Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) ~ 41

• 46 096
  • 716
  •   1
Отговори
# 390

Силвиа-ама ти в главата на Къванч ли си или какво,защото му знаеш мислите и репликите и с кой какво е имал или би могъл да има? Разбрахме,че за теб в реалния живот Къванч смята Берен за долна и пропаднала жена/което напълно се припокрива с екранния й образ/,а предпочита многократно повече Хазал/която също се припокрива с екранния си образ/,хайде стига толкова,банално стана.
Стига #Crazy -нямаш правомощия да казваш,нали?
Каквото желая да кажа го казвам, smile3521

Защо си мислиш ,че трябва да даваш пояснения ,на мое мнение, ?
Така ли  желаеш да поясняват,допълват и обясняват и твоите мнения-не знаех newsm10

# 391
vesselaa ,  Hug това и моето мнение относно Бешир от самото начало ! Peace По едно време , се бях замислила дали не бъркам в преценката си за него , но  се убеждавам ,че усещането ми не ме е подвело ! Както и по повод на Мадмоазел - не харесвам такива хора !
Някой попита какво го е провокирало Бешир точно тогава да разкрие истината , която знае . Тук своята роля изигра Дениз - тя прати Аднан при Бешир , "изми си ръцете " с него , знаейки ,че той умира - Бешир има да ви каже нещо .... Защо тя нямаше доблестта да му каже , а се скри зад Бешир ?! За да си остане "бяла и добра " в представите на Аднан , да не се омърси , случайно !
След като веднъж си решил , че ще мълчиш , направи го докрай ! А не - понеже аз си отивам от този живот , след мен и потоп !

# 392
Нормалните хора си допълват и доразвиват мненията.........  Tired

"Другите" пишат едни и същи глупости по цял ден!  ooooh!

# 393
gospojata   и аз и аз newsm51 newsm51

# 394
 http://www.youtube.com/watch?v=ao9NGvAdswQ

http://www.youtube.com/watch?v=ao9NGvAdswQ

Ако Бихтер и Бехлюл се бяха срещнали в подходящия момент на подходящото място,щеше да се случи нещо красиво между тях,но ние тогава нямаше да имаме този сериал

Нихал с нейата Пелин ,Бех ще е като госпожата с децата

# 395
    biskit-разби ме,изнамерила си всички емотикони,показващи определена емоция  Joy
   Славена-много е хубаво   bouquet То затова сериалът е толкова успешен,защото показва сблъсъка между любовта  и семейството,нормите и морала.

Последна редакция: пт, 15 апр 2011, 11:13 от charovnica

# 396
# 397
Не съм била никога фенка на Бихтер,още от самото начало не ми допадна с поведението си нито кам майка си,нито към сестра си пък камо ли към Аднан.Между другото добро попадение беше сватбата и - хем да бъде с/у майка си хем и да подсигури покрив над главата си ,защото и двете оставаха на улицата.Попадна в дом с възпитани и хора на доста добро положение,но хайде сега да си въртим опашлето и със племенника на Аднан.Любов,любов но това вече се обърна на бойно поле м/у тях,като не могат един без друг да хващат пътя и да освободят хората от тяхното досадно присъствие,да ама паричките на "чичко паричко" ги няма,трудно се живее с една гола любов като тяхната.При аборта и останах очудена,защото една здраво мислеща жена никога не би посегнала на живота на дори нероденото си дете и то без знанието на съпруга си.Коя от нас би го направила ей така с лека ръка.Затова че перфектно си играе ролята никога не съм го оспорвала,но каква красота има дори във външността и - дори и прислугата изглежда по добре от нея,като излезне от банята без грим е като порскубана кокошка,само дрехите и гримът и горе-долу успяват да прикрият донякъде прелестите и.За Нихал вече мога да кажа че има невероятно излъчване,интелект и възпитание.Това е моето мнение и на който не му харесва просто не ме занимавайте.

О,ще те занимавам и още как.  HugБраво страхотно мнение.  bouquet

# 398
  • Бургас
Аз пък си мисля, че като виждам едно мнение, което не ми допада и не се развива...не му обръщам внимание. Не се чувствам длъжна всеки път да казвам на автора какъв е и какво трябва да прави.

Ролята на Аднан става все по-дървена. Като статист е вече, даже декор. Сюлейман има повече влияние в този филм на действието.  Rolling Eyes

# 399
Благодаря ви за линка момичета....сервирах си кафе и ще си го зяпам с кеф Crazy  bouquet Heart Eyes

# 400
  Сесана-ето тук вече сме на едно мнение,още вчера аз също казах,че Аднан за мен вече е като част от декора,просто се обезличи съвсем.Разбирам,че не трябва да знае ,за да има филм,но можеше да не е чак толкова заспал.Следващата недомислица е,че той нито ведъж,подчертавам дебело,нито веднъж не говори с дъщеря си за Бехлюл,а те взеха,че се сгодиха.Ако се случва нещо толкова сериозно с детето ми  много по-отдавна да съм разбрала какво става с него,какво изпитва,какво мисли и очаква.Пък той-вятър го вее на бяла кобила.

# 401
vesselaa ,  Hug това и моето мнение относно Бешир от самото начало ! Peace По едно време , се бях замислила дали не бъркам в преценката си за него , но  се убеждавам ,че усещането ми не ме е подвело ! Както и по повод на Мадмоазел - не харесвам такива хора !
Някой попита какво го е провокирало Бешир точно тогава да разкрие истината , която знае . Тук своята роля изигра Дениз - тя прати Аднан при Бешир , "изми си ръцете " с него , знаейки ,че той умира - Бешир има да ви каже нещо .... Защо тя нямаше доблестта да му каже , а се скри зад Бешир ?! За да си остане "бяла и добра " в представите на Аднан , да не се омърси , случайно !
След като веднъж си решил , че ще мълчиш , направи го докрай ! А не - понеже аз си отивам от този живот , след мен и потоп !

Мадмоазел не знаеше нищо от Бешир.
Тя само предполагаше за някакви отношения между БиБ.
Говори за това с Бехлюл ,но той и каза ,че ДА имали са ,
но те са били преди Бихтер да се омъжи за Аднан.
Бешир пожела да говори с Аднан и мадмоазел го закара
Бешир разказа всичко,защото Бехлюл наруши обещанието си да не се среща с Бихтер,а
Джамиле и мадмоазел му казаха ,че БиБ се срещнаха в гората ден преди сватбата

Имам чувството ,че повечето са гледали пантомима ,а не филм #Crazy

Последна редакция: пт, 15 апр 2011, 11:44 от silvia_maria

# 402
Ролята на Аднан става все по-дървена. Като статист е вече, даже декор. Сюлейман има повече влияние в този филм на действието.  Rolling Eyes

Абсолютно вярно ! Ако беше третото борче в ляво , по щеше да се забелязва ! Peace
Голямо недоразумение - може ли един уважаван бизнесмен , управляващ империя , да не знае какво се случва в собствения му дом ! И не само не знае , ами и нехае ! ooooh!

# 403
Знам ,че не се чува , затова-    ruporuu  Може ли да ни оставиш да го изгледаме и след време да коментираме..............

# 404
   Аднан е направо като случайно попаднал в къщата си,нищо отникъде не му е ясно и кой каквото му каже,сляпо вярва. #Crazy

Общи условия

Активация на акаунт