Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) ~ 41

• 46 026
  • 716
  •   1
Отговори
# 75
и аз тук

# 76
ДОБРО УТРО

http://cadde.milliyet.com.tr/2011/04/14/HaberDetay/1377271/TATLI … G_U_KOPARTAN_SORU

Последна редакция: чт, 14 апр 2011, 06:57 от dterziiska

# 77
  • Пловдив

Добро утро и от мен.

# 78
Добро утро.
Благодаря за кафето.

# 79

Цената на греха...

Добро утро!

# 80
Slawena много евтино Grinning
Тук трябваше да има поне 5 диаманта....

# 81
  • София-в сърцата на моите деца
Дали не е някое старо пръстенче, върнато от някое бивше гадже...??? newsm78

# 82
Добро утро.  bouquet

Пръстенът от Елиф, например? newsm78

# 83
Добро утро!

Славенка, Снежка  Hug  bouquet  bouquet
Снощи серията нещо ми седеше като че ли набързо сглобена. Толкова неща се случиха като наблъскани.
Нихал ми стоеше много ефирно с този тоалет, Бихтер също ми хареса, макар и в малко ретро.
А очите и, когато разбра за годежа показаха много силна емоция - като че ли целият неин свят се срина.
Бех ме впечатли с тази негова вина, когато даваше пръстена на Нихал. Аз ги харесвам като двойка, тя ми седи много нежна до него, а той ми изглежда мъжкар пък до нея. Hug
Лек и спорен ден на всички   bouquet

# 84
Добро утро.  bouquet

Hug Естествено, че е той-нали Елиф му го върна в същата кутия-що пък да се охарчва за нов пръстен!  newsm78  Mr. Green
Всичко, което сте писали за Бех е вярно-всичко стана набързо скалъпено........  Tired
Истината е ,че Бех затвърди позициите си с Нихал!Хайде сега Бешир да го видим дали ще посмее да им развали "рахатлъка"....  Crossing Arms
Нихал се беше изтипосала баш кат за сватба.......   Laughing
А леля Бих - все едно беше тръгнала за партито на някой индиански вожд.......  ooooh! Crazy -по-зле като визия не я бях виждала-умишлено състарена, гримът и също не беше на ниво-но това, бе целенасочено.....  Rolling Eyes
Забелязахте ли ,че и Катя вече дава заповеди на онзи новия.....  Tired Тя уж го харесваше, но явно видя в негово лице достойна конкуренция в слухтенето, та май го разлюби....  Joy Joy Joy

# 85

Той нали пръстена на Елиф го продаде и купи колието на Бихтер - всъщност какво стана с него? Може да го е продал и да е купил пръстена за Н. Хитрец Laughing

Оф, изпотих се докато ви прочета Crazy

# 86
Не ми харесва пръстена - много невзрачен и евтин ми идва.

Добро утро!

Славенка, Снежка  Hug  bouquet  bouquet
Снощи серията нещо ми седеше като че ли набързо сглобена.

Филма вече заприлича на типична латино сапунка с измислени истории и нелогични решения,колкото да скалъпят серията.

Loca,Бех го изхвърли през прозореца на къщата в яда си,когато Бих заминаваше за НЙ.

# 87
Не ми харесва пръстена - много невзрачен и евтин ми идва.

Филма вече заприлича на типична латино сапунка с измислени истории и нелогични решения,колкото да скалъпят серията.

Сега ще бъде върха ако се окаже, че Бех е незаконнороден син на Аднан,/и ще се жени за сестра си  Crazy  Shocked /, Бихтер си губи паметта, а Арсен страда от неизлечима болест от която ще оздравее изведнъж..............  ooooh!  Mr. Green  Crazy

Joy Joy hahaha

Последна редакция: чт, 14 апр 2011, 09:43 от biskit

# 88
  • София-в сърцата на моите деца
Може след това за е изтичал и да го  е прибрал... JoyТо от него всичко се очаква...Хитър пресметлив егоист.. Peace

# 89
Колието го фърли,гат са  Mr. Greenядоса

Общи условия

Активация на акаунт