Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) ~ 41

• 45 991
  • 716
  •   1
Отговори
# 270
 Как ще изпусне тя милиардера-за нищо не света,ако ще и Трета Световна да започва,тази жена няма спирачки,пълен ужас е,но е полезна за себе си.Четин определено харесва и то много Айнур,но тя като една сериозна и имаща проблеми жена няма да му обърне внимание,от което ще се възползва Фирдевс-ясно се показа,че тя ревнува от Айнур.
 IR65- Блгодаря много   bouquet
  А дали Бех е забравил Бихтер и тя дали е минало-ясно говореше репликата да не отива повече в къщата,той я жадува до лудост  Heart Eyes

# 271
# 272
  • Pleven, Bulgaria
И Бехлюл и Бихтер са забравили дори за страстта си и мислят само за спасяване на кожите.
Колко жалки са и как ли се чувстват фенките на БиБ/ромео и жулиета/,виждайки ,
че НЯМА любов,НЯМА обич,а само СПАСЯВАНЕ  НА  2 ЗАДНИКА
По принцип избягват да конфронтирам други потребители,въпреки че и аз по-харесвам БиН,не бих нарекла тези които харесват БиБ жалки а техните действия с такива думи.Настина те се страхуват от това което може да се случи и гледат да се напад за това което правят за да се спасят,но ако нямаха никакви чувства нямаше да продължават да се срещат и наслаждават един на друг.

# 273
 А дали Бех е забравил Бихтер и тя дали е минало-ясно говореше репликата да не отива повече в къщата,той я жадува до лудост  Heart Eyes
Не е минало, айде стига повтаря едно и също и ти. Разбрахме, не нужно на всеки пост да ни убеждаваш, че се обичат. Знаем. Wink Сори за тона. Hug

# 274
# 275
  Сериите във втори сезон определено са по-динамични от първия,където всичко вървеше доста бавно.Тази вечер ме изненада и Джамиле-каквато и да е тя обича много,страшно много Бешир и разбрала,че той държи безумно на Нихал реши да не го тревожи,спестявайки му новината за годежа.Това може да го направи само много обичащ човек.

А дали Бех е забравил Бихтер и тя дали е минало-ясно говореше репликата да не отива повече в къщата,той я жадува до лудост  Heart Eyes
Не е минало, айде стига повтаря едно и също и ти. Разбрахме, не нужно на всеки пост да ни убеждаваш, че се обичат. Знаем. Wink Сори за тона. Hug
  Снежка,аз  от доста постове не съм казвала,че се обичат,извинявай, но не виждам нищо лошо в това да тълкувам думите на героите,нещо и теб те е прихванало от телевизора. Извинена си   Hug

# 276
И Бехлюл и Бихтер са забравили дори за страстта си и мислят само за спасяване на кожите.
Колко жалки са и как ли се чувстват фенките на БиБ/ромео и жулиета/,виждайки ,
че НЯМА любов,НЯМА обич,а само СПАСЯВАНЕ  НА  2 ЗАДНИКА
По принцип избягват да конфронтирам други потребители,въпреки че и аз по-харесвам БиН,не бих нарекла тези които харесват БиБ жалки а техните действия с такива думи.Настина те се страхуват от това което може да се случи и гледат да се напад за това което правят за да се спасят,но ако нямаха никакви чувства нямаше да продължават да се срещат и наслаждават един на друг.

Жалки са Бихтер и Бехлюл
Бихтер нали ,щеше да бяга?

# 277
 А дали Бех е забравил Бихтер и тя дали е минало-ясно говореше репликата да не отива повече в къщата,той я жадува до лудост  Heart Eyes

Тя си има лимит-12 пъти на ден.
Не успявам да я догоня smile3521

# 278
А Аднан защо така подозрително изгледа Бихтер преди да тръгнат за коктейла? newsm78
За мен погледа му беше многозначен......

Снежка   Hug радвам се да те “видя“   bouquet

# 279
  Бехлюл ,милия ,направо му разказаха играта-първо Бешир със заплахите,после Бихтер с тирадата,която беше жестока и безпощадна,после Хилми,който го отнесе заради всички/затова си изпусна нервите той/,след това Нихал,която с право иска да знае какво става,но и тя се яви като дразнител и накрая Аднан.Е,то да си свръхчовек,ще изгърмиш,да не говорим за наш Бех,пак всичко издържа  Crazy
  Нихал -то няма как другояче да се държи като вижда,че "любимият" й го няма,лошото е,че не търси истинския отговор на въпроса какво става и защо,това само ще й навреди.
  silvia_maria- кой го казва само  ooooh! Защо се заяждаш  с мен?  Определено не съм аз тази,която повтаря едно и също до втръсване,която си копира постовете,когато няма какво ново да каже и която търси кого да засегне,защо не мирясаш вече? Как не вдяваш нито от добър,нито от по-рязък тон,как трябва да ти се каже,че да разбереш?

