Нарекох те Фериха (Adını Feriha Koydum)~ 20"Искам винаги да ми казваш любов моя"

• 20 302
  • 733
  •   1
Отговори
# 540
  • Варна
Намерих клипче с Джейда

# 541
Препоръчвам ти го горещо. Страхотен филм, но с ужасен край. Казвам ти за финала за да си прецениш заслужава ли си. Героите са много хубави, сюжета също, писан е по роман.
Всички филми на тая продуцентска къща са с ужасен край , аи япъм мисля че се казваше .. Мелодията на сърцето , Листопад , ЗП , Менекше и Халил и сериали които в момента дават :Езел , Каква е вината на Фатмагюл?..За последните два не знам , но останалите са правени според романите им  Simple Smile Май малко оспамих , но исках да  споделя  Simple Smile

# 542
Последния път как ви строих всичките Mr. Green обаче и аз бях под напрежение,  hahahaда не ми блокира точно преди проверката, че тогава нямаше кой да ви брои.  ooooh!
Joy Joy Joy Joy Joy
Сиси тогава ти нямаше да си преброена Rolling Eyes

Препоръчвам ти го горещо. Страхотен филм, но с ужасен край. Казвам ти за финала за да си прецениш заслужава ли си. Героите са много хубави, сюжета също, писан е по роман.
Всички филми на тая продуцентска къща са с ужасен край , аи япъм мисля че се казваше .. Мелодията на сърцето , Листопад , ЗП , Менекше и Халил и сериали които в момента дават :Езел , Каква е вината на Фатмагюл?..За последните два не знам , но останалите са правени според романите им  Simple Smile Май малко оспамих , но исках да  споделя  Simple Smile

АФК е на др продуценска къща, т.е. м би ще е с хубав край Praynig

# 543
Последния път как ви строих всичките Mr. Green обаче и аз бях под напрежение,  hahahaда не ми блокира точно преди проверката, че тогава нямаше кой да ви брои.  ooooh!
Joy Joy Joy Joy Joy
Ти ли щеше да се заемеш  hahaha hahaha hahaha

# 544
Е лошо беше за Кенан Ламия си беше щастлива в прегрътките на Джемил   Mr. Green
-и аз така мисля Hug Hug Hug,а и се вижда как маже да се обича до саможертва, но по различен начин и кой е печелившия Mr. Green Mr. Green
  И Мелодията и ЗП са правени-адаптирани сценарии по техни класически романи-е срахотно са се справили комшиите  bouquet В този ред на мисли си мислех,ако нашите са толкова добри,какво би станало ако се филмира и адаптира за наши дни, например романа "Тютюн"-е без комунистическите герои разбира се/първия вариант на романа/-е ми мисля,че има какво да ни каже Thinking Thinking Thinking Thinking

# 545
Последния път как ви строих всичките Mr. Green обаче и аз бях под напрежение,  hahahaда не ми блокира точно преди проверката, че тогава нямаше кой да ви брои.  ooooh!
Joy Joy Joy Joy Joy
СИС ами като пуснеш инфото след 10 мин, значи теб те е нямало на време Rolling Eyes

# 546
Последния път как ви строих всичките Mr. Green обаче и аз бях под напрежение,  hahahaда не ми блокира точно преди проверката, че тогава нямаше кой да ви брои.  ooooh!
Joy Joy Joy Joy Joy

Всички филми на тая продуцентска къща са с ужасен край , аи япъм мисля че се казваше .. Мелодията на сърцето , Листопад , ЗП , Менекше и Халил и сериали които в момента дават :Езел , Каква е вината на Фатмагюл?..За последните два не знам , но останалите са правени според романите им  Simple Smile Май малко оспамих , но исках да  споделя  Simple Smile

АФК е на др продуценска къща, т.е. м би ще е с хубав край Praynig
bishop bishop bishop

# 547
Joy Joy Joy Joy Joy
СИС ами като пуснеш инфото след 10 мин, значи теб те е нямало на време Rolling Eyes
И сигурно наградата щеше да бъде за проверяващия.  Thinking hahahaАаа добре, че оцелях.

# 548
Joy Joy Joy Joy Joy
Ти ли щеше да се заемеш  hahaha hahaha hahaha
И сигурно наградата щеше да бъде за проверяващия.  Thinking hahahaАаа добре, че оцелях.
hahaha Мда, че тя наградата от мин седмица  smile3511
хайде до поо късно аз тр да

# 549
Айде и аз изчезвам. До довечера! Hug

# 550
Слаби са ни младите актьори. Гледам Стъклен дом-сюжета много ми харесва, но играта не. Имам чувството, че артистите ни декламират стихов, не умеят да пресъздават емоциите на героите си, но иначе в любовните сцени са много изчерпателни.

# 551
Слаби са ни младите актьори. Гледам Стъклен дом-сюжета много ми харесва, но играта не. Имам чувството, че артистите ни декламират стихов, не умеят да пресъздават емоциите на героите си, но иначе в любовните сцени са много изчерпателни.
newsm10 newsm10
 е и аз гледам АФК само по картинки, ама ми става долу-горе ясно за какво иде реч,защото има филми и книги провалени от лош превод Sick Sickнапример превода на "Мелодията" беше ужасен ooooh! ooooh!,че чак и на гръцки изгледах някои серии,че да си доизясня някои неща Crossing Arms Crossing Arms

# 552
Момичета, довечера съм на ресторант. Wink  Утре  ще разчитам на  вашите разкази. Hug

# 553
# 554
Момичета, довечера съм на ресторант. Wink  Утре  ще разчитам на  вашите разкази. Hug
Приятно изкарване  Wink

Общи условия

Активация на акаунт