Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) ~ 41

• 45 979
  • 716
  •   1
Отговори
# 285
gospojata,  Hug

Чаровница, според мен Бехлюл успокои Нихал не само, за да угоди на някого, а, защото незаслужено си го изкара на нея и осъзна, че тя не му е виновна за нищо.

# 286
По едно време имах чувството , че Бехлюл е в у- ще - 6 кл , втория срок , голямото междучасие ! ooooh! Нихал , Пелин , цялото това подскачане около пръстена , после обажданията на Пелин в колата , реакциите на Нихал - съвсем детински , по повод скандала с Хилми .... Имах усещането , че непрекъснато се пита  "Къде , по дяволите , съм попаднал ?!"

# 287
Бехлюл милия?
Хич не го съжалявам дори,всичко е по негова вина,защото е стръхльо.Защо като видя зора не замина за някъде,да признае,че всичко между него и Нихал са слухове и не иска да участва в тях,а се набута между шамарите? Само той можеше да оправи кашата,а вместо това доразви интригата.
Бихтер правилно му каза - като зет на Аднан ще получи повече облаги от статута на просто племенник.Тук не казвам,че това е била причината да предложи брак,НО в следващите серии ще намери угодното/освен спокойното/ в тази скалъпена връзка.

И тази вечер пак си изми ръцете с Нихала. Хилми я бил обидил.

Да,актьорите във филма са много на ниво.Не знам от коя школа се учат,но са много добри. Апропо,загледах оня ден някакъв филм Мечтатели /може и да бъркам името,сега като се замисля/ - в пъти по-евтин и откъм декори,и откъм хубави актьори и добра игра в сравнение с ЗП. Личи си,че Канал Д са вложили много пари,но и каста е страхотно подбран.Всеки си тежи на мястото и си играе от сърце ролята.

# 288
тази вечер Бихтер ми прозвуча много лицемерноказвайки на Бехлюл-аз поне обичам Аднан.Това ли е любовта и -да му изневери с  племенника му който му е като син ,да реши да го напусне без да му  даде обяснение взимайки обаче от парите му,да не го допуска до себе си доста дълго време използвайки най различни оправдания .винтерес на истината започвам да мисля че Бехлюл е най потърпевш от всички -да Бихтер се самоубива но тя сама реши това ,за Аднан  Нихал и другите живота макар и трудно продължава ,а Бехлюл губи всичко което е имал

# 289
  Много наситена емоционално игра от двамата главни герои-от ревност, присмехулност,мъка,болка до разбиране,прошка и желание за помощ,от другата страна- притеснение,скука,отегчение,болка,лудост,гняв и след това  опит за смирение,търсене на помощ,изкючителни.
  На мен ми направи впечатление и Бех колко отегчен беше,че трябва да съобщават новината на всички,умираше от скука и се чувстваше не на място.

По едно време имах чувството , че Бехлюл е в у- ще - 6 кл , втория срок , голямото междучасие ! ooooh! Нихал , Пелин , цялото това подскачане около пръстена , после обажданията на Пелин в колата , реакциите на Нихал - съвсем детински , по повод скандала с Хилми .... Имах усещането , че непрекъснато се пита  "Къде , по дяволите , съм попаднал ?!"
[/b]
  Много вярно,общо взето сам се навря там.
  Снежка,с риска да те засегна,като го видях как й говореше през зъби  в къщата,защото Мадмоазел беше зад гърба му,далеч не искаше само да й се извини и да я успкои,а поне и от нея да не излезе проблем,това е мнението ми.

# 290
# 291
 Нихал  каза истини в колата на Бех и той само се чудеше как да се измъкне и долу-горе замаза нещата,преценката й определено беше вярна.А Бех не му завиждам-накрая трябваше да успокоява и Нихал,която никой не трябва да вижда разстроена,защото иначе лошо му се пише   Crazy

Съгласна съм изцяло, charovnica! Нихал вече в качеството си на годеница му показа ясно какво го очаква  Joy Joy Joy Глупави въпроси до втръсване, цупене, фръцкане... Приземи се Бехлюл, от едно ниво се свлече няколко надолу. Особено го съжалих, когато двете френдки Них и Пелин решиха да го разхождат по масите да обяснява "...кога всъщност са се зародили чувствата между тях..."
Реши да я успокои някакси, да не я разстройва, че... обаче като му свирна чичо от балкона и забрави и Нихал и всички, зарязвайки я на стълбата недоуспокоена  Crazy