Последна редакция: чт, 14 апр 2011, 21:33 от charovnica

# 280
Снежка   Hug радвам се да те “видя“   bouquet
И аз. Hug

# 281
Snejka ,  Hug за да бъдеш забелязана , мила , не е необходимо да викаш и крещиш и да повтаряш едно и също до припадък - така не ставаш нито по- забележителен , нито по- убедителен ! А ти си достатъчно забележителна и без подобно поведение ! Peace Това ,че не сме на едно мнение по някои въпроси , не е от значение ! Hug
Чаровница , IR65 ,  Hug Hug Hug!Благодаря ви !  bouquet
Нихал ми хареса в колата , докато пътуваха към бала !Както казах - тя може и да е наивна , но не е глупава и много добре усеща , че това ,което и се предлага , е всичко друго , освен любов ! "Докъде стигна играта на г- жа Фирдевс ! " - браво на нея , абсолютно точна преценка ! И точният въпрос , на който така и не получи отговор - Ти кога се влюби в мен ( че не разбрах !бел на авт. Wink ) ? Кога разбра за чувстава си ? Бехлюл не беше подготвен за тези въпроси , затова и отговорите му бяха ....... ooooh!
А Бихтер ме подразни на приема - Аз поне обичам Аднан! Но , разбирам ,че това са думи на една много наранена жена , която се опитва да нарани поне толкова , колкото и нея я боли !

# 282
Тези хора имат невероятна игра!Как пресъздават ситуациите, как се разбира какво си мислят, когато мълчат или жестикулират...Опасни са.Къванч особено!Колко пъти я смени тази физиономия - в колата към бала, там при разговора с Бихтер, сблъсъка с Хилми, в колата на връщане, в къщата.
За мен от тази серия стана ясно, че любов от негова страна към Нихал все още няма.Не и като от мъж към любима жена.Не можа дори да измисли кога за първи път е започнал да я приема по по-различен начин.Откакто и нейните чувства се били зародили?  newsm78 Вероятно значи я обича почти цял живот  Joy
С Бихтер летят от една емоционална крайност в друга.Но по някакъв начин, въпреки, че си разменят реплики и погледи, които имат за цел да нараняват и дразнят, въпреки, че мислят в момента главно как да се измъкнат чисти от кашата, която се оказва съвсем не толкова голяма тайна, по някакъв начин ги виждам все още като отбор.Има нещо в тях, което ги държи заедно и съвсем не отдавам това на фенството ми(??) към тях или на това, че ми се иска да имат връзка.
Не казвам, че е любов, не казвам, че е обич или страст, но ги виждам много повече заедно, отколкото виждам Бехлюл и Нихал.
Джемиле днес ми напомни на Бихтер.Хем се опита да пощади Бешир от любов, хем после , виждайки музикалната кутия и осъзнавайки пак колко важна е за него Нихал, избухна нечестно и неоправдано.Та това е единственото, което напомня на Бешир за Нихал...Че отгоре на всичкото и не е нейно, а негов подарък към нея.

# 283
  Нихал  каза истини в колата на Бех и той само се чудеше как да се измъкне и долу-горе замаза нещата,преценката й определено беше вярна.А Бех не му завиждам-накрая трябваше да успокоява и Нихал,която никой не трябва да вижда разстроена,защото иначе лошо му се пише   Crazy

# 284
 Бехлюл ,милия ,направо му разказаха играта-първо Бешир със заплахите,после Бихтер с тирадата,която беше жестока и безпощадна,после Хилми,който го отнесе заради всички/затова си изпусна нервите той/,след това Нихал,която с право иска да знае какво става,но и тя се яви като дразнител и накрая Аднан.Е,то да си свръхчовек,ще изгърмиш,да не говорим за наш Бех,пак всичко издържа  Crazy
  Нихал -то няма как другояче да се държи като вижда,че "любимият" й го няма,лошото е,че не търси истинския отговор на въпроса какво става и защо,това само ще й навреди.

Ако си мислиш ,че така се държат жени ,които обичат ?    smile3511
Ако си мислиш ,че мъж  може да обича жена ,която така му говори  ? smile3511

И "желанието" му не е от обич smile3532

Общи условия

Активация на акаунт