
Добро утро и от мен! И днешния ден го започвам 2 в 1 и сигурно така ще го завърша. Моя симпатяга бая го мързи Simple Smile . Днес съм на ЖК, да видим там какво ще ми кажат. Повече усмивки днес, на пук на лошото време!   Hug

# 82
  • София
Добро ви снежно утро момичета,

Моята книжка е "Звездни знаци", а Линда Гудман има книги и "Слънчеви знаци" и "Любовни знаци" , не знам дал ив другите го има това за нумерологията. Ако обаче книжката е като моята, това е в глава 5 "Докато душата спи..." Ей от тук май може да се изтегли книжката http://www.4shared.com/document/WXrxRa_g/%D0%9B%D0%B8%D0%BD%D0%B … %D1%86%D0%B8.html
Права беше моята е по друга, но пък линка ще ми запълни времето, мерси Ройс  Hug

# 83
Олеле вчера след направо огромна разходка / макари бавничко бавничко / едвам се завлякох до вкъщи. После като му легнах ,няма ставане - казах даже че не ме вълнува кой гладен кой жаден  Rolling Eyes , да се оправят  Blush
Изградила съм си някакъв режим на ставане посред нощ за два три часа ,и сутрин като стане малката ми е толкова криво  Rolling Eyes, през цялата бременност не бях пила кафе , но сега си правя вече цяла седмица .

Вчера се гледах за тази майчина педя под гърдите  hahaha Joy  , е ако носиш Е размер сутиен и ти се подпират в корема има ли някакъв шанс въобще да падне чак с педя надолу разлика между двете  Mr. Green  Пък може да ми е още много рано и да има време да пада  - то от 24 -ти две седмици ако пренося може чак след Гергьовден да родя ...

За Бо поплаках тази нощ - толкова ми беше миличък на снимчиците, гледах го с умиление и си мислех колко е мъничък и как се бори душицата му . Но пък знам, че в момента е едно от най верните ангелчета на мама и сестричките си  Sad  Кураж и от мен Мони - в баналният турски сериал бяха казали една простичка истина - Ще има време в което ще си спомняш със сълзи , но после болката ще отмине и раната ще бъде излекувана . Тогава спомена ще е само усмивка - и благодарност че си познавал тази душа .  Cry

# 84
  • Бургас
Здравейте, момичета.

При нас заваля сняг,а имах планове да излизам на разходка ам амай ще е друг път.
То пък не се оправи това време цяла зима в къщи.
Хайде н акойто му е ред днес стискам палци.

# 85
Добро утро  Hug
Честити именници днес,ако имаме такива да са живи и здрави.
Бързо раждане на раждащите днес.Аз смятам да отразя една Йога,но първо да сготвя за домочадието и да пусна 1,2 перални.
Денят е само за хоризонтално положение с книга в ръка и релаксираща музика.
Лекинка от мен.

# 86
моля добавете ме към фейсбук vili viktorova

# 87
Олеле вчера след направо огромна разходка / макари бавничко бавничко / едвам се завлякох до вкъщи. После като му легнах ,няма ставане - казах даже че не ме вълнува кой гладен кой жаден  Rolling Eyes , да се оправят  Blush
Изградила съм си някакъв режим на ставане посред нощ за два три часа ,и сутрин като стане малката ми е толкова криво  Rolling Eyes, през цялата бременност не бях пила кафе , но сега си правя вече цяла седмица .

Вчера се гледах за тази майчина педя под гърдите  hahaha Joy  , е ако носиш Е размер сутиен и ти се подпират в корема има ли някакъв шанс въобще да падне чак с педя надолу разлика между двете  Mr. Green  Пък може да ми е още много рано и да има време да пада  - то от 24 -ти две седмици ако пренося може чак след Гергьовден да родя ...

Ами Криси, да ти кажа, аз нося чашка Д в момента и ми стяга, и педята я имам, но не при всички се появява. Така че въобще да не ти е критерий. При някой започва и раждане, без да е паднала тапата...Всичко си е строго индивидуално Peace

# 88
Честит Имен Ден на всички Мартин и Мартина по света!   Party Time Особено специални поздрави на нашите бебоци, които празнуват и на мъжа на Ваня!

Ваня, благодаря за тази оригинална закуска в леглото, искам да се мушна посредата и да си "поговоря" с тези човечовци отблизо  Laughing

Биг мама, много сладка песничка! И друг път си затваряй терасата, затова си измръзнала ти  Laughing

Явно днес всички ще сме вкъщи и ще се чудим какво да правим  newsm78 Но като гледам колко малко коремчета се разписват и се чудя какво става - всички ли родиха тайно?!?  Mr. Green

Ще има време в което ще си спомняш със сълзи , но после болката ще отмине и раната ще бъде излекувана . Тогава спомена ще е само усмивка - и благодарност че си познавал тази душа .  Cry

Много красиво и тъжно...

# 89
Цитат
Но като гледам колко малко коремчета се разписват и се чудя какво става - всички ли родиха тайно?!? 

Те всички са на терасата.Гледат от високо и виждат надалеко.
Аз утре в 8 ч.трябва да постъпвам в болница. no

Общи условия

Активация на акаунт