Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) ~ 41

• 46 100
  • 716
  •   1
Отговори
# 645

Още повече,че чувствата на Нихал няма да бъдат споделени така както очаква и заслужава,а фокусът само привидно се измества от тях,те са в центъра на всичко,от началото до края.

И престани да повтаряш по 6 пъти на ден  ЛЪЖИ
Всеки ,че гледа филма и ще прецени за себе си .
А в книгата и филма по оригинален сценарий-Бехлюл се влюбва в Нихал
Това ,че на теб не ти харесва ,не може да промени филма и сюжета му
.А ти като си гледаш пантомима си е твой личен проблем ,не го насаждай на хората.

Последна редакция: сб, 16 апр 2011, 12:35 от silvia_maria

# 646
  Да,всеки ще прецени сам за себе си,аз съм си изказала мнението,а не го насаждам като теб нон-стоп,по цял ден.Какво се дразниш от моето виждане за нещата? Как въобще се осмеляваш да ме обвиняваш в лъжа след като ти си тази,която непрекъснато твърди какво казвал авторът,без дори да си чела книгата и преди малко му приписа несъществуващ монолог? Първо виж себе си,тогава ходи да обясняваш на другите кой какво прави.

# 647
 Да,всеки ще прецени сам за себе си,аз съм си изказала мнението,а не го насаждам като теб нон-стоп,по цял ден.Какво се дразниш от моето виждане за нещата? Как въобще се осмеляваш да ме обвиняваш в лъжа след като ти си тази,която непрекъснато твърди какво казвал авторът,без дори да си чела книгата и преди малко му приписа несъществуващ монолог? Първо виж себе си,тогава ходи да обясняваш на другите кой какво прави.

Ти си тази ,която трябва да доказва ,че цитата го няма в книгата.
Всеки е невинен до доказване на противното,нали?
Мнението ти за сюжета на филма е смехотворно
Не само ,защото всички знаем какво се случва и ,че няма промяна
 от оригиналния сюжет.
По смешното е ,че няма как дори ПРИМИТИВНА ЛОГИКА да  оправдае подобна промяна на сюжета
 hahahaПровери какво е логика в гугъл

# 648
  Просто не си заслужаваш загубата на време.  Aз нямам какво да доказвам,то е очевидно всичко.

# 649

Да определено думичката логика е много сложна Joy
 Оригинален сюжет newsm78 също, не трябва да се употребява  ,защото   не  се харесва #Crazy

# 650
В интерес на истината попитах моя близка която го е гледала  тя също твърди че Бехлюл се влюбва в Нихал истински ,а Бихтер започва да му дотяга .Той все повече започва да гледа на нея само като на сексуален обект но започва да обича истински Нихал -ще гледаме ище видим

# 651
В интерес на истината попитах моя близка която го е гледала  тя също твърди че Бехлюл се влюбва в Нихал истински ,а Бихтер започва да му дотяга .Той все повече започва да гледа на нея само като на сексуален обект но започва да обича истински Нихал -ще гледаме ище видим

" А истината е въпрос на гледна точка ! "  Peace Аз също съм го гледала и за мен нито сега , нито по- късно Бехлюл започва да обича истински Нихал ! Или поне , не в смисъла , който аз влагам в това понятие ! Peace

# 652
Аз не съм го гледала и няма да споря нито ще си насаждам мнение както правят някои. Незнам дали Бехлюл се влюбва в Нихал -това ще видим ,но според мен той не обича и Бихтер колкото ина някой да му се иска да е така

# 653
В интерес на истината попитах моя близка която го е гледала  тя също твърди че Бехлюл се влюбва в Нихал истински ,а Бихтер започва да му дотяга .Той все повече започва да гледа на нея само като на сексуален обект но започва да обича истински Нихал -ще гледаме ище видим

Разбира се ,че се влюбва в Нихал
"Логиката ",на Чаровна е ,че щом Бех е казал на Бих в къщата,когато се любят  ,че я обича-
то е ЗАВИНАГИ И ДО ГРОБ."Той я бил желаел, както никоя друга " #Crazy #Crazy #Crazy

И щом не дават  как Бех спи и люби Нихал ,означава ,че не я желае

"Логиката"-щом не са снимали страстта между БиН в леглото-означава ,че я няма #Crazy

#Crazy #Crazy

А тя прозира при контакта между телата  и близостта им

А това ,че всички/Фердефс,Бешир,Бехлюл,Бихтер,Аднан,мадмоазел,....
./ го казват ,коментират  и  искрено вярват в любовта им ,за фенките не е важно.
Важно ,според тях е ,че полудяващата Бихтер го повтаря на Бех всеки ден /без да си вярва/
и ,че съжаляващия я поглед на Бех  го приемат ,за останали чувства

