Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) ~ 41

• 46 074
  • 716
  •   1
Отговори
# 405
  • Бургас
Ролята на Аднан става все по-дървена. Като статист е вече, даже декор. Сюлейман има повече влияние в този филм на действието.  Rolling Eyes

Абсолютно вярно ! Ако беше третото борче в ляво , по щеше да се забелязва ! Peace
Голямо недоразумение - може ли един уважаван бизнесмен , управляващ империя , да не знае какво се случва в собствения му дом ! И не само не знае , ами и нехае ! ooooh!
Той си е делегирал семейството на Дениз и персонала. Затова няма представа какво става. Реално майката върши повече за къщата. В тази роля е Дениз. До някъде съм склонна да го разбера. Но никога не съм приемала семейството така. Колкото майката е родител, толкова и бащата. И двамата трябва да знаят какво става. Но е факт, че много семейства са така.

# 406
  А,не,не съм съгласна,той има проблеми с жена си,на които общо взето не търси причината,съвсем вече не си говорят с нея,освен ако не трябва тя да му замаже очите и да му даде наставления.Майката в случая не е Дениз,защото нито е женен за нея,нито е майка наистина,нито има думата като такава.Разбирам,че е поверил децата на нея,но в тази къща не са само те.Бех не го търси за нищо-нито къде ходи,нито какво прави,с кого и т.н. пък ще се жени за дъщеря му или се предполага,че ще имат връзка  Shocked Нещата са нереални отвсякъде. За мен той все едно не живее там,а е временно пребиваващ-грижи се за прехраната им и оттам нанатък го няма,прекалено нереалистично.

Последна редакция: пт, 15 апр 2011, 12:29 от charovnica

# 407
За съжаление и моите наблюдения са такива !Мъжете в семейството смятат ,че единственият им приоритет , е да осигуряват финансовата стабилност и просперитет. А ролята на бащата е много важна - той е човекът , който поставя границите , определя правилата и следи за тяхното спазване !Мъжкият модел на поведение е важен , както за момчетата , така и за момичетата . Жалкото е , че все по- малко мъже го разбират !

# 408
изчетох ви и с много от мненията и погледа върху събитията и действията или бездействието на героите съм съгласна с Вас Heart EyesБех е пресиран отвсякъде,а и уплашен от разкритие.
   много са ми интересни двамата:Бех и Бих-изненадани,че са разкрити от няколко човека Mr. Green Mr. GreenИмам си едно изречение за подобни случаи:ЛЮБОВ И БРЕМЕННОСТ НЕ МОГАТ ДА ОСТАНАТ СКРИТИ Mr. Green Mr. Green #Crazy #Crazy

# 409
  • Stara Zagora, Bulgaria
Серията от снощи,къде може да се гледа?

# 410
За съжаление и моите наблюдения са такива !Мъжете в семейството смятат ,че единственият им приоритет , е да осигуряват финансовата стабилност и просперитет. А ролята на бащата е много важна - той е човекът , който поставя границите , определя правилата и следи за тяхното спазване !Мъжкият модел на поведение е важен , както за момчетата , така и за момичетата . Жалкото е , че все по- малко мъже го разбират !
 Според мен зависи от разбиранията на всеки човек за семейство и това какво е видял в собственото си такова/като дете/.По принцип мъжете са си егоисти и предпочитат  да не си нарушват спокойствието.

# 411

Аднан-да!Но повечето и това не правят!  Peace

# 412
# 413
]
Вземи се спри вече!  Tired

hahahaТи май си нямаш свои мнения и си се взела за падар
Аз нямам против да ме репликираш всеки път
 newsm10

