Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 85-та тема

• 151 221
  • 733
  •   1
Отговори
# 60
Разногледа ставам в тази тема Crazy
Понеже отдавна не съм се записвала:
крем супа от коприва

# 61
от малко скромно днес, закусихме кроасани бяхме много щастливи с малкото

направих си панирани ябълки по рецепта на манджула - страхотни са- ако си позволявате такива сладости наистина си заслужава

панирани ябълки със захарен сироп

P.S Simple Smile тези са на моя близка приятелка, която също ще пуска рецепти в блога-сайт и аз не знам в какво се превърна дехахаххахах
черни питки с маслини

Последна редакция: пт, 15 апр 2011, 17:24 от lux

# 62
  • Русе/София
http://media.snimka.bg/8094/022442965.jpg?r=0
Срамежлива чушка

# 63
Веси-нн, благодаря ти, твоите снимки винаги ме усмихват  и всеки път изненадвам на украсите ти   bouquet
Зорница, много вкусно у вас   bouquet
Бенита, браво на мъж ти, не му секвай мерака като му обясняваш за чинията  Wink  Ония че главни, та цапат и бъркат, та се късат  ooooh!
Felicidad, страхотна снимка на любима супа   bouquet
miriams28, Madla, мъъънико ви завиждам, че си имате тортички у вас  Hug
а заради Петя и Меганс утре ще трябва леща да готвя, че май наистина не съ отдавна  Rolling Eyes   bouquet
Гуинет, много добре изглежда този пудинг   bouquet

Момичета, подхванали сте яйцата от преди Великден май  Wink

# 64
  • от точка К до точка С и обратно
Лабрекс, vesi-nn,  благодаря ви, тя с радва много, когато я похвалите!
пеп-4о, Зорница, Лукс, Луча, благодаря и на вас, момичета, много сте мили!  bouquet
Зорница, Веси нн, Фелисидад, чудесни и красиво поднесени предложения!  bouquet

На мен вчера ми остана една риба и затова днес

един мнооого вкусен рибен пай с картофи и сметана

и салата/гарнитура от зелен фасул с чесън, джинджифил и сусам

Хубава вечер и почивни дни!

# 65
  • Австрия
adoration_

Здравейте,

браво на всички трудолюбиви пчелички.
   smile3501

Ето с това се занимавах днес.

Сигурно ще ви се сторя много любопитстваща, но не е ли рано за боядисване на яйца? Simple Smile

Съжалявам, че съм малко извън темата! Simple Smile

Нудел,много ти са хубави козунаците!Много рано си боядисала яйцата !

ами заради децата боядисвам вече яйца. Тук при нас отдвна се продават. Аз си купих боя , която е в капсули и като боядисвам слагам ръкавици , капвам десетина капки в ръцете си, взимам и го въртя в  и така то се боядисва. Боята мога да ползвам и друг път. Така боядисам 5-6 яйца и като свършат пак. Не спазваме традицията.

мн.добре си ме разбрала    Децата стават през май на 5год. Тук всички се подготвят за Великден, навсякъде има декорации, бои за яйца, боядисани яйца, всякакви шок.изделия на тема Великден и децата се радват. Защо да им отнемам тази радост?

adoration_,

мисля, че сте доволна от отговора. Ако мислите, че това е грях, не сте длъжна да боядисвате вашите сега. Вярата на човека е в сърцето а не в закона.

# 66
С много голямо закъснение и най-сърдечни пожелания искам да честитя личните празници на дъщерята на Дитсан,на Лина дм и съпруга й,на дъщеричката на Ванилла и на Вени!!!  bouquet

PSM+,съжалявам,че не се е получил идеален козунака в машината,препекъл се е,както и при мен/ама не чак толкова де/,защото просто печенето му е дошло в повече.За съжаление,когато отгоре коричката не подсказва,че козунакът вече прегаря отстрани,може би единственото полезно би било преди последните 15 мин. от печенето да се следи,да се помирисва даже,и ако се установи,че е достатъчно изпечен просто да се спре машината.Може да го боднеш с по-дълъг дървен шиш,за да си сигурна,че вътре е изпечен.Дядо Хаджи винаги е подчертавал,че не трябва да имаме 100% доверие на машините,все пак това е програма,а човек може най-добре да следи процесите на втасване и печене и да ги коригира,ако се наложи.За втасването-зависи от маята.Аз използвам само Юва-много по-бърза е от другите и съм доволна от  обема на печивата.Даже и сухата Юва е перфектна.Но все пак трябва да й свикнеш да я дозираш.
Виждам обаче,че във фурната козунакът е станал страхотен,много ми е драго,браво! Hug Peace

Аз се отчитам с меню по идеи на Мина  Heart Eyes  Hug !

