Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) ~ 41

• 45 981
  • 716
  •   1
Отговори
# 480
 Нередното е,че един племенник предава чичо си,който му е повече от баща и една жена тръгва със сина на мъжа си,това е нередното,а не онова,което изпитват,а именно любовта. И е забранена,защото нямат право да съсипят семейството си,заради себе си.
 Peace

Е да, "нередното" е не самата любов -сама за себе си, а това, което причиняват чрез нея........   Thinking

Даже и Бешир и Бехлюл да се обичаха, пак не е забрананено. Ню ейдж жена съм явно.  Laughing

Shocked

Joy Joy Joy hahaha hahaha Разсмя ме от сърце!

# 481
Защо да е забранена любовта на Бехлюл и Бихтер?

Сесана,според мен се визира времето и нравите когато е писана книгата,ако не ме лъже паметта е края на 19 или началото на 20 век.А тогава за тур общество,а и не само такъв вид любов е забранена.На фона на днешната действителност,звучи малко неестествено,но за мен това е любовта межди Бих и бех и произтичащите от това събития

Бехлюл-Ромео #Crazy
Бихтер-Жулиета  newsm78

silvia_maria ,продължавай да твориш Wink

# 482
  • до една звездичка
Даже и Бешир и Бехлюл да се обичаха, пак не е забрананено.

Даже е модерно. Flutter
Култово, представям си само картинката ...

# 483

"Луд умора нЕмаааааааааа........ " Crazy Crazy Crazy

# 484
    Според мен няма нищо неестествено в това да е  повече от ясно,че е нередно да се изневерява,още повече пък с изключително близък член на семейството- няма значение дали преди сто,двеста или повече години или след още толкова пак ще бъде забранено и неприемливо,защото оказва се,семейството,връзките,благодарността,чувството за дълг и чест превъзхождат поривите на сърцето на отделния човек.
  Това обаче не ме кара да не разбирам и виждам чувствата на двамата,просто всичко се превъща в мъчение,поради обстоятелствата,които заобикалят тази любов.

Последна редакция: пт, 15 апр 2011, 15:30 от charovnica

# 485

"Луд умора нЕмаааааааааа........ " Crazy Crazy Crazy

Много хубава българска поговорка!!!!!!   bouquet

# 486

-Бешир...

-Кажи слънчо

Б&Б новата светска двойка на 2011

# 487
  • БГ
Даже и Бешир и Бехлюл да се обичаха, пак не е забрананено.
Даже е модерно. Flutter
Култово, представям си само картинката ...

О-о-о това представление и на мен ми се гледа! hahaha hahaha hahaha

# 488
Чаровница-има морал, ама при хората със задръжки-,а я ги виж-Б и Б-безсрамници,леки от всякъде, хора без морал............   Crossing Arms
Даже и извън снимачната площадка продължават!!!!  ooooh!
В Истанбул нямат ли нравствена полиция, бре..............???  Mr. Green

"Луд умора нЕмаааааааааа........ " Crazy Crazy Crazy

Много хубава българска поговорка!!!!!!   bouquet

И много актуална!!!  Peace

# 489
  Славена,разсмя ме от сърце  Hug Ако спретнеш още някое колажче на новата светска двойка направо ще дадеш нов развой на събитията  Crazy
   biskit-така ще да е то,без съмнение  Laughing

# 490
  • Бургас
Славена, този път съм се смяла с глас в офиса.   bouquet Благодаря.

# 491
Нееееееее, снимката на Славена беше култова!!!

rotfImao rotfImao rotfImao rotfImbo rotfImbo hug

# 492
     Представяте ли си Къванч да го накарат да играе гей-  това вече е повече от предизвикателство.Ако са му омръзнали да го преследват жени,да ги смени с мъже  Crazy

Последна редакция: пт, 15 апр 2011, 15:52 от charovnica

# 493
 Joy Joy. Гей ще му отива - ще бъде момичето във връзката Joy Пък и проявява женски черти, никога не знае какво иска, но го иска на момента

Последна редакция: пт, 15 апр 2011, 15:51 от loca

# 494

-Хм,така като се замисля по сериозно...Първо бях аз,после Нихал,а и преди това Елиф,Пейкер...Защо сега Бехлюл се ориентира към Бешир...Май ще се окажат прави онези капацитети,които твърдят ,че мъжката любов е най истинската...Какви мисли ме налегнаха.... ама аз това го сънувах

Общи условия

Активация на акаунт