# 414
  • Бургас
 А,не,не съм съгласна,той има проблеми с жена си,на които общо взето не търси причината,съвсем вече не си говорят с нея,освен ако не трябва тя да му замаже очите и да му даде наставления.Майката в случая не е Дениз,защото нито е женен за нея,нито е майка наистина.Разбирам,че е поверил децата на нея,но в тази къща не са само те.Бех не го търси за нищо-нито къде ходи,нито какво прави,с кого и т.н. пък ще се жени за дъщеря му или се предполага,че ще имат връзка  Shocked Нещата са нереални отвсякъде. За мен той все едно не живее там,а е временно пребиваващ-грижи се за прехраната им и оттам нанатък го няма,прекалено нереалистично.
Дениз реално е поела ролята на майка. И Аднан няма претенции към нея. Нито има към Бихтер. Той нито веднъж не е направил проблем, че тя не се държи като майка, защото вече това прави Дениз. Бехлюл няма причина да го търси и да му обяснява къде ходи. Той не е малко дете.
За да бъдеш майка, няма нужда да си женена за бащата, нито да си родила децата. Майката се грижи за децата и тяхното добруване. Нито едното от горните обаче няма да те направи майка. Нито брака с бащата, нито раждането. Може да си родила 10 деца и да не си майка на нито едно от тях.
Аднан е точно от онези бащи, които просто не приемат ролята на баща като повече от просперитет, финанси, положение. Въпреки, че играе с Бюлент и говори с Нихал. Но възпитанието не е само това, нито родителството. Голяма част от мъжете обаче припознават бащата точно като Аднан. Осигуряват храната, добруването - материално и до там. Мама гушка, мама говори, мама гледа. А тати...той е на работа.

# 415
Зависи , разбира се и от това , в какво семейство си израснал и какви модели на поведение следваш ! Но днес тези функции ( родителските ) , са  все повече социално детерминирани !

# 416
Аз пък си мисля, че като виждам едно мнение, което не ми допада и не се развива...не му обръщам внимание. Не се чувствам длъжна всеки път да казвам на автора какъв е и какво трябва да прави.
Точно така.    bouquet

А Аднан не забелязва, защото такъв е сценарият. Иначе сериалът щеше да приключи много по-рано.
А екипът, който реализира филма, умело е поставил в центъра Берен и Къванч, защото са популярни за момента и вдигат рейтинга, а оттам пълнят джоба на сценаристи и режисьори. Ако Берен играеше ролята на Нихал, Бехлюл щеше да се влюби в нея. Няма нищо за чудене - това е.

# 417
  Sesana-разбира се,че ражднето и брака не те правят майка,съгласна съм. Дениз е приела ролята да се грижи за децата и да им е като майка.Но това поведение на майка и баща ,за мен се случват в рамките на едно семейство,а не с разширение от още един човек.Освен това тези два модела не включват само родителството,но и грижата за връзката между тях двамата,отношенията помежду им,като по този начин дават пример на децата си.Ето от тази гледна точка аз не мога да нерека Дениз майка.Още повече,че като истинска такава тя щеше да каже опасенията си относно този брак и защо,но просто не може да го направи,защото мястото,което заема в този дом е друго и не й позволява. Доколкото семейството се гради от двама души,Дениз и Аднан не са такова,оттам и ролята ,която тя е приела е дотолкова да се грижи децата да са добре,но няма думата за истински важните и сериозни решения в техния живот,а това е една от най-важните роли на майката.
  Относно Бехлюл-не търси никаква отговорност от него и си мисля,че никой родител не би трябвало да е чак толкова нехаен.Той не е малко дете,но изчезва с дни без обяснения къде е и т.н.Това е меко казано странно,още повече,че очакваш връзка между този човек и дъщеря ти.

Последна редакция: пт, 15 апр 2011, 12:22 от charovnica

# 418

А екипът, който реализира филма, умело е поставил в центъра Берен и Къванч, защото са популярни за момента и вдигат рейтинга, а оттам пълнят джоба на сценаристи и режисьори. Ако Берен играеше ролята на Нихал, Бехлюл щеше да се влюби в нея. Няма нищо за чудене - това е.
newsm10

Така излиза ,че Бехлюл е най -моногамния #Crazy мъж на света.
По сценарий първо се влюбва в Бихтер
След това я разлюбва
Накрая  се влюбва в Нихал ,но не може да се отърве от Бихтер

# 419

Общи условия

Активация на акаунт