Нарекох те Фериха (Adını Feriha Koydum)~ 20"Искам винаги да ми казваш любов моя"

• 20 382
  • 733
  •   1
Отговори
# 90
  • Сливен
Я моля ви се пуснете си  48 сек на 1-я фрагман и си усилете звука Grinning Heart Eyes
що Heart Eyes Heart Eyes
и като го направя какво нищо няма  newsm78

# 91
hahahaБратчедките вече сме се наредила една до друга  Shocked  Shocked Shocked
Ама аз ви разделих. Сега сме сестра, сестра, братчедка, братчедка. hahaha hahaha hahaha

Систър, аз специално за теб отдавна съм казала, че можеш да заставаш между братчедките.  Stop
Правиш изключение, защото си ми сестра все пак.  Hug

# 92
# 93
Ама аз ви разделих. Сега сме сестра, сестра, братчедка, братчедка. hahaha hahaha hahaha

Систър, аз специално за теб отдавна съм казала, че можеш да заставаш между братчедките.  Stop
Правиш изключение, защото си ми сестра все пак.  Hug

Hug Hug Hug

# 94
Я моля ви се пуснете си  48 сек на 1-я фрагман и си усилете звука Grinning Heart Eyes
що Heart Eyes Heart Eyes
и като го направя какво нищо няма  newsm78
аз реших малка порция Heart Eyesда ви дам, а вие не разбрахте ooooh!
само плач вие  в главата ooooh! ooooh!
 HugСИС здравей

# 95
Ама ако днес е денят за промяна hahaha hahahahahaha да взема да се възползвам, че не мога да си го гледам вече това именце. Mr. Green Обърквам и другата сестра,  hahahaчуди се добавила ли съм едно С, махна ли съм.  Crazy

Габи, никакво внимание не ми обръщаш  Thinking Я кажи какво е това, което трябва да си пуснем, аз може и да го схвана. Mr. Green

Е тъкмо писах и ти се обади.  Hug

# 96

нещо не м да сложа клипа, newsm78 така да обясня за СИС 1-я фрагман, когато Е носи на ръце, Ф и и говори/разговора е от другаде, мн сладко говори  Heart Eyes /помолих да си го пуснат хората к' толкова мн са се натъжили за тях и  история им, за да се успокоят малко

# 97
Какви ги вършите днес?  Hug Тъкмо те хоках, ти ми се обади. Mr. Green
 Дай това, което трябвало да се гледа на някоя си сек. hahaha

# 98
Мале, тая Зехра като латерна. Изстрелва по 1000 думи в минута.

# 99
хайде прочети ми горния пост. че досега редактирах Wink

# 100
То и втори ли има?  Shocked Чакай да направя кръгом обратно Laughing да видя за какво става въпрос.

Ама и другото ще го направя.  Stop Няма лошо да намираме начини за повдигане на настроението.

# 101
То и втори ли има?  Shocked Чакай да направя кръгом обратно Laughing да видя за какво става въпрос.

Ама и другото ще го направя.  Stop Няма лошо да намираме начини за повдигане на настроението.
Тоя фрагман само ще те разочарова Sick

# 102
  • Варна

Някой гледа ли сериалчето от 17 часа по БТВ - "Опасни улици"? Аз го загледах - хареса ми. Вече изгледах няколко епизода.

Абе гледах там един епизод  hahaha Има един комисар Ръза не ти ли прилича на Али Ръза в спомените му тоест на млади години  newsm78

# 103

Тоя фрагман само ще те разочарова Sick
Ако това е фрагман, не знам. Thinking Дори не съм се разочаровала, ще се направя, че не е имало такъв. Laughing

# 104

Някой гледа ли сериалчето от 17 часа по БТВ - "Опасни улици"? Аз го загледах - хареса ми. Вече изгледах няколко епизода.

Абе гледах там един епизод  hahaha Има един комисар Ръза не ти ли прилича на Али Ръза в спомените му тоест на млади години  newsm78
Наистина малко прилича, но май не е същият. newsm78

Общи условия

Активация на акаунт