Отговори
# 105
  • София

Аз утре в 8 ч.трябва да постъпвам в болница. no

Биг мамма много стиснати палчета и от мен. Да минава бързо и безболезнено и скоро да ни се похвалиш с пухкаво бебешорче!  Hug Heart Eyes

# 106
Ваня ,ами различно.
Даниел бях определена за 8 март,родих на 12.
Калоян бях определена за 4 август,роден на 17
Джозеф беше определен за 12 март,роди се на 21.
Та за мен си ми е нормално.Утре ще се опитам на доктора да кажа,че няма смисъл да оставам събота и неделя а да изчакаме.Обаче ако не отида,ще ми се карат после,а ако настоявам страхувам се за лошо отношение в последствие и особенно ако ще има усложнения.Не дай боже.
Абе спекло ми се оното. Joy
Меги в Тина Киркова съм,дано се засечем.За теб знам ,че си секцио и ще си в родилен сектор,а аз ще ходя до патология.
Честито бебе  Доменик на мама Ериа!   bouquet

# 107
Ако може де ги убедиш да ходиш всеки ден на тонове /може и по два пъти/ може и да те оставят у дома. Дано да успееш имайки предвид факта, че имаш три деца  newsm10.

# 108
Честити бебчета Ралина-Виа на мама ДЕНИ13, Венцислав на мама Зори, Виктория на мама Нарина и Доменик на мама Ериа! Да са им живи и здрави и да растат весели и щастливи деца!

Честит имен ден на всички малки и големи именици!

Диди, мерси за темичката, много е шаренка и свежа   bouquet Дано се изпълни само с прекрасни новини и много нови бебчета!

big mamma, много се посмях с постовете ти в предната темичка, страхотно чувство за хумор имаш  Laughing И клипчето е много сладичко  Heart Eyes А като гледам - всяко следващо дете си го преносвала повече от предното, дано да те оставят и този път да си тръгне нормално  Hug

И при нас днес времето е малко кофти, но не е чак супер студено де, ядва се. Аз обаче имах малко контракции тази нощ и будувах известно време, та реших да си остана днес вкъщи да си почивам, а каката излезе на разходка с баба си. Та сега ще си полегна за малко, докато не са се прибрали.

Много тъжно ми стана за малкия Бо, не знам просто какво да напиша  Cry Много сили на цялото семейство и на Мони!

Стискам палци за всички, на които им предстои заветната среща днес или утре, всичко да мине леко и бързо и чакаме вести  Simple Smile

Хайде лек и спокоен ден на всички  Hug

# 109
Честити бебчета на всички мами!Да са им живи и здрави малките сладкиши.
Темичката е страхотна ,цветна и пожелавам да пукнем и нашите априлски яйчицаааа.
На всички мами предстоящи да срещнат малките си душички-пожелавам леко и безпроблемно раждане:)

Аз вчера бях на запис- докторклата каза,идеални са,няма контракции.Обаче вечерта я изкарах с болчициии .
Малкият се е стреснал,защото нямах никакви признаци за раждане,но лекаря каза,че ако на термина не стане е най добре да ходя в болницата,защото идвали празници и ако се налоци до 2 -3 дни след термина да ме разраждали.Искам всичко да стане по нормалният път #Crazy

Докато чаках да ме приемат за запис,една мама беше дошла и докато се съблече и оправиха документите и изпшъшка няколко пъти и роди малко момиченцеее   ylinfant

Аз като се разплаках,стана ми едно мило и си представих на нейното място.
После изнесоха и бебенцето -едно беличко:)

Поне видях какво е  Simple Smile

Исках да ви попитам някой мяркал ли е някъде по магазините този модел количка и цвят newsm78[/url]
http://www.google.bg/imgres?imgurl=http://detski-igrachki.com/im … =1152&bih=773

# 110
Referimente, супер раждане е имала тази мама! Пу за всички ни по едно такова!  Laughing Стискам палци само да си тръгне бебето преди празниците  Hug

Ех, пекна слънчице, поне ще мога да отида до болницата без чадър  Party

# 111
Ако може де ги убедиш да ходиш всеки ден на тонове /може и по два пъти/ може и да те оставят у дома. Дано да успееш имайки предвид факта, че имаш три деца  newsm10.
Точно на това искам да наблегна.
Купа ,средния го преносих най-много.Зодия лъв.Хубава зодия, но да ти не в къщата. Laughing
Jira , ти от майската тема ?Прескачате,значи,а?
За изписването , не се притеснявайте,ако са ви тънки комплектите просто добавете едно одеяло.Гледам все сте с първо дете,значи сте купували .Джо така го изписахме,тънката пелена сложих ме на одеялото и всичко друго си остана същото.