# 292
 Нихал  каза истини в колата на Бех и той само се чудеше как да се измъкне и долу-горе замаза нещата,преценката й определено беше вярна.А Бех не му завиждам-накрая трябваше да успокоява и Нихал,която никой не трябва да вижда разстроена,защото иначе лошо му се пише   Crazy

Съгласна съм изцяло, charovnica! Нихал вече в качеството си на годеница му показа ясно какво го очаква  Joy Joy Joy Глупави въпроси до втръсване, цупене, фръцкане... Приземи се Бехлюл, от едно ниво се свлече няколко надолу. Особено го съжалих, когато двете френдки Них и Пелин решиха да го разхождат по масите да обяснява "...кога всъщност са се зародили чувствата между тях..."
Реши да я успокои някакси, да не я разстройва, че... обаче като му свирна чичо от балкона и забрави и Нихал и всички, зарязвайки я на стълбата недоуспокоена  Crazy
[/b]
  Много вярно  Hug
  Not Approved-права си,че в последствие ще се опита да извлече максимума от връзката-финансово,емоционално и всякак Hug
  Колкото и да  го хулим,на никой в такава ситуация не му би било лесно ,затова и го съжалявам,той е не между чука и наковалнята,ами не знам нежду колко чука и наковални  Peace
  djoleva-Бихтер говореше напук,бъркаше с пръст в раните му и сипваше сол там,искаше и той да страда като нея,това,че обичала Аднан беше само част от желанието й да го накаже,едва ли някой й е повярвал  Peace  Неслучайно накрая се извини,макар и късно.

Последна редакция: чт, 14 апр 2011, 21:55 от charovnica

# 293
Ами той ще се опита пак да си тръгне , но точно тогава Нихал ще падне по стълбите и ще го "спъне " ! Бехлюл наистина има да губи много и като казвам това , нямам предвид изобщо материалното благосъстояние или положение в обществото ! Ще загуби семейството си , а той от това най- много се бои !
Терзийска ,  Heart Eyesблагодаря ти за епизода в картинки , мила ! Подсети ме за нещо с тези снимки - Фирдевс беше със страхотна рокля , ама само аз ли се дразня от комбинацията бяла рокля - черен чоропогащник ? Sick
А и на Бихтер не ми харесаха обувките - изобщо не бяха подходящи за този ретро тоалет , според мен .

# 294
  gospojata-и аз забелязах този ужасен контраст- бяла рокля и черен чорапогащник,как са го допуснали това ,не знам.Бихтер беше като балерина в обувките,като черен лебед-интересно решение.А и нали няма право да носи висок ток,заради катастрофата  Peace

# 295
 Снежка,с риска да те засегна,като го видях как й говореше през зъби  в къщата,защото Мадмоазел беше зад гърба му,далеч не искаше само да й се извини и да я успкои,а поне и от нея да не излезе проблем,това е мнението ми.
Няма такова нещо. Не се засягам, няма и защо. Все пак това е филм. Hug
Но не съм съгласна с теб. Запазвам мнението си.

# 296
Едно невероятно стих. на една прекрасна жена!

# 297
 Снежка  Hug
 IR65- уникално  Hug  bouquet

# 298
МНОГО  Е ВАЖНО

Успя ли в този епизод Бихтер да каже на Бехлюл:

ТИ ОБИЧАШ МЕН

# 299
тази вечер Бихтер ми прозвуча много лицемерноказвайки на Бехлюл-аз поне обичам Аднан.Това ли е любовта и -да му изневери с  племенника му който му е като син ,да реши да го напусне без да му  даде обяснение взимайки обаче от парите му,да не го допуска до себе си доста дълго време използвайки най различни оправдания .винтерес на истината започвам да мисля че Бехлюл е най потърпевш от всички -да Бихтер се самоубива но тя сама реши това ,за Аднан  Нихал и другите живота макар и трудно продължава ,а Бехлюл губи всичко което е имал
  bouquet
Вече си мислех,че само на мен ми проблясват подобни съмнения,но имало и други като моя милост,които ги изказаха Hug

Общи условия

Активация на акаунт