пролетна салата с ягоди и авокадо

и филе миньон с картофки с естрагон

Приятни почивни дни на всички! Peace

# 67
  • Пловдив

adoration_,

мисля, че си доволна от отговора. Ако мислите, че това е грях, не сте длъжни да боядисвате вашите сега. Вярата на човека е в сърцето а не в закона.

Аз просто попитах. Не мога да разбера защо приемате всеки въпрос като заяждане?!
Вярно, че въпросът ми не бе съвсем на място, но реших, че може информацията ми за Католическия и Православния Великден (че съвпадат) да не е вярна...
Предлагам да запазим добрия тон (не че съм го нарушавала)! Естествено, че е по-добре децата да са щастливи! Wink
Не става въпрос за закон, просто се интересувах. Съжалявам, ако си се почувствала упрекната или засегната!

П.П. Извинявам се на всички кулинарки за нахлуването в темата! Simple Smile Надявам се, че не ми се сърдите:)

# 68
  • Кърджали
Страхотни кулинари сте момичета и момчета.От доста време ви следя, но не смеех да се включвам с мойте скромни предложения.Ето едни  картофени кюфтета, който не ми се разпаднаха.
Дано размера на снимката е ок

# 69
Вълшебни кулинарки, правил ли е някой от вас козунак от брашното на София мел  "ОЛА"? По коя рецепта трябва да се прави, имайки предвид, че го водят вид готова смес?

# 70
  • Габрово / но е чистокръвна старозагорка/

а заради Петя и Меганс утре ще трябва леща да готвя, че май наистина не съм отдавна  Rolling Eyes   bouquet

Пепи, недей си губи времето да готвиш  лещичка..... Joy   Joy hahaha hahaha 
аз имам още, да ти пратя ли.... Mr. Green    tooth    tooth....разполагам с количества..... Hug

Добре дошли на Дорка и gala girl    bouquet   bouquet

Бени, Гуинет, Лабрекс, Елексир, Меганс, Пеп-4о, nudel33, Pety, Madla, lux,  при вас всичко е чудесно, вкусно, красиво !  newsm51

Гуинет специални поздрави за малката кулинарка, салатката е сууууупперрр! smile3521

от мен едно пиУенце с ориз                                             сладкишче с последните сини сливи

до утре на същото място       newsm47

# 71
 delicate ,
баницата със спанак как я правиш?

merydit,
солените ролца от палачинки с каква плънка са?

# 72

а заради Петя и Меганс утре ще трябва леща да готвя, че май наистина не съм отдавна  Rolling Eyes   bouquet

Пепи, недей си губи времето да готвиш  лещичка..... Joy   Joy hahaha hahaha 
аз имам още, да ти пратя ли.... Mr. Green    tooth    tooth....разполагам с количества..... Hug

newsm53 newsm53 ама от онази, дето ползваш на подправка, нали  smile3533

еликсирче, много ти харесвам и салатката и основното   bouquet

# 73

Ееех, пак много вкусно и красиво в тая темичка! Crazy  bouquet  chef

tutulina, суаткишчето ти ми напомни да проверя дали пък не ми е останало някое пликче със сини сливи фъф фризера? Много вкусно изглежда и сигурно е, че не само изглежда. Heart Eyes  bouquet
gala_girl, добре дошлла! Апетитни кюфтенца!  bouquet
еликсир, и ти си голяма подстрекателка с тия вкусотии в чинии! Crazy  bouquet
На Гуинет ми се прииска да и свия гарнитурката! Heart Eyes  bouquet
lux, много привлекателни панираните ябълки! Heart Eyes  bouquet
Felicidad пък какви снимки е сложилааа! Crazy  bouquet  chef
Madla, ще погледна рецептата на тортичката, обичам желета!  bouquet
дорка, добре дошла и ти, включвай се без да се притесняваш!  bouquet

Вкъщи бях на мъжка вечеря (приготвена от половинката) - лапад със сирене на фурна ала Звездев по рецептата му за спанак на фурна, панирана копривка, много я обичам, и десерта от мен - втори кекс с извара, кафе и уиски днес, че конякът свърши, а и вчерашният кекс свърши. Embarassed

# 74
и колко коняк се слага в този кекс  smile3506

Общи условия

Активация на акаунт