# 112
  • Сопот, Пловдив
Честит Имен Ден на всички Мартиновци и Мартини!   bouquet   А догодина, ЖЗ, и аз ще черпя на тоя празник.  Mr. Green

Честито бебе Доменик на мама Erria!  newsm07

Забравих да добавя специално за Ройс - тези които ходим често на прегледи си ги плащаме. Аз съм сигурна, че моя доктор се презастрахова, но така и на мен ми е по-спокойно и затова си трая и си ходя и си плащам. Така съм преценила, че ми е добре. Ти не се притеснявай - нашите майки въобще не са ходили на запис на тонове и пак сме живи и здрави.

Ама и аз бих си плащала, ако се налага. Ама каквото е, ще си чакам.

fishi_fishi ,  Peace  Hug .

Вчера се гледах за тази майчина педя под гърдите  hahaha Joy  , е ако носиш Е размер сутиен и ти се подпират в корема има ли някакъв шанс въобще да падне чак с педя надолу разлика между двете  Mr. Green  

И аз съм така, ако чакам такива линии, ми се струва, че никога няма да родя.  Grinning

big mamma
, ще стискам палци всичко да е наред, щом утре влизаш в болницата.  Praynig

И аз се опитвам да се разбера с бебо да се ражда вече, че до Великден да сме си вкъщи, но той нещо не разбира от дума .  Laughing

# 113
Честито синче на Erria и  бързо възстановяване!

Честит имен ден на всички празнуващи днес,вкючително мъжлето на Ванчето и малките попълнения в групата ни!

Събинчеее шоколадчето ще е Марти ,а?Хубаво именце е.

Наталката и Меги имат стиснати палчета от мен!Дано утре ви сложат в една стая и нощта ще пада лаф  Wink

Аз да се похваля,че от тази сутрин съм обезтапена  Mr. Green Калинчето реши да се пробва в ролята на бургия  Joy

# 114
  • Сопот, Пловдив

Аз да се похваля,че от тази сутрин съм обезтапена  Mr. Green Калинчето реши да се пробва в ролята на бургия  Joy

ЖЗ, Симон-Мартин ще е, да може да се разорявам с два именни и един рожден ден всяка година  Mr. Green .

Чакаме включване скоро от бебе Калина  Grinning . Тя, за разлика от моето бебе, може да си чака именния ден  Grinning .

# 115

ЖЗ, Симон-Мартин ще е, да може да се разорявам с два именни и един рожден ден всяка година  Mr. Green .

Чакаме включване скоро от бебе Калина  Grinning . Тя, за разлика от моето бебе, може да си чака именния ден  Grinning .

Какво е ЖЗ? newsm78 Може и да съм питала вече.Ама нещо мозъка ми се е размекнал,за сметка на всичко друго,така съм се стегнала.

# 116
  • Сопот, Пловдив
Живот и здраве  Grinning .

# 117
Събинче ще видим,може и така да се гласи госпожицата!

Биг мама- ЖЗ е Живот и Здраве!

# 118
Събинче ще видим,може и така да се гласи госпожицата!

Биг мама- ЖЗ е Живот и Здраве!

Thank you и на двете.  bouquet
Меги , сега видях че секциото е планирано на 15.Давай на 16,Лазарица е,момиче чакате.
Отивам да готвя три вида храна и къщата ще я лъскам за последно.Петя съветва да готвя клекнала,че да реши да излиза бебето само. Joy

# 119
Мммм,тъй де,малко ще помогнеш! smile3534

Общи условия

Активация на акаунт