Последна редакция: сб, 16 апр 2011, 13:19 от silvia_maria

# 654
Ти си тази ,която трябва да доказва ,че цитата го няма в книгата.
Всеки е невинен до доказване на противното,нали?
Мнението ти за сюжета на филма е смехотворно
Не само ,защото всички знаем какво се случва и ,че няма промяна
 от оригиналния сюжет.
По смешното е ,че няма как дори ПРИМИТИВНА ЛОГИКА да  оправдае подобна промяна на сюжета
 hahahaПровери какво е логика в гугъл
Айде бе, ще ти доказва?
Що?
Щото си забравила, че в предишните теми също го постна - приказките на Фирдевс към Бехлюл, след болницата?  

# 655
В интерес на истината попитах моя близка която го е гледала  тя също твърди че Бехлюл се влюбва в Нихал истински ,а Бихтер започва да му дотяга .Той все повече започва да гледа на нея само като на сексуален обект но започва да обича истински Нихал -ще гледаме ище видим

Разбира се ,че се влюбва в Нихал
"Логиката ",на Чаровна е ,че щом Бех е казал на Бих в къщата,когато се любят  ,че я обича-
то е ЗАВИНАГИ И ДО ГРОБ."Той я бил желаел, както никоя друга " #Crazy #Crazy #Crazy

И щом не дават  как Бех спи и люби Нихал ,означава ,че не я желае

"Логиката"-щом не са снимали страстта между БиН в леглото-означава ,че я няма #Crazy

#Crazy #Crazy

А тя прозира при контакта между телата  и близостта им
Е как пък разбра каква е логиката на Чаровница?

# 656
Ако се съди по сексуалните сцени -секса никога не ебил критерииза силна любов

# 657
  • Бургас
Секса и любовта могат да съществуват перфектно в една връзка самостоятелно.
На приказките на мъж в хоризонтално положение вяра нямам  Peace
Само на действия. На думи, не.
Бихтер снощи отново получи отговора на въпроса за тяхното бъдеще. Такова нямат. Не и както тя го иска. Странното е, че не получава този отговор за първи път, а продължава да се държи сякаш е видяла точно обратното.
Каквото и да има между тях не е любов с голямо Л. И никога не е било.
В много ситуации сме заслепени от силни чувства, които обаче не ни карат да вършим големи дела. Тези чувства има и Бехлюл. Но голямото дело - не идва. Защо? Защото тези силни чувства, каквито и да са, не са Любов. Ако беше Любов, той щеше да е с нея, дори и с цената на много жертви. Бехлюл може да не знае какво иска, но отлично знае какво не иска.

# 658
  Silvia-ти кога видя,че съм казала или написала такова нещо,че чак ме и цитираш? Спри да се заяждаш с мен,като не ти харесва,добре,но  с какво право си решила да казваш каква ми била логиката,като нищо не си разбрала,а гледаш само повърхността.Ти самата си един логически парадокс,върви провери какво означава,защото едва ли разбираш смисъла му.  Пет пари не давам как ще извърташ,за да покажеш колко аз греша пък ти си права,драскай си безсмислиците и твори на воля,отдавна не оспорвам виждането ти.Като няма  какво друго да се кажеш,дай сега на чужд гръб да си показваме "възможностите".
  djoleva-ти също спри да казваш на кой какво му се искало-тук всеки гледа и има различно мнение или и ти се присъдиняваш към отбора на Силвиа,която ни просвещава,понеже ние нищо не знаем и не разбираме.
  Омръзна ми някой да си мисли,че само той вижда и разбира,знае какво е искал да каже автора,не даже е бил в главата му,пък тука ние долу простосмъртните и идея си нямаме.Хайде,няма нужда.
  izi_desire   bouquet

# 659
Аз не съм го гледала и няма да споря нито ще си насаждам мнение както правят някои. Незнам дали Бехлюл се влюбва в Нихал -това ще видим ,но според мен той не обича и Бихтер колкото ина някой да му се иска да е така

В какъв смисъл "на някои да му се иска да е така " ?  Не ми се иска , просто коментира това , което виждам , чувствам и усещам , а не защото искам да виждам , чувства и усещам точно това !Това не е въпрос на желание , а на възприятие ! А и никога никого не съм убеждавала , в това , което мисля - това е въпрос , който сме обсъждали много ! Никой никого не може да убеди или да промени гледната му точка , затова напъните за излишни , досадни и смехотворни !
А , затова , че секса никога не е бил мерило за силна любов , съм абсолютно съгласна ! Peace Не знам защо някой свежда всичко до секс , похот или сексуално привличане ?! За мен последното нещо , за което иде реч в този филм , е секса ! Peace

Общи условия

Активация на акаунт