Бихте ли..?

• 15 585
  • 142
  •   1
Отговори
# 75
Да ! Времето е без значение.

# 76
Да и да, бих го направила, и съм го правила!  bowuu
 Всъщност моята връзка беше 5 годишна, бях зависима във всяко отношение / и емоционално и морално и финансово /. Това беше едно от най-трудните решения в живота ми, но сега съм безумно щастлива, че го направих. От тогава минаха 6 години, но си спомням, туптящото сърце и вината и горчивината, изобщо помня колко беше болно всичко. Човека с който живеех цели 5 години скоро след това почина, но аз бях влюбена в момче което познавах близо месец. Искам тук да уточня, че дори и да не бях влюбена пак щях да постъпя така, но просто имах един допълнителен импулс. Иначе казано ние с това момче не можахме да просъществуваме като двойка, но не това е най-важното... а това, че поемаш по друг път и искаш да бъдеш себе си.

Искам само да уточня, че това съвсем не означава, че казвам на Ариел да постъпи така. Мила Ариел, решението е в теб самата, дай шанс на сърцето си да ти покаже пътя.  bouquet

# 77
  • Шумен
Аз бих рискувала, щом се е стигнало до момента да се заглеждам по друг старата връзка вече е изчерпана дори и да не си го признаваме. За семейство и деца с настоящия ми партньор заговорихме на третата ни среща, по-точно той ме попита дали ще се омъжа за него и колко деца искам  Rolling Eyes Всеки сам преценява за себе си, аз преди 5 години приех предизвикателството и последвах сърцето си да съм с мъжа ми само след 4-5 срещи в рамките на 3 месеца преместих се в неговия град и заживяхме заедно на квартира  Simple Smile

# 78
НЕ!

Аз не бъркам  пролетните хормони с обичта и любовта към партньора. Сигурно и на него му се е случило да му "препуска" сърцето по някоя кака, да речем. Само че не е пуснал тема. Laughing

Обаче.
Ние сме си попреминали етапите, дете, брак, общи мисли, това-онова, таааа, такива двумесечни тупкания на сърцето, що да не. Laughing

# 79
Да бе, аз винаги съм се замисляла - как има хора, които след брака - престават да чувстват пориви  Thinking Някак не си представям да се оперирам от чувства. Как изведнъж спираш...Не си представям, че за 30-40 годишен брак - няма да има странични емоции. Може и да стане, ама по-скоро не ми се вярва.

# 80
Да бе, аз винаги съм се замисляла - как има хора, които след брака - престават да чувстват пориви  Thinking Някак не си представям да се оперирам от чувства. Как изведнъж спираш...Не си представям, че за 30-40 годишен брак - няма да има странични емоции. Може и да стане, ама по-скоро не ми се вярва.

Зависи кой какво влага в думата порив и до колко е склонен да им се поддава. Ако става за въпрос, аз като видя нещо на витрината на магазин такива пориви ми идват, че....  Laughing
А това, че някой ти направил комплимент и ти си се усмихнала, за мен не е никакъв порив.За да изпитам нещо към някого ми е нужно време, за да го допусна до себе си и да имам желанието да се наслаждавам на някакъв вид емоция.Без прекарано време на близост, хората трудно ме вълнуват.Така, че си е до човек, а не до операции.

# 81
Хубаво де - каква ще да е тая близост, която ти трябва - за да се появи някакво желание у теб например   Thinking

# 82
Хубаво де - каква ще да е тая близост, която ти трябва - за да се появи някакво желание у теб например   Thinking

Именно, много трудно ми се появява желание да допусна някого до себе си, за да изпитам близост, та от там нататък въпросния човек да ме вълнува.Не съм заобиколена от куп хора, които само като ги видя или ми се усмихнат и да тръгнат едни пориви едни желания.Не изпитвам чувства към хората просто така.От приятен разговор, до порив за мен разликата е от земята до небето и зависи от куп действия, за които сама мога да взема решение дали да дам шанс или не. Най просто казано, колкото и да съм харесвала някой мъж през живота си, никога не съм се влюбвала преди секса. Тогава ми се появяват емоциите наречени чувства, ако изобщо се появят. В повечето случаи дори и тогава не са се. Надявам се да си придобила представа, че хората са просто различни и се извинявам на авторката за отклонението в темата и, която е за друго.

# 83
Хубаво е, че вярваш, че можеш да владееш чувствата си. Но пък е гадно, че не си срещала такава трпъка - при която още на първите м инути да пожелаеш някого, ммм, много е разтърсващо  Peace

# 84
Хубаво е, че вярваш, че можеш да владееш чувствата си. Но пък е гадно, че не си срещала такава трпъка - при която още на първите м инути да пожелаеш някого, ммм, много е разтърсващо  Peace
Аз не вярвам, че ги владея. Просто казвам,че много трудно някой ме вълнува.Тези разтърсванки, за които говориш съм ги минала още в пубертета, та не ми е никак гадно.Няма защо да ме съжаляваш.  Peace

# 85
Авторката, накъде се ориентира?

# 86
Аз не вярвам, че ги владея. Просто казвам,че много трудно някой ме вълнува.Тези разтърсванки, за които говориш съм ги минала още в пубертета, та не ми е никак гадно.Няма защо да ме съжаляваш.  Peace

Именно. Можеш да твърдиш, че си сигурна как ти трябва много повече - за да се влюбиш или поискаш някого, да те привлече като магнит още в първите минути- само тогава, когато не ти се е случвало. И въобще пък не сравнявам пубертета с кипящите хормони, когато не знаеш пишка ли ти се или ти се ака - с усещанията на една жена.

# 87
... с усещанията на една жена.
Едно е сигурно, усещанията ми за жена са различни от твоите, така, че не коментирай кое е гадно и кое не. Не можеш да знаеш за какво съм изпитала, нали? Кое е по разтърсващо и кое не.
Прекалено много изхождаш от себе си, когато разсъждаваш за други хора. За това и написах вметката. "Не си представям ...." - не е и нужно да си представяш нещо за някой друг.Защото толкова много неща, които не си представяме в крайна сметка се случват на някого.  Simple Smile

# 88
За теб и дума не обелвам - не случайно те попитах - какво ти трябва, за да ти дойде желанието. Говоря само за себе си и от личен опит. И казвам моето мнение.
Ти, разбира се - се хвана за "усещане на жена". Ама никак дори не схвана идеята - че желанието в пубертета и това в зряла възраст - е коренно различно и не може да се сравнява - според мен. Не говорех въобще за теб в случая.

# 89
Да споделя и аз какво ме мъчи Simple Smile)Не че си нямам добри приятелки, но някакси не мога да говоря с тях за това.И моето сърце прескача  по друг около четири години вече.Започна да ме хваща  страх, че тези чувства не отминават  .Никога не съм говорила с човека, но се засичаме почти ежедневно.Погледите ни се засичат винаги и съм почти сигурна ,че и той изпитва нещо.Омъжена съм от 15 години , и имам две деца.Никога не съм изневерявала на мъжо дори и в мислите си.

Общи условия

Активация на акаунт