Отговори
# 90
  • София/Варна
Биг мама, стиснати палци от мен! Дано пък бебчето реши да тръгне само Praynig

# 91
  • Plovdiv - Thessaloniki
Здравейте и от мен в цветната темичка! Честити нови бебенца - да са живи и здрави, и бързо възстановяване на майките им!
Ама при вас верно ли вали сняг - вярвам, че бързо ще си отиде и ще е хубаво времето за празниците.
Честит имен ден на всички Мартиновци и Мартини, и на мъжа на Ваня!   Hug
За утре знам, че има определени раждания, стискам палци и на тези, които ще бъдат изненадани днес.  Simple Smile
Моите съболезнования на Мони.  Flowers Rose

# 92
Здравейте и от мен сега се връщам от тонове всичко е наред  Party

Днес зима на вън ужас трябваше да чистя колата от сняг луда работа  cold

Vania svet да ти е жив и здрав мъжа и много да те слуша мерси за почерпката  Crazy

честит имен ден на всички именици да са живи и здрави   bouquet

На всички станали мами честито да са им живи и здрави бебоците и бързо възстановяване  Hug

На другите които днес са на стартова поциция успех леко и безболезнено раждане  Praynig

# 93
Честити малки сладури Ралина -Виа, Венцислав и Виктория на мамите ДЕНИ13, Зори и Нарина. Да са живи и здрави! Да растат умни, щастливи и добри деца и много да радват мама и тати!

И аз днес ще се отдам на почивка и ще се настрйвам психически за утрешната среща с бебка.

Биг.мама май ще се срещнем утре, доколкото помня и ти ще ходиш в Света София /Тина Киркова/? Мерси за поздрава. Къде ги намираш тия клипчета? Много е сладурско и последното.

Vania_svet мерси за закуската, много е оригинална. И да ти е жив и здрав именника! Любов, щастие и разбирателство!

# 94
Честито на всички които са се сдобили с бебенца тези дни!
Няма да ги изброявам че да не изпусна някого.Не мога да чета тези дни че нашия батко доста трудно се адаптира.
Днес моето момченце Мартин има имен ден и искам да ви почерпя

Лек ден на всички  Hug

# 95
Биг мама много сладка песничка,двойно стискам палци - веднъж да е момиче и веднъж всичко да мине леко. HugЧакаме те да се похвалиш скоро с хубава новина.
Тази сутрин егати шантавото време ту вали сняг,ту препича слънце.Ох искам да стане 20 градуса навън,ами аз не съм купила дебели дрехи за бебка,ами ако се родим тези дни какво ще обличаме.
И дрехите за изписването са ни тънки и пелената е тънка,оле притесних се.Дано скоро времето се оправи че незнам иначе,пак ще вършея по магазините май,или по-скоро татито.То аз се смях на мойте баби за кво са ми тези плетени дрехи посред лято,ама като гледам май ще влезнат в употреба
Честит празник на всички именници,да са живи и здрави.

# 96
  • София/Варна
И аз чакам топло време... Май съм наплашила бебето да чака трайното затопляне и тя засега не дава признаци, че иска да излиза Joy

# 97
ИЗВЪНРЕДНА БЕБЕШКА НОВИНА

Бебе Доменик на мама Erria е вече сред нас с чудесните си размери 3,150 кг и 50 см! Мама и бебе се чувстват отлично!

Пожелавам им съвсем скоро да се гушкат вкъщи и цялото семейство да се радва на малкото слънчице!

# 98
  • София
Честити нови бебчета!!!

# 99
Big_mamma, megi_s, стискам палци и за двете ви! Не остана, ей, още малко и ще обебите и вие!

Наистина какъв е този студ не мога да разбера! Сутринта беше 5 градуса, а се чувстваше като 0. Сега има затопляне - от цели 2 градуса! Ще се седи вкъщи, то е ясно. Само дето съседите от горе правят ремонт и в момента имам чувство, че дълбаят с бормашина в мозъка ми!   bash То човек не може да си дремне дори  newsm29

Babybu, и аз почвам да се притеснявам за дрехите ни, че сме с много летни тоалети smile3555

m.mega, да ти е жив и здрав малкия Мартин, ще се почерпя за негово здраве и то не само виртуално (сетих се, че има подобни бисквитки в хола, сега ще ги уважа!)

# 100
Честито бебче Ралина-Виа на мама ДЕНИ13,бебе Венцислав на мама Зори,бебе Виктория на мама Нарина,да са усмихнати,живи и здрави и да бъдат гордостта на мама и тати.
Честито на всички именници,да бъдат здрави и много щастливи.

Браво,имате си сняг,а ние тук в Кипър вече се печем на плажа.Аз не,но вчера направихме разходка-бързо ходене по пясъка.
Започвам да си мисля че и аз ще преносвам.Признаци за раждане нямам и циците не са ми напръщели,маѝ ще бъдем чак за Великден.А така искам вече да гушкам бебчо.Пък се и притеснявам дали водите са достатъчно,усещам го че вече му е тясно и иска да излиза,ама как да му помогна newsm78
На мамите за които днес е денят стискам палчета.
Честит малък сладур Доменик на мама Ериа.Да е жив и здрав

Последна редакция: чт, 14 апр 2011, 12:21 от zai4eto 81

# 101
Честито бебче на Ериа! Нека расте живо, здраво и палаво дете!

Стискам палци на тези, на които им предстои жадуваната среща!
Честит имен ден на всички именници!

# 102
  • Варна
Ехей, аз докато изчета и от добро утро станало добър ден! Wink

Честит имен ден на всички именници днес, особено на априлчетата сред тях и на мъжа на Ваня!

Честити и нови бебоци!

Това време изобщо не ми се коментира, сега поне дъждът тук поспря и успявам да чуя птичките... малко живот да лъхне отвън! Heart Eyes

Отивам да си доям бебешката каша (мляко с натрошени бисквити), еххх, детски спомени - колкото се доближавам до термин, по-голямо бебе ставам! Mr. Green

# 103
Биг мама, предишните деца по колко време ги преноси?

Купих си термометър за външна температура, който се лепи на прозореца и познайте - показва 20 градуса в момента. Вътрешния ми също показва 20 градуса. Никой не може да ме убеди, че навън е колкото вътре. Май трябва да го хвърля. 3 лева струваше, ама много ме е яд така.

Честит Доменик на мама Ериа!

# 104
Отчет - мен ме пуснаха на разходка.
Ама съм сърдита на времето. Вчера сутринта - слънце и топло. По обяд - гръм и трясък съпроводен с градушка. Вечерта  - порой. Ставам до 00 в 5ч. тази сутрин  newsm09 сняг??????
И сега продължава да вали и да трупа. Има към 7-8 см.сняг. А аз се каня на разходка да ходя.
Май и днес ще се мързелува....

Общи условия

Активация на акаунт