Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) ~ 41

• 45 963
  • 716
  •   1
Отговори
# 510
  • Асеновград
Момичета, искам да ви попитам нещо, че тогава не гледах още филма,а ми стана много любопитно- Бихтер защо всъщност е направила аборт и кой е бил бащата ?  Hug

А Къванч много го харесвам и аз, но като е с брада и такава коса бухнала ми е много странен  newsm78 А като му е отворено лицето  направо ми е друг човек  Laughing

# 511
Terziiska,гледам активно ни предлагаш снимки 'зад сцената'.Да си жива и здрава  bouquet
А реклам.клипчета говори ли са вече или са на фаза монтаж? Не мога да се ориентирам от коя дата са снимките.

Снимките може би са от днес или вчера Довечера рекламата тръгва по турските телевизии /това си преведох с гугъла/

Пуснаха само 6 секунди реклама без Къванч защото рекламата ще се снима май и другата седмица

# 512
  • на пистата
момичета,колко серии още остават.вижда ли му се края

# 513
Момичета, искам да ви попитам нещо, че тогава не гледах още филма,а ми стана много любопитно- Бихтер защо всъщност е направила аборт и кой е бил бащата ?  Hug

А Къванч много го харесвам и аз, но като е с брада и такава коса бухнала ми е много странен  newsm78 А като му е отворено лицето  направо ми е друг човек  Laughing
В началото - защото не е готова за това(според нея). Аднан. newsm78

В края - защото бащата не е готов за това(пак според нея). Бехлюл. newsm78

# 514
Ех, защо всеки пък Бех търси погледа на Бихтер? Нихал  направо е за съжаление. А как искрено се радва  милата Cry

# 515
Каква игра!
Заклевам ви се, разплакаха ме тези хора  Cry

# 516
Краят наистина беше много трогателен...

# 517
Краят наистина беше много трогателен...

Нали, чак да ти стане мъчно за двамата грешници... Sad

# 518
МНОГО МОЛЯ,ако някой знае коя е песента от  края на епизода,когато всички танцуваха,нека пише тук.Ще съм много благодарна!

И подкрепям постовете,че играта е чудесна на актьорите.Неверояно.Очите на Нихал светят от щастие,а тези на Бих от мъка и болка,сякаш губи най-ценното в живота си. А Бех се разкъсва между обета към Них и погледите на Бих.

# 519
Каква игра!
Заклевам ви се, разплакаха ме тези хора  Cry
 Не само теб,не само...
  Въпреки годежа и цялата суетня тама бяха само те двамата,останалите бяха само фон,на който се разиграва тяхната лична драма и трагедия,болката им ,тя бяха в свой свят и никой друг не съществуваше за тях.Бех се разкъсваше само от мъка,нито Нихал виждаше ,нито нещо друго,освен Бихтер.А тя като притвори очи накрая сякаш си представяше,че е в ръцете му,поне мечтите никой не може да им отнеме.

# 520
Нихал си има приказката с Принца
Бихтер-страданието
Бехлюл "страстта и любовта "на Принцесата си,платил цената на греховното си увлечение
Фердито своя милионер
Аднан заблуден тотално

Но края на епизода бе трогателен.Заслужава ли си всичко да се плати такава цена...

# 521
  Заслужава ли Любовта тази цена? За всеки отговорът е различен...

# 522

Въпреки годежа и цялата суетня тама бяха само те двамата,останалите бяха само фон,на който се разиграва тяхната лична драма и трагедия,болката им ,тя бяха в свой свят и никой друг не съществуваше за тях.Бех се разкъсваше само от мъка,нито Нихал виждаше ,нито нещо друго,освен Бихтер.А тя като притвори очи накрая сякаш си представяше,че е в ръцете му,поне мечтите никой не може да им отнеме.

Абсолютно!Всичко останало беше фон.И то така контрастен - сияещата Нихал, усмихнатия и нищо не подозиращ(както винаги) Аднан.А Бехлюл и Бихтер също толкова еднакви, но в другата крайност.
Още от сцената в стаята на Бехлюл се трогнах.Как се гледаха, как едвам се сдържаха и провокираха с поглед и докосвания.И когато Нихал слагаше пръстена на Бехлюл с каква радостна усмивка каза: вижте го как се вълнува, чак трепери...

# 523
Много силна серия беше, отново страхотна игра на актьорите. А Бихтер и Бех какви погледи си хвърляха, направо се разчувствах и аз. Sad А Аднан все по-заблуден става, сякаш изобщо не забелязва че жена му е тъжна и страда.

# 524

Общи условия

Активация на акаунт