Нарекох те Фериха (Adını Feriha Koydum)~ 20"Искам винаги да ми казваш любов моя"

• 20 315
  • 733
  •   1
Отговори
# 525
Габи аз нищо не разбирам, но като гледам емотикончето какво е засмяно, сигурно е нещо хубаво.

# 526
r0z0wka  мерси    bouquet

# 527
Благодаря ти много!  bouquet Значи има светлина в тунела. Интересно ми е, как ще се сдобрят като ще има годеж, или може би нещо ще стане в последният момент в деня и годежа ще се провали? Браво на ЕМИР, че не я отвлича, защото не ми се гледат драми относно защита на семейната чест, както беше във филма Менекше и Халил по БТВ.

# 528
Благодаря ти r0z0wka за превода       bouquet

# 529
Наде довечера ще разберем ще има ли годеж няма ли, или поне се надявам  Wink
А за Халил и Менекше  Cry Cry Cry  направо не ми се говори, аз не съм гледала мн турски сериали 1-я който гледах бе ЗП и то от 20 серия го хванах  някаде/после ги гледах вс/
Та За Х и М го гледах в вбокс, без да погледна края предваритело ooooh! ooooh! ooooh! направо се смаях как свърши  Cry

# 530
Тази информация не беше ли писана по-рано за 14 епизод, като я носел към таксито, че щели да се целунат?

# 531
Габи те повечето йм филми са с кошмарен финал. Гледала ли си Мелодията на сърцето? Това беше първият турски филм, който гледах и после направо съжалих. Гледах и края на Листопад по турската и там беше същото.

# 532
Не, не съм го гледала този филм: само ЗП, Перла, Х и М, а сега АФК  Grinning. Гледах ги в този ред Mr. Green

# 533
Препоръчвам ти го горещо. Страхотен филм, но с ужасен край. Казвам ти за финала за да си прецениш заслужава ли си. Героите са много хубави, сюжета също, писан е по роман.

# 534
  • Варна
Препоръчвам ти го горещо. Страхотен филм, но с ужасен край. Казвам ти за финала за да си прецениш заслужава ли си. Героите са много хубави, сюжета също, писан е по роман.
Е лошо беше за Кенан Ламия си беше щастлива в прегрътките на Джемил   Mr. Green

# 535
Габи, страхотно изглеждаш.  Hug Вчера нищо не ви донесох от фитнеса Mr. Green ама като прочетох какви си ги вършила  Crazy hahaha моето щеше да бледнее.

# 536
Сиси мерси и ти, но се надявам да си напазарувам нещо по така от серията тази вечер Wink
 Praynig само да не ме споходи някой техн проблем, отново че тогава Тина ще ми прати награда

# 537
  • Варна
Дано има готини сцени днес че да пазаруваме утре  Mr. Green

# 538
  • Варна
Както казва Ханде да ходим на терапия  hahaha

# 539
Сиси мерси и ти, но се надявам да си напазарувам нещо по така от серията тази вечер Wink
 Praynig само да не ме споходи някой техн проблем, отново че тогава Тина ще ми прати награда

Да, малко по старата мода я караме  Flutter ама то няма много избор. hahaha

Последния път как ви строих всичките Mr. Green обаче и аз бях под напрежение,  hahahaда не ми блокира точно преди проверката, че тогава нямаше кой да ви брои.  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт